Ayak bileği de iyi acır ama farkıdnasın di mi ?
Ayrıca minicik bişey bu bi kaç saniyede bitiverir nereye istiyorsan oraya yaptır bence, acı kısmını düşünme
detaya girdikçe çıkıyor canım. bende aynı şeyi düşünüorum ama düğünden sonra biticek bence
HihiEvet ayak bileğide acıyormuşDövmecide yönlendirir zaten kolumun o kısmına da dövme istiyorum zaten özellikle ay başlarsam bir kere duramıcam gibi
HAhahh sende ne var kuzu ?HihiEvet öyle oluyor gerçekten. Ama frenlemek lazım .
Ben 2de durdum, 3 kere yaptırdım gerçi de bi tanesi değişim olduğundan 2 dövmem varama daha yapmak istediğim bi iki şey var. Erteliyorum tabi tüm vucudumuz harita gibi olmasın sonra
Ay evet şu işler bi bitse cidden iyi olucak.
Biz genelde ortak noktayı buluruz da bunda bi inat etti işte.
Benim sağ kolumda bileğin yanında roma rakamıyla tanışma günümüz var , aynısı aynı yerde nişanlımda da var. 3 sene falan oldu sanırım yaptıralı . Bir de ayak bileğimde kuş tüyü ve minnak kuşlar var şimdilikHAhahh sende ne var kuzu ?
Yaaa acıdı dimi ayak bileğiiBenim sağ kolumda bileğin yanında roma rakamıyla tanışma günümüz var , aynısı aynı yerde nişanlımda da var. 3 sene falan oldu sanırım yaptıralı . Bir de ayak bileğimde kuş tüyü ve minnak kuşlar var şimdilik
Benim de pek öfke kontrolüm yoktur o konuda problem yaşıyoruz zaman zaman.bizde önce ben sinirlenir patlarım sonra o ee yeter diye patlar sonra ben kendime gelip kendimi affettirme çalışırımher tartışma aynı. biz bulamıyoruz benim ona saygı duymadığımı düşünüyo.gerçekten öyle olabilir
Imm şey , yani acımadı diyememYaaa acıdı dimi ayak bileğii
Yaa benim canım çok tatlı biliyormusun o yüzden senelerdir erteliyorum dövmeyi şimdi bir gaza geldim o yüzden diyorum ki ilk yaptıracağım yer az acıyan bir yer olsun ki ikinciye cesaret edebileyimImm şey , yani acımadı diyemem
Kemiğe denk geldiği için acıdı tabii . Makinadan bızzzzz sesi yerine tık tık tık tık sesleri geliyodu
Ama dövmecim baya iyi dayandığımı iddia etti ona rağmen işin sonunda
Yaa benim canım çok tatlı biliyormusun o yüzden senelerdir erteliyorum dövmeyi şimdi bir gaza geldim o yüzden diyorum ki ilk yaptıracağım yer az acıyan bir yer olsun ki ikinciye cesaret edebileyim
kuzu kaybetme korkusu olmayınca insanlar rahat davranıyor iki taraf içinde geçerlibizde önce ben sinirlenir patlarım sonra o ee yeter diye patlar sonra ben kendime gelip kendimi affettirme çalışırımher tartışma aynı. biz bulamıyoruz benim ona saygı duymadığımı düşünüyo.gerçekten öyle olabilir
Benim de pek öfke kontrolüm yoktur o konuda problem yaşıyoruz zaman zaman.
İnşallah düzelir sizin durum da ,yani şuan ekstra stresli bi dönemden geçiyoruz onun etkisi büyük tabii ama biraz özenli davranmak gerek, diğer türlüsü yıpratıcı olur
kuzu kaybetme korkusu olmayınca insanlar rahat davranıyor iki taraf içinde geçerli
Kuzu bu ölçüde birşeyse aradığın al bence gayet güzel görünüyo, çok uygunmuş fiyatı da yaahttps://www.evidea.com/minar-comfy-home-2-kapakli-1-cekmeceli-banyo-dolabi-beyaz-BJN143/p/342305?OM.zn=ProductOfWeek&OM.bzn=ProductOfWeek&OM.zpc=Minar_Nisa_Banyo_Dolabı&OM.OSB=Minar_Nisa_Banyo_Dolabı
kızlar banyoya dolap alacaktım 170 tl di en ucuzu bunu görünce şok oldum ne dersinizalımmı hazır nişanlının kartını ele geçirmişken :)
iyiymiş fiyatı :)https://www.evidea.com/minar-comfy-home-2-kapakli-1-cekmeceli-banyo-dolabi-beyaz-BJN143/p/342305?OM.zn=ProductOfWeek&OM.bzn=ProductOfWeek&OM.zpc=Minar_Nisa_Banyo_Dolabı&OM.OSB=Minar_Nisa_Banyo_Dolabı
kızlar banyoya dolap alacaktım 170 tl di en ucuzu bunu görünce şok oldum ne dersinizalımmı hazır nişanlının kartını ele geçirmişken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?