- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
aminnn canım :))darısı başına inşallah canım
Biliyordur mutlakaaaBiri daha vardı kendini biliyor o
canm üstte albümler yazısı varya ordan yeni bir albüm oluşturup fotoğraf ekleyebilirsin :)kızlar albüm nasıl yapılıyo yaa gelinlikli resimlerimi koycam ama beceremedim
çok şükür canımm darısı sizlerin başına :)Kuzuuu hoşgeldiiin :)
Ay çok sevindim adına ya herşey çok güzel geçmiş :) Maşallah size...
Eh en srtesli dönemleri atlattın, sonuca vardın. Tavsiyelerin varsa dinlemek isteriz :) Bu arada eşyalarla başın beladaydı en son konuştuğumuzda , evini ve gelinliğini çoook merak ediyorum. Bir albüm yapman şart :)
Evett çok güzellerkına gecesi için kaftanda baktım kızlar büyük ihtimalle lAl organizasyon yada dikiş evinden kiralayacağım çok güzel kaftanları ama fiyatları biraz uçuk :s
Ay çok heyecanlıı resmen eviniz tamamlanıyorfotolarım albümde kızlar
hihih evet çok heyecanlıydı kurulurken hiç ayrılmadım yanlarından :) aksilikler olmadı dğeil tabi. tv ünitesinin arkasına yaptığımız duvar kağıdı köşedeki rulo sökülmüş düşmüş. onu yenilememiz gerekecek. birde tekli koluk orada çok içime sinmedi onu yemek odasına paslayacağım oturma odasında alan genişlesin diye :)Ay çok heyecanlıı resmen eviniz tamamlanıyorKoltuklarını çok beğendim ben :)
Ayy herşey tamamlanıyo tek tek yaa çok güzel.. Özellikle koltuklarını ve yemek odanı çok beğendiim . Baksana evin havası hemen nasıl değişmiş.fotolarım albümde kızlar
Kuzu sayfanın en üstündeki menüde albümler var . Oraya tıkla sayfanın sağında albüm oluştur u görürsün zaten , heyecanla bekliyoruuuz :)kızlar albüm nasıl yapılıyo yaa gelinlikli resimlerimi koycam ama beceremedim
Çok güzel ama çok pahalı bunlar yakına gecesi için kaftanda baktım kızlar büyük ihtimalle lAl organizasyon yada dikiş evinden kiralayacağım çok güzel kaftanları ama fiyatları biraz uçuk :s
kesinlikle ev bambaşka bir şey oldu. idareden güneşlik astık içerisi görünmesin die. onda bile fark ettti. halılarda gelirse süper olacak. dün royalda bir halılar beğendim kızlarAyy herşey tamamlanıyo tek tek yaa çok güzel.. Özellikle koltuklarını ve yemek odanı çok beğendiim . Baksana evin havası hemen nasıl değişmiş.
Bir de tamamlansın o zaman daha başka olacak :) Güle güle kullanın kuzuu
AMa ama ama ben göremiyorum takip etmemişsin beniiii :)kızlar albüme attım bi kaç resim gelinliğimi önden ve arkadan görebilirsiniz bide makyajımın yakından hali var :)
Hohooo ne ettin dayı deseydinkesinlikle ev bambaşka bir şey oldu. idareden güneşlik astık içerisi görünmesin die. onda bile fark ettti. halılarda gelirse süper olacak. dün royalda bir halılar beğendim kızlarsalona yemek odasına normal boy. yatak odası mutfak ve hole yolluk tarzında toplam peşin 1850 tl dedi amcam ya
izledim canım :)AMa ama ama ben göremiyorum takip etmemişsin beniiii :)
kesinlikle ev bambaşka bir şey oldu. idareden güneşlik astık içerisi görünmesin die. onda bile fark ettti. halılarda gelirse süper olacak. dün royalda bir halılar beğendim kızlarsalona yemek odasına normal boy. yatak odası mutfak ve hole yolluk tarzında toplam peşin 1850 tl dedi amcam ya
izledim canım :)
Ayy gördüüüm, çok güzel olmuş gelinliğiiin. Çok da yakışmış canımm :)izledim canım :)
annem bu peşin ve indirimli fiyatımı tekrar bi kontrol edin dedi hihihiHohooo ne ettin dayı deseydin
çok güzel olmuşsun canım harika :) bende bu tarz bi taç istiyorum nereden aldın.izledim canım :)
saol canım amin diyim :)Canım güle güle kullan çok beğendim, darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?