2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Enee ben de yatak örtüsü arıyorum biliyomusun.
Sanırım hemen hemen aynı şeyi arıyoruz.
Sen ne renk bakıyosun?
risksiz renk ekru :) daha önce vardı karta yüklenmiyim dedim taksitli alışveriş yaptığım yer var ordan alırım dedim. haftasonu baktım hem 500 tl hemde incili boncuklu hiç sevmediğim markasız şeyler. o yüzden trendyolda vardı sanırım cemil ipekçinin ara ara oluyor kampanyayı yakalamamız lazım

Cemiş ipekçininkiler çok güzel oluyo ya pahalılar ama uygunabulursak güzel olur.
Bende şatafatsız kenarları güpürlü bişey istiyorum , bir de fiyatı uygun olsun istiyorum

sen söyleyince baktımda bu model güzelmiş http://www.dilekhome.com.tr/Cemil-Ipekci-Belda-Tas-El-Isi-Cift-Kisilik-Yatak-Ortusu__UD10633

canım bunların örtüsü çok ince ve bunlarla cemil ipekçi arasında çokta fiyat farkı yok sende benim dediklerime bak bence.

canım bunların örtüsü çok ince ve bunlarla cemil ipekçi arasında çokta fiyat farkı yok sende benim dediklerime bak bence.
Canlısını gördün mü sen kuzu? Ben o yüzden alamadım çok beğenmiştim aslında. Bu tarz bişey istiyorum çünkü. Hatta şimdi daha ucuzunu gördüm aynısının n11 de 280 lira...
İnce derken tırt mı yani?

yok canım canlısını görmedimde. fotoya yakın bakınca öyle gibi geldi bana. pike kalınlığında gibi. ne bilim bu benimdediklerime bakınca bildiğin yatak örtüsü kalın yani. ayrıca arkadaşımdada var beğeniyorum belkide ondan güzel geliyor bilemedim.

Senin gönderdiğin daha kalın bence de ama yatak örtüsü bu ya o önemli değill çok bence .
Ama beğendim senin gösterdğini de. Ben zaten sadece ilk zaman gelen giden olacak ya görünsün diye alıcam. Yoksa hiç alamzdım daa

kuzu deme öyle sermemiz lazım her daim nasıl onu bende bilmiyorum ama sermemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…