- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ayy enerji kaybı ben de de var
Ama toparlanıp dalmalısın işin içine acileeen :)
Haha ay senin fikri uygulicam sanırım evet kuzuAma fotosu yok yaa yarın gösterticiiim :)
nolucakkı farklı marka olsa. daha çok şey var kuzu alıncak. öyle boşlama kendini. bak bende diyordum daha zamaan var diye. ama düşününce sadece pazar günleri bakabiliyorsun. ve eve getirirken pazar çalışmıyorlar genelde bende cumartesi erken çıkabiliyorum sadece iş daha hafif olduğundan dolayısı ile zaman kısıtlı oluyor. sende aynı durumdasın oyüzden boşlamak gibi bi lüksün yok kendine gelBakmam lazım evet yayatak gelmeden almak tan da çekiniyorum aslında , çünkü farklı markalar olacak ya
Benden biri daha var yuppiii
Ben ikeadaki fenerlerden aldım biliyomusunuuuuz?
bu daha güzel geldi görebildiğim kadarıyla :)amin canım darısı başınıza.
hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın.
başka bir tane daha baktım buda karmen halı onuda ekliyorum tanesine 350 tl dedi buna amcam bu daha olabilecek bir halı sanırım
evet canım aynı fabrikaymış.halılar güzel hakkını yemiyim. salon ve yatak odası için olanlara bayıldım ama genede okadar veremem.
sitesinde de mi yok :)Haha ay senin fikri uygulicam sanırım evet kuzuAma fotosu yok yaa yarın gösterticiiim :)
Ah ortak yapım diyelim o zamanFikri geliştiren sensin kuzucummNe kadara aldın _?
nolucakkı farklı marka olsa. daha çok şey var kuzu alıncak. öyle boşlama kendini. bak bende diyordum daha zamaan var diye. ama düşününce sadece pazar günleri bakabiliyorsun. ve eve getirirken pazar çalışmıyorlar genelde bende cumartesi erken çıkabiliyorum sadece iş daha hafif olduğundan dolayısı ile zaman kısıtlı oluyor. sende aynı durumdasın oyüzden boşlamak gibi bi lüksün yok kendine gel
Aaa onun başka rengide mi var kiii? Beyazı ve siyahı vardı sadece yaabende ucma günü ikeaya gittim, önceden o fenerin kırmızısını almıştım, birde beyazını aldımaslında başka şeylerde aldım da niye hatırlayamıyorum acaba
Orda var tabii canım. Bak buuu :)sitesinde de mi yok :)
Aa 20 liramıı çok iyiymiş abajur alsak tanesi 80-90 en azAh ortak yapım diyelim o zaman
Yaa resmen tanesi 19,90 idi ve boyu da bu iş için ideal. Bi büyüğü çok büyüktü mesela. 2 tane aldım ben tabii. Ama açlık hali ve nişanlımın ikea nefretinden dolayı pek egzemedim. HAlbuki o led mumlardan da alıcaktımm
alma yeter artık
Aaa onun başka rengide mi var kiii? Beyazı ve siyahı vardı sadece yaa
Orda var tabii canım. Bak buuu :)
Hoyy evet yaa bence deAa 20 liramıı çok iyiymiş abajur alsak tanesi 80-90 en az
Çok başarılı bir proje oldu bu benceKalanları başka zaman alırsın artık
bende yazarken kendimi öyle hissetmiştim zatenseni karşımda nedense böylehayal ediyorum .. evet haklısın sadece pazar günüm var benimde , peşin alırım diye biraz bekliyorum aslında, ne kadar ekmek o kadar köfte misali
Güle güle kullan kuzu çok güzelAaa onun başka rengide mi var kiii? Beyazı ve siyahı vardı sadece yaa
Hee bu minnaklaaarFena uydurdum yabenim bahsettiğim buydu Eki Görüntüle 1562750
Teşekkürler kuzu, projeyi tamamyaayım da o zaman göndereyim bir fotoGüle güle kullan kuzu çok güzel
Güzelmiş gerçekten daha önce görmedim bunu hiç. Sonra sen bu fenerleri alınca alnından öpmüştür herhalde fiyat konusunda ahhahaHoyy evet yaa bence debi abajur gördüm hatta onun fotosu var ,bu. 100 liraydı. Çok da güzel görünüyodu ama bu fikri uygulayalım da biz. Zaten uyguna gelicek. Sıkılınca onları başka yere alırım , abajur alırım falan filan
Ama nişanlıma çok güldüm , bu abajuru görünce ben aa güzelmiiiş diye gittim. O da baktı "bunu mu beğendin ben sevmedim" dedii geldi etiketi kaldırdı 99,9 u görünce uygun gelmiş olacak ki hemen "aaa güzelmiş aslında yaa, alalım mı" dedi haha
bende yazarken kendimi öyle hissetmiştim zatenenerjimin san ageçmesine sevinidm maddi konu sıkıntılı ama sen genede gez bak kaarını ver para eline geçince hemen git al
Güle güle kullan kuzu çok güzel
Biliyorum bunu çok güzel kuzu güle güle kullan :)Aaa onun başka rengide mi var kiii? Beyazı ve siyahı vardı sadece yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?