2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen kuzu bekle o kendi isticektir :)

günaydın kızlar :) nişanlılar fotoğrafta sorun çıkarıyo sanırım.en azından çektirmeyi kabul etmiş benimki nişanda çekim yaptırmak istemedi.düğünde de zar zor çekincez eminim
bu arada dün a101e gittim pilav şekillendirici, muffin kalıbı bi de çekmece düzenleyici aldım.sürahiyi pek sevmedim ben cam sürahileri seviyorum.renkli kovaları ne işe yarıycak diye almadım ama temizlik yaparken lazım olabilir diye almadığıma pişman oldum.

canım onlar stresten sanırım o günü düşünüp geriliyorlar o gün olacak herşey onlara zor geliyor. benim kızdığım noktada insan olan sadece onlar sanırım bizde hiç stres falan yok çünkü
şimdiden hayırlı olsun :)
saol kuzum

Kızlar ne zamandır aklımda dövme yaptırmak vardı düğün öncesi yaptırmaya karar verdim minimal birşey olacak muhtemel kedi aşığı olarak bu olabilir size de göstereyim istedim

Günaydın kuzuu :)
Ay hepsi ayrı bir problem o zaman desene bunların

Günaydın kuzuu :)
Ay hepsi ayrı bir problem o zaman desene bunların

şu düğün bitsede kurtulsak herşey bi tartışma bi olay ikimizde bıktık sözlenmeden önce bu kadar farklı düşündüğümüzü bilmiyodum.her konuda ayrılıyoruz artık

Ay çok şirinmiş. İlk fotodaki yere de güzel olmuş :)

çok güzel canım bende küçük döğmeleri seviyorum ama bilekte daha güzel durur bence :) ensede de güzel birde ayakta görmüştüm birinde bayılmıştım.karar senin tabi :)

Kızlar ben başka dövmelerde istiyorum ayak bileğine başka bir düşüncem var ense acıyormuş ama ondan es geçtim onu

şu düğün bitsede kurtulsak herşey bi tartışma bi olay ikimizde bıktık sözlenmeden önce bu kadar farklı düşündüğümüzü bilmiyodum.her konuda ayrılıyoruz artık
detaya girdikçe çıkıyor canım. bende aynı şeyi düşünüorum ama düğünden sonra biticek bence

Ay evet şu işler bi bitse cidden iyi olucak.
Biz genelde ortak noktayı buluruz da bunda bi inat etti işte.

Kızlar ben başka dövmelerde istiyorum ayak bileğine başka bir düşüncem var ense acıyormuş ama ondan es geçtim onu
Ayak bileği de iyi acır ama farkıdnasın di mi ?
Ayrıca minicik bişey bu bi kaç saniyede bitiverir nereye istiyorsan oraya yaptır bence, acı kısmını düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…