2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oh oh maşallah kuzu sen bu aralar epey iş hallettin. Ama olmadı şimdi bir tek tülmü var
Gelinlikte ne hata yapmışlar ya

Oh oh maşallah kuzu sen bu aralar epey iş hallettin. Ama olmadı şimdi bir tek tülmü var
Gelinlikte ne hata yapmışlar ya
evet bu hafta baya hareketli oldu benim için. ütü masası ve çamaşırlıkta alıyordum da onuda evin yakınından alır diekt koyarım dedim taşımayalım die kaldı o gelinliktede. gelinlikçimin cenazesi varmış şehir dışına gitmiş. yanınaki kızlar dikmiş benimkini. arkasında kuyruk olması gerekiyordu alt etekteki dantel öyle geçmesi gerekiyordu. bunlar kuyruğu kesmişler danteli düz geçimişler. kadında görünce şok oldu. alt eteği değiştirecekler şimdi. birde bana zayfılamışsın dedi :) düğmeler yapılmıştı onu 2 parmak daraltacak şimdi :) gelinlikte farklı bi durum yoktu yani oyüzden foto çekmedim

Onları son anda da alırsın ya acele etmeye gerek yok canım.
Aaa inanmıyorum sende şok olmuşsundur görünce Neyse düzeltilebilecek birşey allahtan.
Zayıflamışmısııın oh oh ne güzel darısı başımıza

Neden fotoğraf çeklimiyorr bu arada baya iş halletmişiniz ayy ben cumartesi hiç bişey yapamadım yağmurdan çok fenaydı

evet şok oldum bakıyorum bakıyorum kadında durdu baktı alalaal dedi. dedim koyruk olması gerekmiyormuydu nere gitmiş kadında telaş yaptı sen merak etme ben halletcem falan die. düzeltilecek bişi ya zamanda var ben nedense umursamadım olsun ya düzelsinde dedim :)

canım tülün çektim ama

ay allah rahmet eylesin ne kötü

Aman canım dediğn gibi düzelir vakit var

Amin amin çok üzüldüm bende
yaralıyı duydum da öleni duymamıştım

Allah rahmet eylesin kapalı yerde bile başımıza ne geleceği bellii değil işte

Ay evet şimdi gördüm @Conchiglia çok güzeller hepsine bayıldım güle güle kullan beyaz avizeli olan resimde açıklamaya yok ama o nereye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…