- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hee bu minnaklaaarYok canım uydurmamışsın o da ikea neticede. Boyut konusunda minnak bir yanlış anlaşılma olmuş
Haha ay evet sormaGüzelmiş gerçekten daha önce görmedim bunu hiç. Sonra sen bu fenerleri alınca alnından öpmüştür herhalde fiyat konusunda ahhaha
ne gibi :)Bana göre çoğu şey bitti zatenama hala çok eksik var
Biliyorum bunu çok güzel kuzu güle güle kullan :)
Teşekkürler bebişler, son haliyle nasıl olacak merak ediyorum. Bekleyip görüciiizgüzel günlerde kullan canım , çok beğendim
hahahaayy :)) ama çok güzelmiş gerçekten beğendimm bayaaHoyy evet yaa bence debi abajur gördüm hatta onun fotosu var ,bu. 100 liraydı. Çok da güzel görünüyodu ama bu fikri uygulayalım da biz. Zaten uyguna gelicek. Sıkılınca onları başka yere alırım , abajur alırım falan filan
Ama nişanlıma çok güldüm , bu abajuru görünce ben aa güzelmiiiş diye gittim. O da baktı "bunu mu beğendin ben sevmedim" dedii geldi etiketi kaldırdı 99,9 u görünce uygun gelmiş olacak ki hemen "aaa güzelmiş aslında yaa, alalım mı" dedi haha
Dimi ben de sevdim değişik bi havası var :)hahahaayy :)) ama çok güzelmiş gerçekten beğendimm bayaa
ne gibi :)
ee çok yok ama kolay bunlar aslında büyük parçalar yaHemen sayayım :)
*granit ya da seramik tencere takımı
*Kuru bakliyatlar için kavanoz
*Banyo paspas
* Banyo takımı gibi şeyler, bunlar aklıma gelenler,daha fazla olma ihtamali çok yüksek :)
Ben de aynı vaatlerde bulundum ama unuttum kuzuGelinliğimi çekemedim amaa yarın dantel seçimim var inşallah onu çekip göstericem size
Yaa unutmam inşallahBen de aynı vaatlerde bulundum ama unuttum kuzuO yüzden sen dikkatli ol ve görür görmez çek fotoyu
Dantel seçmek zor olur sanmıştım , şıp diye seçiverdim ya ilginçtirki
Aaa ne güzel aksesuar falan kullanacakmısınAaa söylemeyi unuttum 23 temmuzda fotoğraf çekimimiz var :)
Aaa süperr. Fotoğrafçına karar vermişmiydiiin. Çok hızlısınız yaaa ohh !Aaa söylemeyi unuttum 23 temmuzda fotoğraf çekimimiz var :)
bi aklımda balon var başka bişey düşünüyorum ama :)Yaa unutmam inşallah
Bana da zor olacak gibi geliyor umarım seçerim hemen
Aaa ne güzel aksesuar falan kullanacakmısın
ivitt karar vermiştik kuzu konuşmuştuk ya :)Aaa süperr. Fotoğrafçına karar vermişmiydiiin. Çok hızlısınız yaaa ohh !
Benim de balonlar var dün alaçatıya gittim herr sokaktan gelin çıkıyordubi aklımda balon var başka bişey düşünüyorum ama :)
Ayy ben unutmuşum ya balık hafızalı oldum bu araivitt karar vermiştik kuzu konuşmuştuk ya :)
ayyy bu aylar böyle oluyo hepBenim de balonlar var dün alaçatıya gittim herr sokaktan gelin çıkıyorduBirinde çok güzel pembe balonlar vardı
olur kuzu aradaAyy ben unutmuşum ya balık hafızalı oldum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?