2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

soft pudra olur canım daha yakın en azından gidip obilyacından kumaş kartelasından seçsen aslında iki rengi yanyana tutup daha iyi anlarsın

bence senin yatak başlığının renginde hiç bir sorun yok değiştirme rengini canım sadece illa modele takıldıysan kenar kısmını düz yaptır onun dışında bence çok güzel

teşekkürler canım :) benimde şuan herşey içime siniyor inş böylede devam eder :) darısı başına diyim :)
içine sinmesi çok önemli zaten bende amin deyim:)

ee ne düşünüyosun ?
şimdilik zamana bıraktım canım zaten yoğun çalısıyorum çok böylesi daha iyi oldu

08.08.2015 kına
09.08.2015 düğün
14.08.2015 2.düğün
15.08.2015 BALAYI
maşallah kosturmaca

soft pudra olur canım daha yakın en azından gidip obilyacından kumaş kartelasından seçsen aslında iki rengi yanyana tutup daha iyi anlarsın
Hiç uğraşasım yok ama bakıcaz bi şekilde :)
bence senin yatak başlığının renginde hiç bir sorun yok değiştirme rengini canım sadece illa modele takıldıysan kenar kısmını düz yaptır onun dışında bence çok güzel
VAlla modele de takıldım renge de aslında canım. Bi akılsızlık edip aldım niyeyse.

o çok koyu olur bence canım baza kremse

hayırlısı neyse o olsun o zaman canım
amin canım

Hiç uğraşasım yok ama bakıcaz bi şekilde :)

VAlla modele de takıldım renge de aslında canım. Bi akılsızlık edip aldım niyeyse.
ama rengini değiştirirsen komodin ve dolapla alakasız olacak rengi inan bana bu hali çok güzel ve kullanışlı
ama modelini düz yaptır

ama rengini değiştirirsen komodin ve dolapla alakasız olacak rengi inan bana bu hali çok güzel ve kullanışlı
ama modelini düz yaptır
Canım onu yapmıyolar zaten. Yani sipariş üzerine çalışma gibi bi durumları yok malesef. hazır modeller var onlardan seçmek gerekecek. O da böyle bölük pörçük oluyo görüyosun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…