- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
Ben biraz kendime gelir gibi oldum yaa sabah çok fenaydım , hatta mutfağa girdim az kalsın kendime kahve yapıyordum
Neyseki aklıma geldi
hoşgeldin ayy bu aralar çok sessiz hemen bir konu bulmamız lazım:) ben geldim
hoşgeldin hayırlı olsun :) düğün yakın bir zamanda olucaksa nişanı küçük yaparsın ama arası baya varsa büyük bi nişan yapabilirsin güzelde olur :)Selam kızlarböyle aranıza dalıyorum kusura bakmayın
Benim 5 yıllık bir ilişkim var 14 haziranda aileler tanıştı bayramdan sonrada isteme var.
Yazı boş geçmek istenmiyor bende istemiyorum açıkcası nişan için kafam çok karışık. Aile arasında mı olsa daha iyi olur yoksa şöyle renkli bir nişanlılıkla eğlensek mi düğün tarzı ? ne dersiniz arada ki fark nedir.. olumlu veya olumsuz. napcam yaa
https://www.markafoni.com/ozgul-grup/all/kampanya/39900/hoşgeldin ayy bu aralar çok sessiz hemen bir konu bulmamız lazım
hoşgeldin aramıza :) hayırlısı olsun bende arkadaşa katılıyorumÇok teşekkür ediyorum ilginize :) o zaman düğüne göre olması daha mantıklı seneye kalırsa yaparım artık :)
Bu arada ağustosa az kaldı sizede hayırlı olmasını dilerim..
Merhaba hoşgeldin, hayırlı olsun diyeyim şimdiden :)Selam kızlarböyle aranıza dalıyorum kusura bakmayın
Benim 5 yıllık bir ilişkim var 14 haziranda aileler tanıştı bayramdan sonrada isteme var.
Yazı boş geçmek istenmiyor bende istemiyorum açıkcası nişan için kafam çok karışık. Aile arasında mı olsa daha iyi olur yoksa şöyle renkli bir nişanlılıkla eğlensek mi düğün tarzı ? ne dersiniz arada ki fark nedir.. olumlu veya olumsuz. napcam yaa
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun çok mutlu olun inşallahhoşgeldin aramıza :) hayırlısı olsun bende arkadaşa katılıyorum
Teşekkür ederim ilgine, :) çok kalabalığız ufak tefek mekanlarda yapmam çok karmaşık olabilir. Büyük ihtimal nişan çok uzamayacak.. evde olabilir neyse gönüller bir olsundaMerhaba hoşgeldin, hayırlı olsun diyeyim şimdiden :)
Ben nişan için düğün gibi bir organizasyonu gereksiz görmüşümdür hep, yani yıllardır küçük bi mekanda aileler arasında ya da evde aileler arasında yaparız diye planladım öyle de oldu. Yani ben salon nişanlarına oflayıp poflayarak katılan davetliler görüyorum hep bir de o var :)
Ama sen kararsızsan @Conchiglia ya katılıyorum. Yani düğün ile arasında kısa bir vakit olacaksa aile arasında olması daha mantıklı. Ama arayı açacaksanız diğer türlü bir eğlence de yapılabilir
yani düğünü seneye düşünüyorsanız büyük bişey olabilir, varmı kafanızda bişey ? teşekkür ederimm :)Çok teşekkür ediyorum ilginize :) o zaman düğüne göre olması daha mantıklı seneye kalırsa yaparım artık :)
Bu arada ağustosa az kaldı sizede hayırlı olmasını dilerim..
aa ne değişikmiş ilk defa görüyorum :) abajur alıcaksın heraldehttps://www.markafoni.com/ozgul-grup/all/kampanya/39900/
al sana yeni konu :) abajurlar nasıl :)
Biliyor musunuz çok heyecanlıyım sevdiğime kavuşuyorum uzun yıllardır beraberiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez artık iş ciddiye bağlandı bana kalsa hemen olsun bitsinyani düğünü seneye düşünüyorsanız büyük bişey olabilir, varmı kafanızda bişey ? teşekkür ederimm :)
yoooaa ne değişikmiş ilk defa görüyorum :) abajur alıcaksın heralde
bilirim o duyguyu bizde baya yıllar sonucu nişanlandığımızda aynı böyleydim işte :)Biliyor musunuz çok heyecanlıyım sevdiğime kavuşuyorum uzun yıllardır beraberiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez artık iş ciddiye bağlandı bana kalsa hemen olsun bitsin
yoooistesem de alamam komidinlerim yatağımın yanında değil laf olsun diye gösterdim yatak örtüsü arıyorum geçenlerde vardı 300 tl ye almadım akıllı kafam
Ne zamandan beri nişanlısınız?bilirim o duyguyu bizde baya yıllar sonucu nişanlandığımızda aynı böyleydim işte :)
trendyolda vardı şu cemil ipekçininkiler varya sade ama şık olanlar onlardan istiyorum almadım bir daha çıkar diye şimdide çıksın diye bekliyorumay doğru ya unuttum ben onların ayrı durduğunu :) nerde vardı iyiymiş alsaydın keşke :)
Teşekkür ederim ilgine, :) çok kalabalığız ufak tefek mekanlarda yapmam çok karmaşık olabilir. Büyük ihtimal nişan çok uzamayacak.. evde olabilir neyse gönüller bir olsunda
HAyırlısı olsun hakkınızda :) Biz de 7. senemizde nişanlandık . Seni gayet iyi anlayabiliyorum yaniii :)Biliyor musunuz çok heyecanlıyım sevdiğime kavuşuyorum uzun yıllardır beraberiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez artık iş ciddiye bağlandı bana kalsa hemen olsun bitsin
Enee ben de yatak örtüsü arıyorum biliyomusun.trendyolda vardı şu cemil ipekçininkiler varya sade ama şık olanlar onlardan istiyorum almadım bir daha çıkar diye şimdide çıksın diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?