Ya bilmiyorum internette birileri paylaşmış ama çok beğendim dolaplar da direk beyaz yerine bu şekilde çok daha iyi olmuş. Ah nerde öyle mutfak bize de gelse :/Yaa çok güzeeeel ! Nerenin mutfağı bu arkadaş o nasıl buzdolabıBahçeye de gözüm kaymadı değil
Ahh keşke keşkeeeee :) Aman ya ütopik hayaller kurmayalımYa bilmiyorum internette birileri paylaşmış ama çok beğendim dolaplar da direk beyaz yerine bu şekilde çok daha iyi olmuş. Ah nerde öyle mutfak bize de gelse :/
Hayalime de uzakAhh keşke keşkeeeee :) Aman ya ütopik hayaller kurmayalım
Hoff herkes uyudu mu yaaaHayalime de uzak
Daha 2.5 saat var çıkmayaHoff herkes uyudu mu yaaa
Erken mi çıkıyosun seen ?Daha 2.5 saat var çıkmaya
NAsıl durumlar kuzu? Ne kadarmış ortalama kiralar oradaev baktım biraz netten kızlaar off offf bunalıma girdim
Ev bulmak zor iş İstanbul'daev baktım biraz netten kızlaar off offf bunalıma girdim
İviit erken çıkıyorumErken mi çıkıyosun seen ?
2 saat var benim deSonra da borç ödemeye gitmem lazım poff
Oh gerçekten de kıyakmışşşİviit erken çıkıyorumRamazanda kıyak yaptılar
Di mi ya geçmiyo zaman. Niye böyle oldukiiiAyyy geçmiyo zaman ya aşağıya inip çıkmaktan iyiyce acıktım
cuma diyemiDi mi ya geçmiyo zaman. Niye böyle oldukiii
Ben de öyle düşünüyorumcuma diyemi
Sendemi erken çıkıyosunnSon yarım saat
Tarlatanı sekiz şeklinde yapıp yukarı çekmen lazımgöğüs kısmına doğrukızlarrr gelinliğimi çıkardım bakmak için şimdi kutuya geri koyamıyorum bir el atın nasıl koymam gerek
Tersten kymuslar ayni sekildmi bide kırlmaz dimiTarlatanı sekiz şeklinde yapıp yukarı çekmen lazımgöğüs kısmına doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?