- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Benim de favorim mavi :) Şimdilik yok bi önerim olursa söylerimsaol canım bi değişiklik yapıp bunu kırmızı aliyim dedim :) başka almamızı önerdiğin bişey varmı
bunlar gibi değildir kuzu onlar bunlar koku yapmıyo bi kere garantili :)şimdi baktımda 4,5 muş kuzularevin yakınında 3,5 cu var orda var bunlar gibi sürahi vazgeçtim ben
lütfen mesela annem dondurma kaşığısıda almış :)Benim de favorim mavi :) Şimdilik yok bi önerim olursa söylerimYa da bakarım siz almış mısınız diye sonra söylerim
kalmassa di bana alırım ben :)Pembiklisi kalmazsa mahalleli teyzelerin evlerini tek tek gezerim arkadaş!
aa öylemi bak o garanti kısmını atlamışımbunlar gibi değildir kuzu onlar bunlar koku yapmıyo bi kere garantili :)
Cık cık cık bi kere o 1tl fark yapar yani o sürahilerle bunu bir tutmamalısınşimdi baktımda 4,5 muş kuzularevin yakınında 3,5 cu var orda var bunlar gibi sürahi vazgeçtim ben
Ay ben çok eğleniyorum şu anbunlar gibi değildir kuzu onlar bunlar koku yapmıyo bi kere garantili :)
Cık cık cık bi kere o 1tl fark yapar yani o sürahilerle bunu bir tutmamalısın
Ay ben çok eğleniyorum şu an
Hahah sen al 4,5 olanı pişman olursan gel bize . Biz hep burdayızsizin 3 tane alacağınızla ben 4 tane alırım bi kerem nişanlım bana tasaruflu ol dedi
fena pazarlama yaparımCık cık cık bi kere o 1tl fark yapar yani o sürahilerle bunu bir tutmamalısın
Ay ben çok eğleniyorum şu an
sırf sizin için bakicimmmHahah sen al 4,5 olanı pişman olursan gel bize . Biz hep burdayız
mesleği yazmayı unutmuşum.matematik öğretmenilisteyi gördüm geldim :)
26 yaşında
Sevdiceğiyle tanışma tarihi: 01.01.2015
Sevdiceğiyle nikah tarihi: 20.05.2015
Sevdiceğiyle düğün tarihi: 15.08.2015
Ahahahahha en favorim bu olduHahaha ay tövbe yarabbi ya
curlygirl ucuz alacak kadar zengin değiliz biliyorsun diye bağlarım ben de bu işi
hoşgeldin hayırlı olsun ağustos gelini azdı :)mesleği yazmayı unutmuşum.matematik öğretmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?