- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
bende çok beğendimkuzu naptın senbu çok güzelmiş ama veremem bukadar
Haha ay ben kendime hiç mi hiç güvenmiyorum o konuda ne yalan söyleyeyim yakuzu deme öylesermemiz lazım her daim nasıl onu bende bilmiyorum ama sermemiz lazım
bende örtermiyim bilmiyorum amaHaha ay ben kendime hiç mi hiç güvenmiyorum o konuda ne yalan söyleyeyim ya
Dün kayınvalideme de dedimİşte baza muhabbeti vardı yine. E zaten örtüsünü örtüceksin üstüne falan dedi.
Ben de " e örtücekmiyim işte acaba o var" dedim
He bi de benim gnünlük bir örtüm var. Nerdeyse 2 sene önce coco dan almıştım. Biraz şık olsun diye almak istiyorum yine
:) Allah daim etsin hepimizinkiniOoo bende kendime çok oldu be diyordum
Aman bi tane alda baktın çok istikrarlı örtüyosun alırsın günlüğü debende örtermiyim bilmiyorum amabukadar para veririsem acırım örterim heralde günlükte yok bende sonra alırım dedim artık napım para kalmadı
Haha ay ben kendime hiç mi hiç güvenmiyorum o konuda ne yalan söyleyeyim ya
Dün kayınvalideme de dedimİşte baza muhabbeti vardı yine. E zaten örtüsünü örtüceksin üstüne falan dedi.
Ben de " e örtücekmiyim işte acaba o var" dedim
He bi de benim gnünlük bir örtüm var. Nerdeyse 2 sene önce coco dan almıştım. Biraz şık olsun diye almak istiyorum yine
tabiki örtüceksiniz ama yazın daha basit renkli bi örtüm var benim ben onu örterim dedim :) ben çok takıntılıyım ya o örtü kesinlikle örtülücek, şimdi bile sabah geç bile kalsam atlamam üşenmembende örtermiyim bilmiyorum amabukadar para veririsem acırım örterim heralde günlükte yok bende sonra alırım dedim artık napım para kalmadı
afferin sanatabiki örtüceksiniz ama yazın daha basit renkli bi örtüm var benim ben onu örterim dedim :) ben çok takıntılıyım ya o örtü kesinlikle örtülücek, şimdi bile sabah geç bile kalsam atlamam üşenmem
afferin sanaannelerin en sevdiği kız çocuk modelisin o vakit ben oldum olası örtmem üni zamanı yurtta mecburiyetten örtüyordum eve geldim gene eski mod devam
hihihi ben almıyorum annem kapitoneden dikecekmişalışkanlıklar işte bu arada mutfak dolaplarımla vestiyerimin içine örtü alıyorum yavaş yavaş moda girdim
hee bende onlardan işte :)hihihi ben almıyorum annem kapitoneden dikecekmiş
kuzu bak ne buldumAman bi tane alda baktın çok istikrarlı örtüyosun alırsın günlüğü de
Ben de günlük aldığıma pişmanım mesela ama çok zaman oldu tabii acısını hissetmiyorum o sebepten
mutfak dolaplarına yatak odasının çekmecelerinehee bende onlardan işte :)
mutfak dolaplarına yatak odasının çekmecelerinene zor işler ya allahtan annem halledecek onları
neden kuzu renk olarakmı ölçü olarakmıyahuuu benim yatağa uygun örtü yok, bana da bir el atın
inş öyle olurben yatak odasına yapmıyorum ama yinede zor ivit ama güzel tertipli düzenli olur
neden kuzu renk olarakmı ölçü olarakmı
inş öyle olurben onlarında tertipli düzenli duracağını hiç sanmıyorum ama göriciz
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/luks-yatak-ortusu-cift-kisilik-hanedan-bordo-44-165419015Tip olarak örtüler uygun değil kuzu :)
nedenki ölçüsü kaç :)yahuuu benim yatağa uygun örtü yok, bana da bir el atın
deme öyleneden kuzu renk olarakmı ölçü olarakmı
inş öyle olurben onlarında tertipli düzenli duracağını hiç sanmıyorum ama göriciz
komodinler sabitmi öyle, hareket ettirebiliyosan olur?Tip olarak örtüler uygun değil kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?