Oh oh maşallah kuzu sen bu aralar epey iş hallettin. Ama olmadı şimdi bir tek tülmü varmaşallah bereketli bir hafta sonu olmuş sanırım :) bende gelinlik provama gittim normalde son prova olacaktı ama bir hata yapmışlar oyüzden bayramdan önce bir daha provam olacak. sonra evimizin tül siparişlerini verdim bugün ölçü alacaklar. koridorumuza avizelerini aldık. banyo ve wc ye aynaları takıldı :) şu sizin mumluklar varya nişanlım ondan görmüş çok beğenmiş ondan almış bir tane :) tüm bunlar olurken de ben sadece tülün fotosunu çektim :) diğerleri koşturmaya geldi. albüme yüklüyorum onuda.
Tamam kuzucum nerden aldınız peki ?bende biraz şarjım dolsun diye bekliyorum kuzu :) atıcam
evet bu hafta baya hareketli oldu benim için. ütü masası ve çamaşırlıkta alıyordum da onuda evin yakınından alır diekt koyarım dedim taşımayalım die kaldı oOh oh maşallah kuzu sen bu aralar epey iş hallettin. Ama olmadı şimdi bir tek tülmü var
Gelinlikte ne hata yapmışlar ya
evet bu hafta baya hareketli oldu benim için. ütü masası ve çamaşırlıkta alıyordum da onuda evin yakınından alır diekt koyarım dedim taşımayalım die kaldı ogelinliktede. gelinlikçimin cenazesi varmış şehir dışına gitmiş. yanınaki kızlar dikmiş benimkini. arkasında kuyruk olması gerekiyordu alt etekteki dantel öyle geçmesi gerekiyordu. bunlar kuyruğu kesmişler danteli düz geçimişler. kadında görünce şok oldu. alt eteği değiştirecekler şimdi. birde bana zayfılamışsın dedi :) düğmeler yapılmıştı onu 2 parmak daraltacak şimdi :) gelinlikte farklı bi durum yoktu yani oyüzden foto çekmedim
Neden fotoğraf çeklimiyorrmaşallah bereketli bir hafta sonu olmuş sanırım :) bende gelinlik provama gittim normalde son prova olacaktı ama bir hata yapmışlar oyüzden bayramdan önce bir daha provam olacak. sonra evimizin tül siparişlerini verdim bugün ölçü alacaklar. koridorumuza avizelerini aldık. banyo ve wc ye aynaları takıldı :) şu sizin mumluklar varya nişanlım ondan görmüş çok beğenmiş ondan almış bir tane :) tüm bunlar olurken de ben sadece tülün fotosunu çektim :) diğerleri koşturmaya geldi. albüme yüklüyorum onuda.
karabağlardan canım dün orası açıktı :)Tamam kuzucum nerden aldınız peki ?
Offf iş yerinin orası özellikle dimii sırılsıklam olduk bizde. Koçtaşa gidecektim gidemedimNeden fotoğraf çeklimiyorrbu arada baya iş halletmişiniz ayy ben cumartesi hiç bişey yapamadım yağmurdan çok fenaydı
Ben buca tarafındaydım o saatte sınav vardı da resmen dolu yağdı kafamızaOfff iş yerinin orası özellikle dimii sırılsıklam olduk bizde. Koçtaşa gidecektim gidemedim
Hmm anladım canım tüm izmr öyleydi gerçi kipaya da yıldırım düşmüş bir kişi ölmüş yaBen buca tarafındaydım o saatte sınav vardı da resmen dolu yağdı kafamıza
evet şok oldum bakıyorum bakıyorum kadında durdu baktı alalaal dedi. dedim koyruk olması gerekmiyormuydu nere gitmişOnları son anda da alırsın ya acele etmeye gerek yok canım.
Aaa inanmıyorum sende şok olmuşsundur görünceNeyse düzeltilebilecek birşey allahtan.
Zayıflamışmısııın oh oh ne güzel darısı başımıza
canım tülün çektim amaNeden fotoğraf çeklimiyorrbu arada baya iş halletmişiniz ayy ben cumartesi hiç bişey yapamadım yağmurdan çok fenaydı
ay allah rahmet eylesin ne kötüHmm anladım canım tüm izmr öyleydi gerçi kipaya da yıldırım düşmüş bir kişi ölmüş ya
yaralıyı duydum da öleni duymamıştımHmm anladım canım tüm izmr öyleydi gerçi kipaya da yıldırım düşmüş bir kişi ölmüş ya
nerde ? göremiyorukcanım tülün çektim ama
ay allah rahmet eylesin ne kötü
evet şok oldum bakıyorum bakıyorum kadında durdu baktı alalaal dedi. dedim koyruk olması gerekmiyormuydu nere gitmişkadında telaş yaptı sen merak etme ben halletcem falan die. düzeltilecek bişi ya zamanda var ben nedense umursamadım olsun ya düzelsinde dedim :)
canım tülün çektim ama
ay allah rahmet eylesin ne kötü
yaralıyı duydum da öleni duymamıştım
baktım ve açıklama bekliyorumalbüme bakabilirsiniz ortam karışık ama açıkliciim
fotoların altına yazmış canım açıklamaları yeni gördüm bendeBende açıklama bekliyorum
fotoların altına yazmış canım açıklamaları yeni gördüm bendeve yatak odası için olana ayrıca bayıldım.hepsi çok güzel güle güle kullanın. @Conchiglia yalnız benim baktıklaım gibi düz sanki bunlar tavana nasıl monte edilecek kancaları varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?