2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bakmam lazım evet ya yatak gelmeden almak tan da çekiniyorum aslında , çünkü farklı markalar olacak ya
nolucakkı farklı marka olsa. daha çok şey var kuzu alıncak. öyle boşlama kendini. bak bende diyordum daha zamaan var diye. ama düşününce sadece pazar günleri bakabiliyorsun. ve eve getirirken pazar çalışmıyorlar genelde bende cumartesi erken çıkabiliyorum sadece iş daha hafif olduğundan dolayısı ile zaman kısıtlı oluyor. sende aynı durumdasın oyüzden boşlamak gibi bi lüksün yok kendine gel

bu daha güzel geldi görebildiğim kadarıyla :)

Fikri geliştiren sensin kuzucumm Ne kadara aldın _?
Ah ortak yapım diyelim o zaman
Yaa resmen tanesi 19,90 idi ve boyu da bu iş için ideal. Bi büyüğü çok büyüktü mesela. 2 tane aldım ben tabii. Ama açlık hali ve nişanlımın ikea nefretinden dolayı pek egzemedim. HAlbuki o led mumlardan da alıcaktımm

seni karşımda nedense böyle hayal ediyorum .. evet haklısın sadece pazar günüm var benimde , peşin alırım diye biraz bekliyorum aslında, ne kadar ekmek o kadar köfte misali

Eklentiler

• ikea.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 41
Aa 20 liramıı çok iyiymiş abajur alsak tanesi 80-90 en az
Çok başarılı bir proje oldu bu bence Kalanları başka zaman alırsın artık

Aa 20 liramıı çok iyiymiş abajur alsak tanesi 80-90 en az
Çok başarılı bir proje oldu bu bence Kalanları başka zaman alırsın artık
Hoyy evet yaa bence de bi abajur gördüm hatta onun fotosu var ,bu. 100 liraydı. Çok da güzel görünüyodu ama bu fikri uygulayalım da biz. Zaten uyguna gelicek. Sıkılınca onları başka yere alırım , abajur alırım falan filan
Ama nişanlıma çok güldüm , bu abajuru görünce ben aa güzelmiiiş diye gittim. O da baktı "bunu mu beğendin ben sevmedim" dedii geldi etiketi kaldırdı 99,9 u görünce uygun gelmiş olacak ki hemen "aaa güzelmiş aslında yaa, alalım mı" dedi haha

Eklentiler

• IMG_20150620_161410.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 45
seni karşımda nedense böyle hayal ediyorum .. evet haklısın sadece pazar günüm var benimde , peşin alırım diye biraz bekliyorum aslında, ne kadar ekmek o kadar köfte misali
bende yazarken kendimi öyle hissetmiştim zaten enerjimin san ageçmesine sevinidm maddi konu sıkıntılı ama sen genede gez bak kaarını ver para eline geçince hemen git al
Aaa onun başka rengide mi var kiii? Beyazı ve siyahı vardı sadece yaa

Orda var tabii canım. Bak buuu :)
Güle güle kullan kuzu çok güzel

Güzelmiş gerçekten daha önce görmedim bunu hiç. Sonra sen bu fenerleri alınca alnından öpmüştür herhalde fiyat konusunda ahhaha

bende yazarken kendimi öyle hissetmiştim zaten enerjimin san ageçmesine sevinidm maddi konu sıkıntılı ama sen genede gez bak kaarını ver para eline geçince hemen git al

Güle güle kullan kuzu çok güzel

model , marka belli aslında hatta 5 model var şu an, ön çalışma tamam yani, ödenek bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…