2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu deme öyle sermemiz lazım her daim nasıl onu bende bilmiyorum ama sermemiz lazım
Haha ay ben kendime hiç mi hiç güvenmiyorum o konuda ne yalan söyleyeyim ya
Dün kayınvalideme de dedim İşte baza muhabbeti vardı yine. E zaten örtüsünü örtüceksin üstüne falan dedi.
Ben de " e örtücekmiyim işte acaba o var" dedim
He bi de benim gnünlük bir örtüm var. Nerdeyse 2 sene önce coco dan almıştım. Biraz şık olsun diye almak istiyorum yine

bende örtermiyim bilmiyorum ama bukadar para veririsem acırım örterim heralde günlükte yok bende sonra alırım dedim artık napım para kalmadı

bende örtermiyim bilmiyorum ama bukadar para veririsem acırım örterim heralde günlükte yok bende sonra alırım dedim artık napım para kalmadı
Aman bi tane alda baktın çok istikrarlı örtüyosun alırsın günlüğü de
Ben de günlük aldığıma pişmanım mesela ama çok zaman oldu tabii acısını hissetmiyorum o sebepten

tabiki örtüceksiniz ama yazın daha basit renkli bi örtüm var benim ben onu örterim dedim :) ben çok takıntılıyım ya o örtü kesinlikle örtülücek, şimdi bile sabah geç bile kalsam atlamam üşenmem

afferin sana annelerin en sevdiği kız çocuk modelisin o vakit ben oldum olası örtmem üni zamanı yurtta mecburiyetten örtüyordum eve geldim gene eski mod devam

afferin sana annelerin en sevdiği kız çocuk modelisin o vakit ben oldum olası örtmem üni zamanı yurtta mecburiyetten örtüyordum eve geldim gene eski mod devam
alışkanlıklar işte bu arada mutfak dolaplarımla vestiyerimin içine örtü alıyorum yavaş yavaş moda girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…