2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi akşamlar kızlar.giremedim bugün girer girmezde albümlere baktım. Mrs Pink mobilyalarının hepsine bayıldımmmm zaten zevklerimiz ortak daha beğenmediğim bişey aldığını görmedim hiç mesajları okuycam birazdan malum çenemiz düşük ancak okurum

Son düzenleme:
Mrs Pink başlık fuşya olursa güzel durmaz bence canım.soft renkler daha güzel olur krem ya da pudra ikisinden birisni seç derim.kombinlemek de kolay olur.krem başlık alırsan pudra sade abiye bi yatak örtüsü alırsın tabi istersen.perdeleri de mürdüm gibi bi renk seçersin.başlığı pudra alırsan da tam tersi.aşkı memnuda bihterin yatak odası hayalimdeki yatak odası benim.avize perde başlık abajur hepsi çok güzel.aynısı olmaz tabi ama renkleri öyle düşünüyorum bende.

kızlar instagramda gelinlikche diye bir yer var,İstanbul/Fatih teymiş yerleri. fotoğrafını koydukları gelinliklerin birebir aynısnı yapıyorlarmış ama güvenemedim bir bilginiz var mı?

kızlar ya dün gösterdiğim beyaz avizeleri almaya gittik. meğer o avizeler kartonpiyerli tavanlara olmuyormuş. direkt tavana monte edilmesi gerekiyormuş kancalı değilmiş. çok üzüldüm

Canıım çok teşekkür ederim, çok sevindimm beğenmedene :) Ay bihterin yatak odası hiç aklımda kalmamıştı vallahi Ama şimdi baktım evet zaten tam bizlikmiş Bu akşam bi başlıkla ilgili gidip görüşücem bakalım dediğin gibi soft renklere bakıcam. Seçenekleri değerlendiricem bir nevi , malum başım belada mobilyacıyla :)

kızlar ya dün gösterdiğim beyaz avizeleri almaya gittik. meğer o avizeler kartonpiyerli tavanlara olmuyormuş. direkt tavana monte edilmesi gerekiyormuş kancalı değilmiş. çok üzüldüm
Aaa hadi yaaa Olsun kuzuu daha güzelleri çıkar karşına inşallah. O abajur başlığına da baktın mıı :)

Aaa hadi yaaa Olsun kuzuu daha güzelleri çıkar karşına inşallah. O abajur başlığına da baktın mıı :)

curlygirl şansa bak ya napalım başka bakarsın artık abajur başlığı nasıl ?
abajur başlığı güzel kızlar bu gittiğim mağazasında yoktu alamadım ama daha önce görmüştüm güzeldi. diğer mağazan bakıcam. su yeşiline karar vermiştim aslında ama galiba stok kalmamış onda heralde pudra olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…