curlygirl 46 gün mü var ? :))
aynen katılıyorum perdeyi vermelisinkuzu perdeyide bu hafta ver en az bi on, on beş gün sonra teslimat yapıyolar çünkü
sen çoğunu bitirmişssin yerleştirirsin canım biraz zor olur ama kayifli olurbi halıyla avize alıcam bende ama mobilyaları daha yerleştirmedik bi kaç dolap var onları kurup öyle yerleştircez inşallah ama bitmiyo dolaplar
son durum görüştük konustuk ben numaramı verdim çok sık görüşmesekte görüsüyoruz o şartla aldı numaramı kafamda deli sorular??sen nasılsın son durum ne ?
hemen bakıyorum cumartesi halledersen yetişirrcanım albümde fotolarım var bakabilirisin :)
cumartesi gelinlikten çıkıp perdeyi halletmeyi düşünüyorum canım yetişir heralde.
Ay başlık mıı . Nefret ettim ondan. Karmakarışık bi halde duruyo. Sinirim bozuluyo ona gerçekten. Ama gerçekten öylece bırakmak istiyorum . Değişecekse de ben dokunmayayım kim hallederse halletsin modundayım.kuzu çok var deme hallet işleri gerçi senin çoğu bitmiş durumda dimi yatak başlığını naptın ?
Ohh hızlan tavsiyeleri de gelmeye başladıııheyecan yerine sstres var canım yasende elinizi hızlı tut
hangi fotoğrafçı merak ettim :) düğün günümü olucak öncesi mi ?heyecan yerine sstres var canım yasende elinizi hızlı tut
ayarladım sayılır canım. telefonda konuştuk kesin rezerve ettim ama yoğunluktan buluşup tam oturup yeri falan belirleyemedik. bu akşam inş buluşmayı düşünüyorduk yağmurdan ertelenmezse halledicem
teşekkürler canım :) benimde şuan herşey içime siniyor inş böylede devam eder :) darısı başına diyim :)curlygirl ben gelmeyeli albüm dolmuş taşmış bayıldım hepsine gelinlikte çok yakışmış eşyaların çok hoş sade ve şık
ee ne düşünüyosun ?aynen katılıyorum perdeyi vermelisin
sen çoğunu bitirmişssin yerleştirirsin canım biraz zor olur ama kayifli olur
son durum görüştük konustuk ben numaramı verdim çok sık görüşmesekte görüsüyoruz o şartla aldı numaramı kafamda deli sorular??
hemen bakıyorum cumartesi halledersen yetişirr
düğün günü olacak canım. zaten 2 düğün 1 kına var birde başka bir gün foto çekimini çekemezdim çıksın aradan dedim. adını özelden yazıyorumhangi fotoğrafçı merak ettim :) düğün günümü olucak öncesi mi ?
neden kuzu noldu istediğin gibi birşey bulamadın mı ?Ay başlık mıı . Nefret ettim ondan. Karmakarışık bi halde duruyo. Sinirim bozuluyo ona gerçekten. Ama gerçekten öylece bırakmak istiyorum . Değişecekse de ben dokunmayayım kim hallederse halletsin modundayım.
Ohh hızlan tavsiyeleri de gelmeye başladııı
Şuan bi durgunluk hakim bizdee Allah hayra çıkarsın bakalım
Aaa bu arada kına için bindallımsı şeysim bulundu
anladım canım :) sizin ikinci düğün ne zamandı ?düğün günü olacak canım. zaten 2 düğün 1 kına var birde başka bir gün foto çekimini çekemezdim çıksın aradan dedim. adını özelden yazıyorum
08.08.2015 kınaanladım canım :) sizin ikinci düğün ne zamandı ?
bende istiyorum ismini canımdüğün günü olacak canım. zaten 2 düğün 1 kına var birde başka bir gün foto çekimini çekemezdim çıksın aradan dedim. adını özelden yazıyorum
Ya buldum bi tane dkilim mobilyada daa hem bizim şuanki mobilyacıyla sıkıntı yaşıyorum. Hem de her kafadan bir ses.neden kuzu noldu istediğin gibi birşey bulamadın mı ?
bizde aynı sizin gibi durgunuz canım ev olmayınca böyle oluyorAy başlık mıı . Nefret ettim ondan. Karmakarışık bi halde duruyo. Sinirim bozuluyo ona gerçekten. Ama gerçekten öylece bırakmak istiyorum . Değişecekse de ben dokunmayayım kim hallederse halletsin modundayım.
Ohh hızlan tavsiyeleri de gelmeye başladııı
Şuan bi durgunluk hakim bizdee Allah hayra çıkarsın bakalım
Aaa bu arada kına için bindallımsı şeysim bulundu
iyiymiş08.08.2015 kına
09.08.2015 düğün
14.08.2015 2.düğün
15.08.2015 BALAYI
Evet işte ondan kaynaklanıyor dediğin gibi. Artık ev bulunca yapılacaklar kaldı büyük oranda ama bakalım. Temmuz ortası gibi tutarız İnşallah bulursak :)bizde aynı sizin gibi durgunuz canım ev olmayınca böyle oluyor
senin baza kısmıdamı kumaştı ilki çok pembe geldi bana canım aslında beyaza gitcek daha açık bi ton seçersen bazayı değişmessinYa buldum bi tane dkilim mobilyada daa hem bizim şuanki mobilyacıyla sıkıntı yaşıyorum. Hem de her kafadan bir ses.
Bir de bazayı da değiştirsem mi diyorum bu sefer fiyat coşuyo falan . Yani bi yatak başlığının böyle canımı sıkacağını söyleseler inanmazdım hayatta. Bak bulduğumu göstereyim sana sen de tart kafanda.
evde yatıcam hahahiyiymişo aradaki boşlukta napıcaksın
evde yatıcam hahahparamız olursa ağvaya kaçalım istiyorum ama bakalım
senin baza kısmıdamı kumaştı ilki çok pembe geldi bana canım aslında beyaza gitcek daha açık bi ton seçersen bazayı değişmessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?