al benden de o kadar kendime gelemiyorumkızlaaar acayip uykum vaar. Alamıyorum uykumuu
ankarada da yağıyor geceden beriyok canım ya busefer farklıydı bizim orası feci yollar nehir gibi karşıdan karşıya geçemedik. e5 te köprü altı bildiğin göl yol kapalı e5te kaldık.
Aaa hoşgeldin ara ara görünen kaçak :) Ne var ne yoook? :)günaydın herkese
evet canım senin 46 benim 47curlygirl 46 gün mü var ? :))
yoğun çalısıyorum canım genelde ofis dışındayım o yüzden giremiyorum aklımdasınızAaa hoşgeldin ara ara görünen kaçak :) Ne var ne yoook? :)
maşallah çok az kalmış hazırlıklar ne durumda?evet canım senin 46 benim 47
hazırlıklar iyi gidiyor sanırım ama yetişecekmi bilemiyorum :) mobilyalarım geldi benim. akşama fotoğrafçımızla görüşücez bi aksilik olmazsa. cumartesi gelinlikte son provam var haftayada beyaz eşyam geliyor :) halı perde avizem kaldı gibi şuan :) sende ne var neyok ne durumdaısnızmaşallah çok az kalmış hazırlıklar ne durumda?
canım çok güzel eşyaların resmi var mı? gelinliğinde bitince mutlaka beklerim çok heyecanlıhazırlıklar iyi gidiyor sanırım ama yetişecekmi bilemiyorum :) mobilyalarım geldi benim. akşama fotoğrafçımızla görüşücez bi aksilik olmazsa. cumartesi gelinlikte son provam var haftayada beyaz eşyam geliyor :) halı perde avizem kaldı gibi şuan :) sende ne var neyok ne durumdaısnız
evet o kadar azıcık değil yaa deme öyle daha bitmedi hiçbişey46 gün mü azıcık kalmışş
bildiğin azıcık kalmış 2 ay bile değil sende durumlar ne bakalım?evet o kadar azıcık değil yaa deme öyle daha bitmedi hiçbişey
kuzu perdeyide bu hafta ver en az bi on, on beş gün sonra teslimat yapıyolar çünkühazırlıklar iyi gidiyor sanırım ama yetişecekmi bilemiyorum :) mobilyalarım geldi benim. akşama fotoğrafçımızla görüşücez bi aksilik olmazsa. cumartesi gelinlikte son provam var haftayada beyaz eşyam geliyor :) halı perde avizem kaldı gibi şuan :) sende ne var neyok ne durumdaısnız
bi halıyla avize alıcam bende ama mobilyaları daha yerleştirmedik bi kaç dolap var onları kurup öyle yerleştircez inşallah ama bitmiyo dolaplarbildiğin azıcık kalmış 2 ay bile değil sende durumlar ne bakalım?
sen nasılsın son durum ne ?bildiğin azıcık kalmış 2 ay bile değil sende durumlar ne bakalım?
canım albümde fotolarım var bakabilirisin :)canım çok güzel eşyaların resmi var mı? gelinliğinde bitince mutlaka beklerim çok heyecanlı
bende durumlar karışık malum kafamda karışık aynı seyirde devam
cumartesi gelinlikten çıkıp perdeyi halletmeyi düşünüyorum canım yetişir heralde.kuzu perdeyide bu hafta ver en az bi on, on beş gün sonra teslimat yapıyolar çünkü
Bildiğin gibi kuzucum , aynı devam ediyoruz iştee ne olsun..yoğun çalısıyorum canım genelde ofis dışındayım o yüzden giremiyorum aklımdasınız
bildiğin gibi seyrinde hersey ramazanla mücadele ediyorum yoğunluk bir yandan sizde ne var ne yok
bi halıyla avize alıcam bende ama mobilyaları daha yerleştirmedik bi kaç dolap var onları kurup öyle yerleştircez inşallah ama bitmiyo dolaplar
Yaaa ne kadar az zamanınız kaldı , yok artıııııkcanım albümde fotolarım var bakabilirisin :)
cumartesi gelinlikten çıkıp perdeyi halletmeyi düşünüyorum canım yetişir heralde.
tamam o zaman yetişir canım :) fotoğrafçıyı ayarladınızmı ?canım albümde fotolarım var bakabilirisin :)
cumartesi gelinlikten çıkıp perdeyi halletmeyi düşünüyorum canım yetişir heralde.
Bildiğin gibi kuzucum , aynı devam ediyoruz iştee ne olsun..
Var mı sizde bi değişiklik?
Yaaa ne kadar az zamanınız kaldı , yok artııııık
46-47 yi duyunca heyecan yaptım sizin yerinize burda haha
heyecan yerine sstres var canım yaBildiğin gibi kuzucum , aynı devam ediyoruz iştee ne olsun..
Var mı sizde bi değişiklik?
Yaaa ne kadar az zamanınız kaldı , yok artııııık
46-47 yi duyunca heyecan yaptım sizin yerinize burda haha
ayarladım sayılır canım. telefonda konuştuk kesin rezerve ettim ama yoğunluktan buluşup tam oturup yeri falan belirleyemedik. bu akşam inş buluşmayı düşünüyorduk yağmurdan ertelenmezse halledicemtamam o zaman yetişir canım :) fotoğrafçıyı ayarladınızmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?