2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah ben hızımı alamadım başlığı açtım şu an Hemen bir alıntı

"
bir restoranda garsona sipariş verdim . artık o an portakal mı düşünüyordum nedir "teşekkür ederim "yerine saçma sapan "portakal"dedim .
"

Aynısını yazdım bi sonraki mesajda Nasıl zor tutuyorum şu an kendimi Ay yazık çocuğa nasıl şok olmuştur diycem ama uslu uslu uyumuş işte
Hahahaha ay evet şimdi fark ettim aynısını yazmışsın
Uyu sen demiş gitmiş, bi de aşağıda bekliyim ben demiş manyak ya Ay çocuğu tanımak istedim çok fena. Bir de dedeyi merak ediyorum

Hahahaha Nası bi kafa o ya
Ay sevgilisine telefonda konuşurken "telefonu unuttum yaa" diyen geldi bi de aklıma O da güzel güzel kapıyı çektin mi yoksaaa, çilingir çağır " demiş ya

Kızlar böyle dalgınlıklar bende çok yapıyorum ya geçen gün telefonla konuşurken telefonumu arıyorum evde

Hahahaha Nası bi kafa o ya
Ay sevgilisine telefonda konuşurken "telefonu unuttum yaa" diyen geldi bi de aklıma O da güzel güzel kapıyı çektin mi yoksaaa, çilingir çağır " demiş ya

Kızlar böyle dalgınlıklar bende çok yapıyorum ya geçen gün telefonla konuşurken telefonumu arıyorum evde

Ben hala portakala gülüyorum

şimdi sen bunu diyince bende gerildim

Ay psikopata bağladım. Sütyeniyle kasa kuyruğuna giren kız da çok feci değilmiydiiiiii
Yaa of ona benzer birşey yapmıştım ben tatilde bikini üstü ve şortla balkonda oturuyordum sonra üstümü değiştirirken birşey oldu aynı o kız gibi gayet rahat balkona çıktım ahahha

Çok utanç vericii
Yaa of ona benzer birşey yapmıştım ben tatilde bikini üstü ve şortla balkonda oturuyordum sonra üstümü değiştirirken birşey oldu aynı o kız gibi gayet rahat balkona çıktım ahahha
Hahah ay olsun seninki baya hafif bunun yanında. Kendini o halde mağazada kasa kuyruğu beklerken düşün anlicaksın
Ay yok artık yaaaaaa nasıl bi kafayı yemişlik buu! Millet de teklif veriyo baksana , kim daha deli çözemedimm

Ayy bu da kötüymüş

Bence bütün insanlar deli normal yok baksana

İnsan nasıl böyle bi olay yaşayabilir ya aklım almıyor Nasıl bi utanç yaşamıştır o dank ettiğinde Bi de güzel güzel çocuğa yat uyu sen bişey yok demiş

Ayy allah korusun o bir tık ilerisini yaşamış
Ayy bu da kötüymüş
Kısa süreli bir şok yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…