- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
buna sabah bende baktım alasım geldi ama banyoyu hiç ölçmemiştim :)
buna sabah bende baktım alasım geldi ama banyoyu hiç ölçmemiştim :)
Kuzu bu ölçüde birşeyse aradığın al bence gayet güzel görünüyo, çok uygunmuş fiyatı da yaa
iyiymiş fiyatı :)
kızlar benim banyoda koyacağım yer dar 30-40 cm eninde arıyordum zaten koçtaştan alıcaktım 170 tl ye ama oda hemen hemen aynı kalitedeydi. şimdi bunu görünce şok oldumcurlygirl bende alacaktım sonra baktım ölçüleri küçük en olarak dar biraz sana uyyuyormu ölçüleri
Canım benim yolladığıma baktınmı ? Hem sepetli hemde eni 40 daha kullanşlı gibikızlar benim banyoda koyacağım yer dar 30-40 cm eninde arıyordum zaten koçtaştan alıcaktım 170 tl ye ama oda hemen hemen aynı kalitedeydi. şimdi bunu görünce şok oldummarkanın kendi sitesindede 129 tl n11 dede bakmıştım bunlara 129 tl. tek korkum acaba geldiğinde kırık falan gelir mi.ama bir yanım riske gir al çok uygun diyor nerdeyse yarı fiyatına ayrıca zigonlarda bana kalsa hemen alıcam bu fiyata bulmamım imkanı yok renklerde bence uyumlu ama nişanlım beğenmedi onu boşver diyor.
gördüm şimdi canım. bunların sepeti oradan çıkıyormu acaba. benim çamaşır makinası mutfakta olacak sepeti taşınır bişi olması lazım banaCanım benim yolladığıma baktınmı ? Hem sepetli hemde eni 40 daha kullanşlı gibi
Ben olsam alırdım ki ölçüyü alır almaz buna bakıcam direk :)Bize uyuyor alsamı almasammı bilemedim
kırık gelirse geri yollarsın ben bu siteden alışveriş yapmıştım sorun çıkmadıkızlar benim banyoda koyacağım yer dar 30-40 cm eninde arıyordum zaten koçtaştan alıcaktım 170 tl ye ama oda hemen hemen aynı kalitedeydi. şimdi bunu görünce şok oldummarkanın kendi sitesindede 129 tl n11 dede bakmıştım bunlara 129 tl. tek korkum acaba geldiğinde kırık falan gelir mi.ama bir yanım riske gir al çok uygun diyor nerdeyse yarı fiyatına ayrıca zigonlarda bana kalsa hemen alıcam bu fiyata bulmamım imkanı yok renklerde bence uyumlu ama nişanlım beğenmedi onu boşver diyor.
benimde çok hoşuma gitti ama öbürlerinden vazgeçemicim heraldekızlar benim banyoda koyacağım yer dar 30-40 cm eninde arıyordum zaten koçtaştan alıcaktım 170 tl ye ama oda hemen hemen aynı kalitedeydi. şimdi bunu görünce şok oldummarkanın kendi sitesindede 129 tl n11 dede bakmıştım bunlara 129 tl. tek korkum acaba geldiğinde kırık falan gelir mi.ama bir yanım riske gir al çok uygun diyor nerdeyse yarı fiyatına ayrıca zigonlarda bana kalsa hemen alıcam bu fiyata bulmamım imkanı yok renklerde bence uyumlu ama nişanlım beğenmedi onu boşver diyor.
Çıkıyor galiba canım emin değilimgördüm şimdi canım. bunların sepeti oradan çıkıyormu acaba. benim çamaşır makinası mutfakta olacak sepeti taşınır bişi olması lazım bana
Ben olsam alırdım ki ölçüyü alır almaz buna bakıcam direk :)
Çıkıyor galiba canım emin değilim
Sanırım biraz sonra alıcam
mantıklı aslında kalır inşallah kalsın yaniiiHesap kesim tarihim ayın 30u acaba ozamana kadar kalırmı
Beklesemmi bilemiyorum şuan kalmazsa çok üzülürümmantıklı aslında kalır inşallah kalsın yaniii
benzer ürünlerin yorumlarına bakıyorum zaten sorun gözükmüyor seninde böyle referans olman iyi oldu :)kırık gelirse geri yollarsın ben bu siteden alışveriş yapmıştım sorun çıkmadı
benimde çok hoşuma gitti ama öbürlerinden vazgeçemicim heralde
bunlarda güzel kuzu ama fiyattan dolayı bunları da düşünmüyorum zatencurlygirl benim gönlümde bunlar var da http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...oC2xPw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
birbirimizi böyle gazlayıp alıyoruz ya çok seviyorum bu halimizi :)Çıkıyor galiba canım emin değilim
Sanırım biraz sonra alıcam
canım n11 dede var bu ürünlerden ve aynı fiyata. yani bu kalmasada bence bulursun.Hesap kesim tarihim ayın 30u acaba ozamana kadar kalırmı
ay bende çok seviyorumdoğru karar çok zevkli oluyo kurmasıda
benzer ürünlerin yorumlarına bakıyorum zaten sorun gözükmüyor seninde böyle referans olman iyi oldu :)
bunlarda güzel kuzu ama fiyattan dolayı bunları da düşünmüyorum zatennişanlım c olanlardan istiyordu ondan alma diyor heralde. bir yerde 140a bulmuştuk aklı onda sanırım.
birbirimizi böyle gazlayıp alıyoruz ya çok seviyorum bu halimizi :)
canım n11 dede var bu ürünlerden ve aynı fiyata. yani bu kalmasada bence bulursun.
ay bende çok seviyorum
http://www.n11.com/decoss-camasir-sepetli-boy-dolabi-beyaz-P66446345Hahah gazlyoruz dimi
Yaa nerde ben göremedim aynı boylardamı ?
Yaşasııın ayy canım çok sağol
kesinlikle :) belki evideada bi kampanya daha olur senin istediklerinden bellimi olur :)Yaşasııın ayy canım çok sağolBekleyebilirim 30unu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?