2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam kızlar böyle aranıza dalıyorum kusura bakmayın
Benim 5 yıllık bir ilişkim var 14 haziranda aileler tanıştı bayramdan sonrada isteme var.
Yazı boş geçmek istenmiyor bende istemiyorum açıkcası nişan için kafam çok karışık. Aile arasında mı olsa daha iyi olur yoksa şöyle renkli bir nişanlılıkla eğlensek mi düğün tarzı ? ne dersiniz arada ki fark nedir.. olumlu veya olumsuz. napcam yaa

hoşgeldin hayırlı olsun :) düğün yakın bir zamanda olucaksa nişanı küçük yaparsın ama arası baya varsa büyük bi nişan yapabilirsin güzelde olur :)

Çok teşekkür ediyorum ilginize :) o zaman düğüne göre olması daha mantıklı seneye kalırsa yaparım artık :)
Bu arada ağustosa az kaldı sizede hayırlı olmasını dilerim..

Merhaba hoşgeldin, hayırlı olsun diyeyim şimdiden :)
Ben nişan için düğün gibi bir organizasyonu gereksiz görmüşümdür hep, yani yıllardır küçük bi mekanda aileler arasında ya da evde aileler arasında yaparız diye planladım öyle de oldu. Yani ben salon nişanlarına oflayıp poflayarak katılan davetliler görüyorum hep bir de o var :)
Ama sen kararsızsan @Conchiglia ya katılıyorum. Yani düğün ile arasında kısa bir vakit olacaksa aile arasında olması daha mantıklı. Ama arayı açacaksanız diğer türlü bir eğlence de yapılabilir

Teşekkür ederim ilgine, :) çok kalabalığız ufak tefek mekanlarda yapmam çok karmaşık olabilir. Büyük ihtimal nişan çok uzamayacak.. evde olabilir neyse gönüller bir olsunda

Çok teşekkür ediyorum ilginize :) o zaman düğüne göre olması daha mantıklı seneye kalırsa yaparım artık :)
Bu arada ağustosa az kaldı sizede hayırlı olmasını dilerim..
yani düğünü seneye düşünüyorsanız büyük bişey olabilir, varmı kafanızda bişey ? teşekkür ederimm :)

yani düğünü seneye düşünüyorsanız büyük bişey olabilir, varmı kafanızda bişey ? teşekkür ederimm :)
Biliyor musunuz çok heyecanlıyım sevdiğime kavuşuyorum uzun yıllardır beraberiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez artık iş ciddiye bağlandı bana kalsa hemen olsun bitsin

Biliyor musunuz çok heyecanlıyım sevdiğime kavuşuyorum uzun yıllardır beraberiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez artık iş ciddiye bağlandı bana kalsa hemen olsun bitsin
bilirim o duyguyu bizde baya yıllar sonucu nişanlandığımızda aynı böyleydim işte :)

yooo istesem de alamam komidinlerim yatağımın yanında değil laf olsun diye gösterdim yatak örtüsü arıyorum geçenlerde vardı 300 tl ye almadım akıllı kafam
ay doğru ya unuttum ben onların ayrı durduğunu :) nerde vardı iyiymiş alsaydın keşke :)

Teşekkür ederim ilgine, :) çok kalabalığız ufak tefek mekanlarda yapmam çok karmaşık olabilir. Büyük ihtimal nişan çok uzamayacak.. evde olabilir neyse gönüller bir olsunda
HAyırlısı olsun hakkınızda :) Biz de 7. senemizde nişanlandık . Seni gayet iyi anlayabiliyorum yaniii :)

trendyolda vardı şu cemil ipekçininkiler varya sade ama şık olanlar onlardan istiyorum almadım bir daha çıkar diye şimdide çıksın diye bekliyorum
Enee ben de yatak örtüsü arıyorum biliyomusun.
Sanırım hemen hemen aynı şeyi arıyoruz.
Sen ne renk bakıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…