Evet zaten o anda da olmazsa oluru yok demektirAma hiç gerek yok öyle şeyler bırak biraz zamana iyi bir anını yakalayıp ikna edersin sen onu
aynen kuzu bekle o kendi isticektir :)Biraz bekleyeyim bakalım kuzu evet. Olmazsa güzel bir küçük kıyamet bizi bekliyor :)
Ayy güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım şuan gerçekten..
Hayır en güzel günlerden biri zoru mu olur bunun yani ben anlamıyorum bunları bazen gerçekten. . Şuan böyle yaptı ya ben de sanki adadan başka yer yokmuş gibi inatla orayı istiyorum. Biraz bekleyeyim bakalım ne çıkacak görücez
HAhah pes etmek yookEvet zaten o anda da olmazsa oluru yok demektir
Ben de böyle durumlarda hep o anı kolluyorum zaten. Yine deniciiim :)
canım onlar stresten sanırım o günü düşünüp geriliyorlar o gün olacak herşey onlara zor geliyor. benim kızdığım noktada insan olan sadece onlar sanırım bizde hiç stres falan yok çünküBiraz bekleyeyim bakalım kuzu evet. Olmazsa güzel bir küçük kıyamet bizi bekliyor :)
Ayy güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım şuan gerçekten..
Hayır en güzel günlerden biri zoru mu olur bunun yani ben anlamıyorum bunları bazen gerçekten. . Şuan böyle yaptı ya ben de sanki adadan başka yer yokmuş gibi inatla orayı istiyorum. Biraz bekleyeyim bakalım ne çıkacak görücez
saol kuzumşimdiden hayırlı olsun :)
sen dünkü konuşmada yoktun hala almak için zamanın var :)
nereye yaptırmayı düşünüyorsunKızlar ne zamandır aklımda dövme yaptırmak vardı düğün öncesi yaptırmaya karar verdim minimal birşey olacak muhtemel kedi aşığı olarak bu olabilir size de göstereyim istedim
Eki Görüntüle 1566015
nereye yaptırmayı düşünüyorsun
ben genel olarak dövme sevmem kuzu ama desen olarak çok şirnSanırım kol içine olacak kan aldırıyoruz ya hemen altına
ben genel olarak dövme sevmem kuzu ama desen olarak çok şirn
Ay çok şirinmiş. İlk fotodaki yere de güzel olmuş :)Kızlar ne zamandır aklımda dövme yaptırmak vardı düğün öncesi yaptırmaya karar verdim minimal birşey olacak muhtemel kedi aşığı olarak bu olabilir size de göstereyim istedim
Eki Görüntüle 1566015
Günaydın kuzuu :)günaydın kızlar :) nişanlılar fotoğrafta sorun çıkarıyo sanırım.en azından çektirmeyi kabul etmiş benimki nişanda çekim yaptırmak istemedi.düğünde de zar zor çekincez eminim
bu arada dün a101e gittim pilav şekillendirici, muffin kalıbı bi de çekmece düzenleyici aldım.sürahiyi pek sevmedim ben cam sürahileri seviyorum.renkli kovaları ne işe yarıycak diye almadım ama temizlik yaparken lazım olabilir diye almadığıma pişman oldum.
şirinmiş :)Kızlar ne zamandır aklımda dövme yaptırmak vardı düğün öncesi yaptırmaya karar verdim minimal birşey olacak muhtemel kedi aşığı olarak bu olabilir size de göstereyim istedim
Eki Görüntüle 1566015
Sanırım kol içine olacak kan aldırıyoruz ya hemen altına
Günaydın kuzuu :)
Ay hepsi ayrı bir problem o zaman desene bunların
Ay çok şirinmiş. İlk fotodaki yere de güzel olmuş :)
şirinmiş :)
çok güzel canım bende küçük döğmeleri seviyorum ama bilekte daha güzel durur bence :) ensede de güzel birde ayakta görmüştüm birinde bayılmıştım.karar senin tabi :)
detaya girdikçe çıkıyor canım. bende aynı şeyi düşünüorum ama düğünden sonra biticek benceşu düğün bitsede kurtulsak herşey bi tartışma bi olay ikimizde bıktıksözlenmeden önce bu kadar farklı düşündüğümüzü bilmiyodum.her konuda ayrılıyoruz artık
Ay evet şu işler bi bitse cidden iyi olucak.şu düğün bitsede kurtulsak herşey bi tartışma bi olay ikimizde bıktıksözlenmeden önce bu kadar farklı düşündüğümüzü bilmiyodum.her konuda ayrılıyoruz artık
Ayak bileği de iyi acır ama farkıdnasın di mi ?Kızlar ben başka dövmelerde istiyorum ayak bileğine başka bir düşüncem var ense acıyormuş ama ondan es geçtim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?