Ayy bu da kötüymüş
Haha bakın ne geldi aklıma.ısa süreli bir şok yaşamıştım
Amanııın ya napmışsınnHaha bakın ne geldi aklıma.
Geçen sene solaryuma gidiyorduk. Ben girdim işte seans bitti , elbisemi giydim, baktım herşey tamam. Kapıyı açayım yavaştan dedim( kapı böyle otomatik kepenkler gibi basıyosun yavaş yavaş açılıyo. Tamm kapı açıldı ben elimi sırtıma götürdüm. Elbisenin fermuarı baştan başa açıkFermuarda öyle küçük bişey değil yani baya uzun. Ama naptım? Hiiç çaktırmadım arkadaşıma "ayy x yaa şunu kapatamadım kapatsana " dedim Sadece bayanlar gelmiyor tabi ama görüş açıma terslerdi allahtan diğerleri
Hahah taktik nasıl amaaaaAmanııın ya napmışsınn
çok fena uykum var
Benim de benim deeebenim de
Kesinlikle katılıyoruum, tatlı tatlı esiyoo, nu uyunurrrHavalar da tam uyumalık
benim de
Benim de benim deee
Ne güzel hep birlikte uyuyalımHavalar da tam uyumalık
hahha sen durumu iyi kurtarmışsın amaHahah taktik nasıl amaaaa
@blisss anlatırken ben de yapmıştım sanki dedim dedim , sonra hatırladımBen de onlardanım, yalnız değilsin blisss
Haha di mihahha sen durumu iyi kurtarmışsın ama
sen istersinde yapmazmıyız kızAy kızlar ne oluyor 4999. sayfada takılıp kalmışız hiç yakıştı mıHadi şunu 5000 yapalım artık
galiba biraz fazla konuşmam gerkiyordu 5000 ilk mesajı olması için ama napalım bende tekrar yazarım msjAy kızlar ne oluyor 4999. sayfada takılıp kalmışız hiç yakıştı mıHadi şunu 5000 yapalım artık
Hahah yaptııksen istersinde yapmazmıyız kız
Galiba az önce gerçekleştirmişim o eylemigaliba biraz fazla konuşmam gerkiyordu 5000 ilk mesajı olması için ama napalım bende tekrar yazarım msj
Koğuuş kalk !! Aaa ne bu böyle herkeste bir uyku uyanın kızlarr cuma bugüünbenşmde acayip uykum var kızlaar uykusuzluktan ölüyoooommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?