2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Diğer kızlar eğlenceli bişeyler buldu galiba bize de desinler de bari zaman geçse
Hahah ay valla inanılmaz uykusuz ve halsizim. Eğlenceli sayılabilecek birşey buldum , iş yok oyalanma taktikleri soktum devreye. Uzun zamandır ucu kaçan dizimi kaldığım yerden izlemeye başladım

Hahah ay valla inanılmaz uykusuz ve halsizim. Eğlenceli sayılabilecek birşey buldum , iş yok oyalanma taktikleri soktum devreye. Uzun zamandır ucu kaçan dizimi kaldığım yerden izlemeye başladım
Huff çok eğlenceli ama benim dizilerin yeni bölümler gelmiyor diğerleri bitti

Ben onun ilk bi kaç bölümünü izledim sonra denk gelemedim bi türlü tvde :/ Ama çok uzun başlamaya korkuyorum hiç iş yapamam yoksa
Ben de izleyemedim doğru düzgün işte denk gelemedim falan.
Ama çok gülüyorum yaaa ,kendine sınır koyarak yapabilirsin bence değer

Ben de izleyemedim doğru düzgün işte denk gelemedim falan.
Ama çok gülüyorum yaaa ,kendine sınır koyarak yapabilirsin bence değer
Onu yapamıyorum ya başladım mı bitirene kadar rahat etmiyo içim. 1 günde 1 sezon dizi izlediğim günler vardı heyt be ne günlerdi. Tabi o zamanlar iş güç yoktu öğrenciydik ne güzeldi çok özledim öyle pineklemeyi

Off bir günde bir sezon mu şaka mıı
Evet senin için çok tehlikeliymiş aman uzak dur!
Ayy ayrıca yaa öyle boş boş pineklemeyi ben de özlüyorum bazen.. Ama artık baya geride kaldı o günlerr

Kızlarr mutfağa bakınn

Eklentiler

• 1913215_1032671166744647_1141457348937959541_o.webp
    32 KB · Görüntüleme: 43
  • 11412274_1032671523411278_6881792704110840573_o.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 49
Off bir günde bir sezon mu şaka mıı
Evet senin için çok tehlikeliymiş aman uzak dur!
Ayy ayrıca yaa öyle boş boş pineklemeyi ben de özlüyorum bazen.. Ama artık baya geride kaldı o günlerr
Bir daha asla öyle olamayacak mıyız yani Ama nedeen 1 haftacık öyle olsam yeter zaten fazlası beni bayıyor bünye alışık değil.

Bir daha asla öyle olamayacak mıyız yani Ama nedeen 1 haftacık öyle olsam yeter zaten fazlası beni bayıyor bünye alışık değil.
Hee öyle kısa sürelisini elde edebilirsin ya üzülme :) Yani yine de aynı etkiyi yaratmayacaktır yüksek ihtimalle ama olsun karşılar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…