hayırlı olsun canımSagolun kızlar bakalım. Pek bi hazırlık bisey yapamam ben
günaydın canım :) seninde hayırlı ramazanların olsun inşGünaydın kızlar, hayırlı ramazanlar :)
Günaydn kızlar hepinizee, hayırlı ramazanlar. Bereketli başladık yine
ay çok zor Allah yardımcın olsunay ben gece kalkamadım ya , bugün bitmez bana
ay çok zor Allah yardımcın olsun
iyi akşamlar kızlar.giremedim bugün girer girmezde albümlere baktım.Mrs Pink mobilyalarının hepsine bayıldımmmm zaten zevklerimiz ortak daha beğenmediğim bişey aldığını görmedim hiç mesajları okuycam birazdan malum çenemiz düşük ancak okurum
Mrs Pink başlık fuşya olursa güzel durmaz bence canım.soft renkler daha güzel olur krem ya da pudra ikisinden birisni seç derim.kombinlemek de kolay olur.krem başlık alırsan pudra sade abiye bi yatak örtüsü alırsın tabi istersen.perdeleri de mürdüm gibi bi renk seçersin.başlığı pudra alırsan da tam tersi.aşkı memnuda bihterin yatak odası hayalimdeki yatak odası benim.avize perde başlık abajur hepsi çok güzel.aynısı olmaz tabi ama renkleri öyle düşünüyorum bende.
ay bende hep diyordum ramazandna önce herşeyi halledicem diye. bakıyorum daha çok şey var akşam bende bi telaş yaptım nasıl yapıcam şimdi dieGünaydınnn :) hayırlı ramazanlar :) ramazana girince zamanın az kaldığını fark ediyo insan
Aaa hadi yaaakızlar ya dün gösterdiğim beyaz avizeleri almaya gittik. meğer o avizeler kartonpiyerli tavanlara olmuyormuş. direkt tavana monte edilmesi gerekiyormuş kancalı değilmiş. çok üzüldüm
Aaa hadi yaaaOlsun kuzuu daha güzelleri çıkar karşına inşallah. O abajur başlığına da baktın mıı :)
abajur başlığı güzel kızlar bu gittiğim mağazasında yoktu alamadım ama daha önce görmüştüm güzeldi. diğer mağazan bakıcam. su yeşiline karar vermiştim aslında ama galiba stok kalmamış onda heralde pudra olucak.curlygirl şansa bak ya napalım başka bakarsın artık abajur başlığı nasıl ?
sağol tatlımmmhayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?