2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Maşallah kuzu :) inş her günün ilk günkü heyecanla sürer. biz de hayırlısıyla atlatırız inş :) bize verebileceğin bir tavsiye vamı yeni gelin olarak
model çok güzelmiş. canım ama sen kapalıydın üstü nasıl olacak.

Ay maşallah size. Hep mutlu olun inşallah :) Ben senin gelinlikli halini çok merak ediyorum son halini hiç görmedik
Merak ettim nasıl bir şey olacak :)

Ayrıca birilerinin gelinlik provası vardı fotoğraf çekecekti. Beklemedeyim

canım yaa çok sevindimmm. Rabbim aşk muhabbetinizi baki kılsınnnn. Rabbim hayırlı eylesin maşaAllahhh nazarlardan korusun sizii

Ay maşallah size. Hep mutlu olun inşallah :) Ben senin gelinlikli halini çok merak ediyorum son halini hiç görmedik

Tabikide kapalı hali olucak canım ama ufak tefek rütuşlar olucak. Orda bi tane açık model denedim çok güzel oldu yine aynı full dantel di

amin canım inşallah :) tamam resim atıcam size birazdan

toz-pembe herşey istediğiniz gibi olmuş bundan sonra da böyle olur umarım allah mesut etsin :)

Kızlar söylemeyi unuttum provada resim çekmek istedim ama izin vermediler çektirmioruz bitmemiş gelinliğe yorum yapıyorlar sonra üzülüyor gelinler dediler

Biri daha vardı kendini biliyor o
amin canım inşallah :) tamam resim atıcam size birazdan
Uu beklemedeyim
Ay ne saçma şeymiş o çok kızdım onlara

ay bence de saçma bende kızdım onlara

ayy maşallah, ne güzel anlattın öyle :)

Kuzuuu hoşgeldiiin :)
Ay çok sevindim adına ya herşey çok güzel geçmiş :) Maşallah size...
Eh en srtesli dönemleri atlattın, sonuca vardın. Tavsiyelerin varsa dinlemek isteriz :) Bu arada eşyalarla başın beladaydı en son konuştuğumuzda , evini ve gelinliğini çoook merak ediyorum. Bir albüm yapman şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…