Çok az kaldı sizin ya şimdi kafanda kurarsın evlenince nasıl olacak diye :)hihih evet çok heyecanlıydı kurulurken hiç ayrılmadım yanlarından :) aksilikler olmadı dğeil tabi. tv ünitesinin arkasına yaptığımız duvar kağıdı köşedeki rulo sökülmüş düşmüş. onu yenilememiz gerekecek. birde tekli koluk orada çok içime sinmedi onu yemek odasına paslayacağım oturma odasında alan genişlesin diye :)
Bende diyorum neden orda yok diye :) bencede tekliyi ordan kaldırırsan daha iyi olur canmhihih evet çok heyecanlıydı kurulurken hiç ayrılmadım yanlarından :) aksilikler olmadı dğeil tabi. tv ünitesinin arkasına yaptığımız duvar kağıdı köşedeki rulo sökülmüş düşmüş. onu yenilememiz gerekecek. birde tekli koluk orada çok içime sinmedi onu yemek odasına paslayacağım oturma odasında alan genişlesin diye :)
hihhi tabiki kurmaya başladım zatenÇok az kaldı sizin ya şimdi kafanda kurarsın evlenince nasıl olacak diye :)
e göremiyorum kikızlar albüme attım bi kaç resim gelinliğimi önden ve arkadan görebilirsiniz bide makyajımın yakından hali var :)
nasıllar dı :)kesinlikle ev bambaşka bir şey oldu. idareden güneşlik astık içerisi görünmesin die. onda bile fark ettti. halılarda gelirse süper olacak. dün royalda bir halılar beğendim kızlarsalona yemek odasına normal boy. yatak odası mutfak ve hole yolluk tarzında toplam peşin 1850 tl dedi amcam ya
amin canımm inşallah allah herkese nasip eder bu duyguyu :)Allah mutluluğunu daim etsin inşallah, darısı bizim başımıza
teşekkür ederim canım daha albümümüz çıkmadı bu resimler kardeşimin çektikleri albüm çıksın ordan da atarımAyy gördüüüm, çok güzel olmuş gelinliğiiin. Çok da yakışmış canımm :)
Makyajın da aynı şekilde. Çok şanslısın istediğin gibi gitmiş herşey ya , aman nazar değmesin öyle de devam etsin İnşallah :)
:) neden düştüğünü henüz keşfedemedik ama bakıcaz. sorduklarımız duvar rutubetli olabilir diyor çözebiliriz inş.Bende diyorum neden orda yok diye :) bencede tekliyi ordan kaldırırsan daha iyi olur canm
Haha e haklı kadın yaniiannem bu peşin ve indirimli fiyatımı tekrar bi kontrol edin dedi hihihi
canım ya çok güzel oluyor eviinnn. Allah kolaylık verir inşaAlahh tatlımmhihih evet çok heyecanlıydı kurulurken hiç ayrılmadım yanlarından :) aksilikler olmadı dğeil tabi. tv ünitesinin arkasına yaptığımız duvar kağıdı köşedeki rulo sökülmüş düşmüş. onu yenilememiz gerekecek. birde tekli koluk orada çok içime sinmedi onu yemek odasına paslayacağım oturma odasında alan genişlesin diye :)
izledim canım bakabilirsin :)e göremiyorum ki
benide takip et kuzuuuizledim canım :)
olabilir bende haftasonu baktım duvar kağıdı bir tane bulabildim ama karar veremedim:) neden düştüğünü henüz keşfedemedik ama bakıcaz. sorduklarımız duvar rutubetli olabilir diyor çözebiliriz inş.
resim küçük ama görebilirsiniz inş salon için baktığım buydu tanesine 550 tl gibi bişi dedinasıllar dı :)
evet canım baya pahallılar kiralama fiyatı 700Çok güzel ama çok pahalı bunlar ya
ivit göremiyorumresim küçük ama görebilirsiniz inş salon için baktığım buydu tanesine 550 tl gibi bişi dedi
evet canım halılar baya tutuyor bende yatak odamın halılarını pierre cardinden aldım sanırım fabrikaları royalle aynı 1000 tl tuttukesinlikle ev bambaşka bir şey oldu. idareden güneşlik astık içerisi görünmesin die. onda bile fark ettti. halılarda gelirse süper olacak. dün royalda bir halılar beğendim kızlarsalona yemek odasına normal boy. yatak odası mutfak ve hole yolluk tarzında toplam peşin 1850 tl dedi amcam ya
teşekkür ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?