senin yine eşya var piyasada benim o da yokEvet işte ondan kaynaklanıyor dediğin gibi. Artık ev bulunca yapılacaklar kaldı büyük oranda ama bakalım. Temmuz ortası gibi tutarız İnşallah bulursak :)
soft pudra olur canım daha yakın en azından gidip obilyacından kumaş kartelasından seçsen aslında iki rengi yanyana tutup daha iyi anlarsınBizim şuanki yatağın bazası beyaz değil zaten canım krem. Kremi alırsam değiştirmem gerekmez. Ama acaba pembeyle kesin değişmek mi gerekir onu bilemedim . Çok mu pembe sence. Ben soft pudra gibi bişey düşünmüştüm ama
bence senin yatak başlığının renginde hiç bir sorun yok değiştirme rengini canım sadece illa modele takıldıysan kenar kısmını düz yaptır onun dışında bence çok güzelBizim şuanki yatağın bazası beyaz değil zaten canım krem. Kremi alırsam değiştirmem gerekmez. Ama acaba pembeyle kesin değişmek mi gerekir onu bilemedim . Çok mu pembe sence. Ben soft pudra gibi bişey düşünmüştüm ama
içine sinmesi çok önemli zaten bende amin deyim:)teşekkürler canım :) benimde şuan herşey içime siniyor inş böylede devam eder :) darısı başına diyim :)
şimdilik zamana bıraktım canım zaten yoğun çalısıyorum çok böylesi daha iyi olduee ne düşünüyosun ?
maşallah kosturmaca08.08.2015 kına
09.08.2015 düğün
14.08.2015 2.düğün
15.08.2015 BALAYI
hayırlısı neyse o olsun o zaman canımiçine sinmesi çok önemli zaten bende amin deyim:)
şimdilik zamana bıraktım canım zaten yoğun çalısıyorum çok böylesi daha iyi oldu
maşallah kosturmaca
Hiç uğraşasım yok ama bakıcaz bi şekilde :)soft pudra olur canım daha yakın en azından gidip obilyacından kumaş kartelasından seçsen aslında iki rengi yanyana tutup daha iyi anlarsın
VAlla modele de takıldım renge de aslında canım. Bi akılsızlık edip aldım niyeyse.bence senin yatak başlığının renginde hiç bir sorun yok değiştirme rengini canım sadece illa modele takıldıysan kenar kısmını düz yaptır onun dışında bence çok güzel
o çok koyu olur bence canım baza kremseBizim şuanki yatağın bazası beyaz değil zaten canım krem. Kremi alırsam değiştirmem gerekmez. Ama acaba pembeyle kesin değişmek mi gerekir onu bilemedim . Çok mu pembe sence. Ben soft pudra gibi bişey düşünmüştüm ama
amin canımhayırlısı neyse o olsun o zaman canım
Poff iştee olmuyo yanio çok koyu olur bence canım baza kremse
ama rengini değiştirirsen komodin ve dolapla alakasız olacak rengi inan bana bu hali çok güzel ve kullanışlıHiç uğraşasım yok ama bakıcaz bi şekilde :)
VAlla modele de takıldım renge de aslında canım. Bi akılsızlık edip aldım niyeyse.
Canım onu yapmıyolar zaten. Yani sipariş üzerine çalışma gibi bi durumları yok malesef. hazır modeller var onlardan seçmek gerekecek. O da böyle bölük pörçük oluyo görüyosun kiama rengini değiştirirsen komodin ve dolapla alakasız olacak rengi inan bana bu hali çok güzel ve kullanışlı
ama modelini düz yaptır
essede şuan indirim var canım ben seramiğinden memnunum evde kendimede onu aldım ama seramik almasam kesin granit alırdımÖnerebileceğiniz, granit yada seramik tencere var mı kızlar?
hımmmm o zaman kesinlikle böyle kalsınCanım onu yapmıyolar zaten. Yani sipariş üzerine çalışma gibi bi durumları yok malesef. hazır modeller var onlardan seçmek gerekecek. O da böyle bölük pörçük oluyo görüyosun ki
hallolur sıkma canınıHiç uğraşasım yok ama bakıcaz bi şekilde :)
VAlla modele de takıldım renge de aslında canım. Bi akılsızlık edip aldım niyeyse.
ben schafer dan aldım ama daha kullanamadım tabi ama görünüş iyi :) kuzenim kullanıyo ama sıkıntı yok sanırımÖnerebileceğiniz, granit yada seramik tencere var mı kızlar?
Ayy ben de ben deeeeenerdesiniz kii ay nasıl sıkıldım
uyku bastırıyo öğle molasında yaaAyy ben de ben deeeee
Ben biraz kendime gelir gibi oldum yaa sabah çok fenaydım , hatta mutfağa girdim az kalsın kendime kahve yapıyordumuyku bastırıyo öğle molasında yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?