2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu perdeyide bu hafta ver en az bi on, on beş gün sonra teslimat yapıyolar çünkü
aynen katılıyorum perdeyi vermelisin

bi halıyla avize alıcam bende ama mobilyaları daha yerleştirmedik bi kaç dolap var onları kurup öyle yerleştircez inşallah ama bitmiyo dolaplar
sen çoğunu bitirmişssin yerleştirirsin canım biraz zor olur ama kayifli olur

sen nasılsın son durum ne ?
son durum görüştük konustuk ben numaramı verdim çok sık görüşmesekte görüsüyoruz o şartla aldı numaramı kafamda deli sorular??

canım albümde fotolarım var bakabilirisin :)

cumartesi gelinlikten çıkıp perdeyi halletmeyi düşünüyorum canım yetişir heralde.
hemen bakıyorum cumartesi halledersen yetişirr

kuzu çok var deme hallet işleri gerçi senin çoğu bitmiş durumda dimi yatak başlığını naptın ?
Ay başlık mıı . Nefret ettim ondan. Karmakarışık bi halde duruyo. Sinirim bozuluyo ona gerçekten. Ama gerçekten öylece bırakmak istiyorum . Değişecekse de ben dokunmayayım kim hallederse halletsin modundayım.
heyecan yerine sstres var canım ya sende elinizi hızlı tut
Ohh hızlan tavsiyeleri de gelmeye başladııı
Şuan bi durgunluk hakim bizdee Allah hayra çıkarsın bakalım

Aaa bu arada kına için bindallımsı şeysim bulundu

hangi fotoğrafçı merak ettim :) düğün günümü olucak öncesi mi ?

ee ne düşünüyosun ?

neden kuzu noldu istediğin gibi birşey bulamadın mı ?

neden kuzu noldu istediğin gibi birşey bulamadın mı ?
Ya buldum bi tane dkilim mobilyada daa hem bizim şuanki mobilyacıyla sıkıntı yaşıyorum. Hem de her kafadan bir ses.
Bir de bazayı da değiştirsem mi diyorum bu sefer fiyat coşuyo falan . Yani bi yatak başlığının böyle canımı sıkacağını söyleseler inanmazdım hayatta. Bak bulduğumu göstereyim sana sen de tart kafanda.

Eklentiler

• 123.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 1234.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 27
bizde aynı sizin gibi durgunuz canım ev olmayınca böyle oluyor

senin baza kısmıdamı kumaştı ilki çok pembe geldi bana canım aslında beyaza gitcek daha açık bi ton seçersen bazayı değişmessin

senin baza kısmıdamı kumaştı ilki çok pembe geldi bana canım aslında beyaza gitcek daha açık bi ton seçersen bazayı değişmessin

Bizim şuanki yatağın bazası beyaz değil zaten canım krem. Kremi alırsam değiştirmem gerekmez. Ama acaba pembeyle kesin değişmek mi gerekir onu bilemedim . Çok mu pembe sence. Ben soft pudra gibi bişey düşünmüştüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…