fotoğrafçı öyle bişey söylemediorası çok güzel ama bildiğim kadarı ile ücretli 500 tl civarında bir ücreti olmalı
bizde öyleydik :) hep önceden bitirelim falan dedik ama olmuyor maalesef öyle az kaldı ama hala çok şey eksik. Allah yardımcımız olsun artık :)Çok az kalmış
Benim dört ay var o kadar heyecanlıyımki
Son zamnlarda daha çok heycanlı olurum istediğim gibi yapamam diye şimdiden bitirmeye çalışıyorum hazırlıkları ama ne çok şey varmış yapacak
canım tekrar bir konuş geçen sene arkadaş çektirecekti öyle demişti vazgeçmişti oradan.fotoğrafçı öyle bişey söylemedi
hımm bi sorarım düğünüm netleşince canım sağolbizde öyleydik :) hep önceden bitirelim falan dedik ama olmuyor maalesef öyle az kaldı ama hala çok şey eksik. Allah yardımcımız olsun artık :)
canım tekrar bir konuş geçen sene arkadaş çektirecekti öyle demişti vazgeçmişti oradan.
Amin canım inşallahhbizde öyleydik :) hep önceden bitirelim falan dedik ama olmuyor maalesef öyle az kaldı ama hala çok şey eksik. Allah yardımcımız olsun artık :)
canım tekrar bir konuş geçen sene arkadaş çektirecekti öyle demişti vazgeçmişti oradan.
Ay evet yaaa hekes bayıldııı :)bugün çok sessiz buralar
kuzu Allah okadar merhametliki bak yazın ortasında ramazanda serinlik veriyor yağmur rahmettir :)Günaydın kızçeleeer :)
Kış geldi, hepimize hayırlı uğurlu olsun
Kesinlikle canımm, gerçekten öylee :)kuzu Allah okadar merhametliki bak yazın ortasında ramazanda serinlik veriyor yağmur rahmettir :)
Bi damla yağmur düşse hep aynı manzara zaten :)Günaydın kızlar yollar feci anca gelebildim ben
yok canım ya busefer farklıydı bizim orası feci yollar nehir gibi karşıdan karşıya geçemedik. e5 te köprü altı bildiğin göl yol kapalı e5te kaldık.Bi damla yağmur düşse hep aynı manzara zaten :)
Ay uykusuzluktan bayılıcam ama resmen yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?