2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayak bileği de iyi acır ama farkıdnasın di mi ?
Ayrıca minicik bişey bu bi kaç saniyede bitiverir nereye istiyorsan oraya yaptır bence, acı kısmını düşünme

Evet ayak bileğide acıyormuş Dövmecide yönlendirir zaten kolumun o kısmına da dövme istiyorum zaten özellikle ay başlarsam bir kere duramıcam gibi

Evet ayak bileğide acıyormuş Dövmecide yönlendirir zaten kolumun o kısmına da dövme istiyorum zaten özellikle ay başlarsam bir kere duramıcam gibi
Hihi Evet öyle oluyor gerçekten. Ama frenlemek lazım .
Ben 2de durdum, 3 kere yaptırdım gerçi de bi tanesi değişim olduğundan 2 dövmem var ama daha yapmak istediğim bi iki şey var. Erteliyorum tabi tüm vucudumuz harita gibi olmasın sonra

HAhahh sende ne var kuzu ?

Ay evet şu işler bi bitse cidden iyi olucak.
Biz genelde ortak noktayı buluruz da bunda bi inat etti işte.

bizde önce ben sinirlenir patlarım sonra o ee yeter diye patlar sonra ben kendime gelip kendimi affettirme çalışırım her tartışma aynı. biz bulamıyoruz benim ona saygı duymadığımı düşünüyo.gerçekten öyle olabilir

HAhahh sende ne var kuzu ?
Benim sağ kolumda bileğin yanında roma rakamıyla tanışma günümüz var , aynısı aynı yerde nişanlımda da var. 3 sene falan oldu sanırım yaptıralı . Bir de ayak bileğimde kuş tüyü ve minnak kuşlar var şimdilik

Yaaa acıdı dimi ayak bileğii

Benim de pek öfke kontrolüm yoktur o konuda problem yaşıyoruz zaman zaman.
İnşallah düzelir sizin durum da ,yani şuan ekstra stresli bi dönemden geçiyoruz onun etkisi büyük tabii ama biraz özenli davranmak gerek, diğer türlüsü yıpratıcı olur

Yaaa acıdı dimi ayak bileğii
Imm şey , yani acımadı diyemem
Kemiğe denk geldiği için acıdı tabii . Makinadan bızzzzz sesi yerine tık tık tık tık sesleri geliyodu
Ama dövmecim baya iyi dayandığımı iddia etti ona rağmen işin sonunda

Yaa benim canım çok tatlı biliyormusun o yüzden senelerdir erteliyorum dövmeyi şimdi bir gaza geldim o yüzden diyorum ki ilk yaptıracağım yer az acıyan bir yer olsun ki ikinciye cesaret edebileyim

Yaa benim canım çok tatlı biliyormusun o yüzden senelerdir erteliyorum dövmeyi şimdi bir gaza geldim o yüzden diyorum ki ilk yaptıracağım yer az acıyan bir yer olsun ki ikinciye cesaret edebileyim

Benimde öyledir de bu dövme konusunda bir dayanıklıyım sanki nasıl oluyorsa :)
Evet hafifiyle başla madem sen , gerisi gelecek muhtemelen onları da sonradan yaptırırsın

kuzu kaybetme korkusu olmayınca insanlar rahat davranıyor iki taraf içinde geçerli

haklısın bende geçici bi dönem diye düşünüyorum :)

Kuzu bu ölçüde birşeyse aradığın al bence gayet güzel görünüyo, çok uygunmuş fiyatı da yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…