- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
çok tatlı olmuşsun canım ya maşaAllahhh :)teşekkür ederim canımm
enerjini kaybetme kuzu hallolurlarBen yine duraklama dönemine girdim yaGelinlikci aramadı, halı yok, perde yok , yatak yok , bende enerjide yok
amin canım darısı başınıza.canım ya çok güzel oluyor eviinnn. Allah kolaylık verir inşaAlahh tatlımm
hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın.kızlar bu arada bizim düğün tarihi büyük ihtimalle ertelenicek günü iptal edicez. Yetiştirmek için vede herşey güzel olsun istiyoruz. Düğün günü zatn haftaiçi oldu kimsenin içine sinmedi bakalım konuşucaz karşılıklı
başka bir tane daha baktım buda karmen halı onuda ekliyorum tanesine 350 tl dedi buna amcam bu daha olabilecek bir halı sanırımivit göremiyorum
evet canım aynı fabrikaymış.halılar güzel hakkını yemiyim. salon ve yatak odası için olanlara bayıldım ama genede okadar veremem.evet canım halılar baya tutuyor bende yatak odamın halılarını pierre cardinden aldım sanırım fabrikaları royalle aynı 1000 tl tuttu
hiç bir şey olmasada enerjiyi kaybetmiceksin canım :) yatağı halletmeye bak sen.Ben yine duraklama dönemine girdim yaGelinlikci aramadı, halı yok, perde yok , yatak yok , bende enerjide yok
sağol kuzummmamin canım darısı başınıza.
hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın.
başka bir tane daha baktım buda karmen halı onuda ekliyorum tanesine 350 tl dedi buna amcam bu daha olabilecek bir halı sanırım
evet canım aynı fabrikaymış.halılar güzel hakkını yemiyim. salon ve yatak odası için olanlara bayıldım ama genede okadar veremem.
Küçük foto ama çok güzel görünüyo bu halıı kuzucuum :)başka bir tane daha baktım buda karmen halı onuda ekliyorum tanesine 350 tl dedi buna amcam bu daha olabilecek bir halı sanırım
Ayy enerji kaybı ben de de varBen yine duraklama dönemine girdim yaGelinlikci aramadı, halı yok, perde yok , yatak yok , bende enerjide yok
Mağaza da gördüklerini netten de bak bakalım belki kıstırırsın uygunakeisnlikle çok benim limitim bütün ev en fazla 1000 tl bakalım aramaya devam
hiihi hemen baktım ama royalinkilieri uyguna bulamadım malesefMağaza da gördüklerini netten de bak bakalım belki kıstırırsın uyguna
Ben yine duraklama dönemine girdim yaGelinlikci aramadı, halı yok, perde yok , yatak yok , bende enerjide yok
Hadi yaa ozaman başka halı araştırmaya devam canımhiihi hemen baktım ama royalinkilieri uyguna bulamadım malesef
hiç bir şey olmasada enerjiyi kaybetmiceksin canım :) yatağı halletmeye bak sen.
ayyy bende sıkıldımm artık enerjim yok direniyorum resmen
Benden biri daha var yuppiiiÇeyiz almaktan sıkıldım ben
Hadi yaa ozaman başka halı araştırmaya devam canım
Ben ikeadaki fenerlerden aldım biliyomusunuuuuz?Benden biri daha var yuppiii
Haniiii nerdeee komodinlere mi aldııınBen ikeadaki fenerlerden aldım biliyomusunuuuuz?
Haha ay senin fikri uygulicam sanırım evet kuzuHaniiii nerdeee komodinlere mi aldııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?