Hahahaha ay evet şimdi fark ettim aynısını yazmışsınAynısını yazdım bi sonraki mesajdaNasıl zor tutuyorum şu an kendimi Ay yazık çocuğa nasıl şok olmuştur diycem ama uslu uslu uyumuş işte
HahahahaHahah ben hızımı alamadım başlığı açtım şu anHemen bir alıntı
"
bir restoranda garsona sipariş verdim . artık o an portakal mı düşünüyordum nedir "teşekkür ederim "yerine saçma sapan "portakal"dedim .
"
HahahahaNası bi kafa o ya
Ay sevgilisine telefonda konuşurken "telefonu unuttum yaa" diyen geldi bi de aklımaO da güzel güzel kapıyı çektin mi yoksaaa, çilingir çağır " demiş ya
Kızlar böyle dalgınlıklar bende çok yapıyorum ya geçen gün telefonla konuşurken telefonumu arıyorum evde
HahahKızlar böyle dalgınlıklar bende çok yapıyorum ya geçen gün telefonla konuşurken telefonumu arıyorum evde
Ay deli hahahaBen hala portakala gülüyorum
Yani bende şuan zaten sadece stres var ama 1,5 ay kala ne olacak bilemiyorum. Çok yüksek ihtimalle aynı senin gibi olucam. Zaten kafaya takmak için hazır bekliyorum herşeyi
şimdi sen bunu diyince bende gerildimo bendede var kuzu ya. yarın eşyalar gelicek ya çok olumsuz bakıyorum bi aksilik olacak diye hissediyorum nedense.biraz önce bir arkadaşla konuştum. iş arkadaşı 15 gün önce evlendi. hala beyaz eşya ve perdecilerin peşindeymiş ev yarımmış daha. ve hesapta çok planlı ilerlediler. bunları duyunca dahada geriliyor insan
evet malesef bende onlardanımHahahSen de o vakalardan birisin demek
Ay deli hahaha
Ama bi düşünseneAy dayanamiyciğim
Ay psikopata bağladım. Sütyeniyle kasa kuyruğuna giren kız da çok feci değilmiydiiiiiievet malesef bende onlardanım
Çok utanç vericiiAy psikopata bağladım. Sütyeniyle kasa kuyruğuna giren kız da çok feci değilmiydiiiiii
Yaa of ona benzer birşey yapmıştım ben tatilde bikini üstü ve şortla balkonda oturuyordum sonra üstümü değiştirirken birşey oldu aynı o kız gibi gayet rahat balkona çıktım ahahhaAy psikopata bağladım. Sütyeniyle kasa kuyruğuna giren kız da çok feci değilmiydiiiiii
Çok utanç vericii
Hahah ay olsun seninki baya hafif bunun yanında. Kendini o halde mağazada kasa kuyruğu beklerken düşün anlicaksınYaa of ona benzer birşey yapmıştım ben tatilde bikini üstü ve şortla balkonda oturuyordum sonra üstümü değiştirirken birşey oldu aynı o kız gibi gayet rahat balkona çıktım ahahha
Ay yok artık yaaaaaa nasıl bi kafayı yemişlik buu! Millet de teklif veriyo baksana , kim daha deli çözemedimm
Ayy bu da kötüymüşYaa of ona benzer birşey yapmıştım ben tatilde bikini üstü ve şortla balkonda oturuyordum sonra üstümü değiştirirken birşey oldu aynı o kız gibi gayet rahat balkona çıktım ahahha
Bence bütün insanlar deli normal yok baksanaHahah ay olsun seninki baya hafif bunun yanında. Kendini o halde mağazada kasa kuyruğu beklerken düşün anlicaksın
Ay yok artık yaaaaaa nasıl bi kafayı yemişlik buu! Millet de teklif veriyo baksana , kim daha deli çözemedimm
Bence deeBence bütün insanlar deli normal yok baksana
İnsan nasıl böyle bi olay yaşayabilir ya aklım almıyorNasıl bi utanç yaşamıştır o dank ettiğinde Bi de güzel güzel çocuğa yat uyu sen bişey yok demiş
Hahah ay olsun seninki baya hafif bunun yanında. Kendini o halde mağazada kasa kuyruğu beklerken düşün anlicaksın
Kısa süreli bir şok yaşamıştımAyy bu da kötüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?