Hadi bakalım gelmiş geçmiş olsun :)Sondu yangin kizlar sorun yok :)
Sagol kuzucum :)Oh geçmiş olsun kuzucum , çok şükür :)
gercekten bi fikrim yokaaa nasıloldu
Nabiz yokladim ama bak sen zaten aliyormussun boyle daha hosuma gittibaştan deseydin ya niye dimiyosun :)
cok sagol canim :)Hadi bakalım gelmiş geçmiş olsun :)
kuzu gerçekten ailelerde evleniyor bu en başta düşünmek gerekiyor. bendede aileler farklı düşünüyor ben şu olsun bu olsun diye düşünürken onun ailesi ona ne gerek buna ne gerek diye bakıyor ama gerçekten iş erkekte bitiyor. şimdilik benim nişanşlım ortayı buluyor gibi çok karıştırmıyor bize. inş seninde böyle olur kuzu.İşim rahat şuanlık işte sıkıntı yok ama şehire alışamıyorum günler yoruyor beni dinlenemiyorum ayrıca kaldığım yerde rahat değilim. olduda eve çıktım kiralar yüksek maaşımın yarısı gidecek. Curcuna dediğim onlar sürekli gelip gitmelerre gır gır şamata mahalle yaşantısına alışmışlar bense öyle değil sakin elit bi yaşantı seviyorum ideallerim var bu kadarı bana yeter idare ederim diyen bir kişiliğe sahip değilim. İçlerinde tek okumuş gelin ben oğluda aynı şekilde tek okumuş erkek kendisi. Çevrelerimiz beklentilerimiz farklı beni sürekli diğerleriyle kıyaslayacaklar. Çünkü şuanda alacağım eşya giyeceğim gelinlik vs hep kıyaslandı. Onları yadırgamıyorum o yaşantıya alışmışlar ama ben ayak uyduramam onlar gibi olamam. Maalesefki evlendiğimizde sadece eşler değil ailelerlede evleniliyor. Bunuda baştan göremedim :S
aynısını tekzende görmüştüm canım. çok güzel bencede bende düşünmüştüm ama tekzende teklisi kalmıştı. fiyatını hatırlayamıyorum oranın. bir çok yerde gördüm ama bakınabilirsin bence birazEvleniyormu o da hayırdır dedim. Onun daha az varmış şortu iyi dedim bende
http://www.hepsiburada.com/pasta-avize-bej-pm-hrmodmdl2354
Salon için nasıl sizce ?
Hepinizin beğenmesine sevindim gayet sade salonuma uyar diye düşünüyorum fiyatıda iyi alayım dimii ?
geçmiş olsun kuzuKizlar yangin cikti ya binayi bosalttik
Sağol canım :)geçmiş olsun kuzu
Aman artık aramızda lafı mı olurhızlı bir giriş yaptım ama kusura bakmayınherkese merhaba
hoşgeldin sürahi aldın mı kuzu ? :)hızlı bir giriş yaptım ama kusura bakmayınherkese merhaba
kuzu gerçekten ailelerde evleniyor bu en başta düşünmek gerekiyor. bendede aileler farklı düşünüyor ben şu olsun bu olsun diye düşünürken onun ailesi ona ne gerek buna ne gerek diye bakıyor ama gerçekten iş erkekte bitiyor. şimdilik benim nişanşlım ortayı buluyor gibi çok karıştırmıyor bize. inş seninde böyle olur kuzu.
aynısını tekzende görmüştüm canım. çok güzel bencede bende düşünmüştüm ama tekzende teklisi kalmıştı. fiyatını hatırlayamıyorum oranın. bir çok yerde gördüm ama bakınabilirsin bence biraz
geçmiş olsun kuzu
annem sorunca baktım al dedim :) plastik kısım koku yapmaz dimi pixi hanımSagol kuzucum :)
gercekten bi fikrim yok
Nabiz yokladim ama bak sen zaten aliyormussun boyle daha hosuma gitti
cok sagol canim :)
Fotoğraf isterizhoşgeldin sürahi aldın mı kuzu ? :)
Yapmıyor cınım bizzat denedimannem sorunca baktım al dedim :) plastik kısım koku yapmaz dimi pixi hanım
Annem atmıştı :)Fotoğraf isteriz
İyiymiş o zamann :)Yapmıyor cınım bizzat denedim
hihih siz yazında farkettim dikiş kutusuna benzicek heraldehoşgeldin sürahi aldın mı kuzu ? :)
evet canım bir çok yerde gördüm ama fiyatı hangisi uygun olur bilmiyorumYaa gördünmü başka yerlerde iyi ozaman bakayım canım çok sağol
güzelmiş kuzu bunlar bakarım bende akşamaAnnem atmıştı :)
Almayan kalmasın alınırımhihih siz yazında farkettim dikiş kutusuna benzicek heraldealmayan kalmadıysa bende alırım zaten sürahim yok akşama bakarım
Pembiklisi kalmazsa mahalleli teyzelerin evlerini tek tek gezerim arkadaş!Almayan kalmasın alınırım
Hahah yaparsın valla korkulurPembiklisi kalmazsa mahalleli teyzelerin evlerini tek tek gezerim arkadaş!
bak kuzu bak garantili bunlar :)hihih siz yazında farkettim dikiş kutusuna benzicek heraldealmayan kalmadıysa bende alırım zaten sürahim yok akşama bakarım
evet canım bir çok yerde gördüm ama fiyatı hangisi uygun olur bilmiyorum
güzelmiş kuzu bunlar bakarım bende akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?