2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kına gecesi için kaftanda baktım kızlar büyük ihtimalle lAl organizasyon yada dikiş evinden kiralayacağım çok güzel kaftanları ama fiyatları biraz uçuk :s

Biri daha vardı kendini biliyor o
Biliyordur mutlakaaa
Ama ben sadece dantel seçmeye gittim. Onu da çekecektim ama danteli şıp diye seçip gelinlikçiden çıktıım. Durağa kadar gittim kafamda ampuller! Ayy fotoğraf çekmedim diye .
Biliyorsun açken ben ben değilim. Ama sana provadan kareler getiricem ve kendimi affettiricem

çok şükür canımm darısı sizlerin başına :)
eşyalar halloldu çok şükür herşeyim tamam :)
siz sorun ben cevaplayayım :)
albüm yapcam ama nasıl yapılıyo beceremedim

Ay çok heyecanlıı resmen eviniz tamamlanıyor Koltuklarını çok beğendim ben :)
hihih evet çok heyecanlıydı kurulurken hiç ayrılmadım yanlarından :) aksilikler olmadı dğeil tabi. tv ünitesinin arkasına yaptığımız duvar kağıdı köşedeki rulo sökülmüş düşmüş. onu yenilememiz gerekecek. birde tekli koluk orada çok içime sinmedi onu yemek odasına paslayacağım oturma odasında alan genişlesin diye :)

fotolarım albümde kızlar
Ayy herşey tamamlanıyo tek tek yaa çok güzel.. Özellikle koltuklarını ve yemek odanı çok beğendiim . Baksana evin havası hemen nasıl değişmiş.
Bir de tamamlansın o zaman daha başka olacak :) Güle güle kullanın kuzuu

kızlar albüme attım bi kaç resim gelinliğimi önden ve arkadan görebilirsiniz bide makyajımın yakından hali var :)

kesinlikle ev bambaşka bir şey oldu. idareden güneşlik astık içerisi görünmesin die. onda bile fark ettti. halılarda gelirse süper olacak. dün royalda bir halılar beğendim kızlar salona yemek odasına normal boy. yatak odası mutfak ve hole yolluk tarzında toplam peşin 1850 tl dedi amcam ya

Hohooo ne ettin dayı deseydin

Canım güle güle kullan çok beğendim, darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…