- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Koğuuş kalk !! Aaa ne bu böyle herkeste bir uyku uyanın kızlarr cuma bugüün
Olsun cuma psikolojisine girin ama cuma güzel gündür mübarek gündür uyanın kızlarAhaaa sana Cuma,Bize bunun Cumartesi de var
Olsun cuma psikolojisine girin ama cuma güzel gündür mübarek gündür uyanın kızlar
Öyle miymiş? Bence açlığını unutmak için uyur yaniaçlık ve uykusuzluk birleşince hiç iyi olmuyor , hani aç insan uyuyamazdı
Amanın ya iyi ben de çalışayım madem napalım :/Benim işler yoğun
Hahah ay valla inanılmaz uykusuz ve halsizim. Eğlenceli sayılabilecek birşey buldum , iş yok oyalanma taktikleri soktum devreye. Uzun zamandır ucu kaçan dizimi kaldığım yerden izlemeye başladımDiğer kızlar eğlenceli bişeyler buldu galiba bize de desinler de bari zaman geçse
Öyle miymiş? Bence açlığını unutmak için uyur yani
Amanın ya iyi ben de çalışayım madem napalım :/
Huff çok eğlenceli ama benim dizilerin yeni bölümler gelmiyor diğerleri bittiHahah ay valla inanılmaz uykusuz ve halsizim. Eğlenceli sayılabilecek birşey buldum , iş yok oyalanma taktikleri soktum devreye. Uzun zamandır ucu kaçan dizimi kaldığım yerden izlemeye başladım
Ah senin için çok acı olmuşHuff çok eğlenceli ama benim dizilerin yeni bölümler gelmiyor diğerleri bitti
Ne izliyosunnnAh senin için çok acı olmuşYerli dizi tabii benimki, şuan alt yazı takip edecek kıvamda değilim
Çok da bi eğleniyorum
Ben onun ilk bi kaç bölümünü izledim sonra denk gelemedim bi türlü tvde :/ Ama çok uzun başlamaya korkuyorum hiç iş yapamam yoksaAşk yeniden
Ay çok şapşallar yaa
Ben de izleyemedim doğru düzgün işte denk gelemedim falan.Ben onun ilk bi kaç bölümünü izledim sonra denk gelemedim bi türlü tvde :/ Ama çok uzun başlamaya korkuyorum hiç iş yapamam yoksa
Onu yapamıyorum ya başladım mı bitirene kadar rahat etmiyo içim. 1 günde 1 sezon dizi izlediğim günler vardı heyt be ne günlerdi. Tabi o zamanlar iş güç yoktu öğrenciydik ne güzeldi çok özledim öyle pineklemeyiBen de izleyemedim doğru düzgün işte denk gelemedim falan.
Ama çok gülüyorum yaaa ,kendine sınır koyarak yapabilirsin bence değer
Off bir günde bir sezon mu şaka mııOnu yapamıyorum ya başladım mı bitirene kadar rahat etmiyo içim. 1 günde 1 sezon dizi izlediğim günler vardı heyt be ne günlerdi. Tabi o zamanlar iş güç yoktu öğrenciydik ne güzeldi çok özledim öyle pineklemeyi
Bir daha asla öyle olamayacak mıyız yaniOff bir günde bir sezon mu şaka mıı
Evet senin için çok tehlikeliymiş aman uzak dur!
Ayy ayrıca yaa öyle boş boş pineklemeyi ben de özlüyorum bazen..Ama artık baya geride kaldı o günlerr
Yaa çok güzeeeel ! Nerenin mutfağı bu arkadaş o nasıl buzdolabıKızlarr mutfağa bakınn
Hee öyle kısa sürelisini elde edebilirsin ya üzülme :) Yani yine de aynı etkiyi yaratmayacaktır yüksek ihtimalle ama olsun karşılar diye düşünüyorumBir daha asla öyle olamayacak mıyız yaniAma nedeen 1 haftacık öyle olsam yeter zaten fazlası beni bayıyor bünye alışık değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?