2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi inşallah bakalım, henüz çaba harcayacak modda değilim galiba bunun için. Ama güçlü hissettiğim zamanlar da gelecektir elbet :)

bende yeni üyeyim ve bende cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum :)

bu arada eylülde sözüm var kızlar sabun yaptırıp dağıtmak istiyorum ama bloglarda okuduğum kadarıyla söz olurken kadınlara havlu erkeklerede çorap veriliyormuş hediye olarak sizce bu şartmı ?

Merhaba kızlar,
hepinize kolay gelsin.
Acemi ve hızlı bir gelin adayı olarak aranızdayım ve tavsiyelere yardımlara ihtiyacım var. Özellikle Ankaralılardan.
Sevgilimle haziranda nişanlandık eylül sonunda düğün yapacağız.
Ama bazı sorunlarım var.
Öncelikle eylülün son haftasında Ankarada hoş ambiyansı olan çok düğün salonu gibi olmayan, uygun da fiyatlı mekan biliyor musunuz? Yani eş dost düğününde gidip de beğendiğiniz önereceğiniz yerler var mı? Yer bulabilebilir miyiz. Zira nikah ne yazık ki temmuzda ve eylülde düğün yapılsın eve çıkalım istiyoruz.
Ailesi ev almak istiyor ama ankaranın uzak bir ilçesinde. Biz daha merkezi yerleri istiyoruz. 140 bini çok geçmeden ev alabileceğimiz merkezi semtler var mıdır önerebileceğiniz?
Öyle bir yer yok diyorsanız Tandoğan beşevler emek ayrancı falan gibi merkezi yerlerde 900ü aşmayan kiralık evler bulabilir miyiz (döküntü olmayan)?
En önemlisi gönlümüze göre bir yer bulabilmek sanırım gerçi şu an. Atlı binicilikten fiyat aldım ama biraz zorlayacak bizi. O havada olan ama çok pahalı da olmayacak yerler var mıdır Ankarada bildiğiniz?
Şimdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…