Oo ne var ne varhihi galiba halbuki yeni ciciler vardı :)
Ayy amin insallahGünaydın canlar nasılsınızzz :)
Hepinize çabucak geçen ve yorucu olmayan güzel hayırlı bir hafta diliyorumm
Haftaya bol fotografli basliyoruz anlasilanGünaydın kızlarr
Dün evimizi temizledik dip köşe pek bir güzel oldu ama bittik yorgunluktan kolumu kaldıramıyorum
Kına gecesi için bir elbise denedim sanırım alıcam fotoğraf az sonra albümde olacak
Hadi hayırlısı canım hazırlıklarını yine de yavaşlatma derimBuarada hatunlar düğün tarihimizi sanırım ekim sonlarına doğru erteleyeceğiz yani ekim gelini olucam inşaAllahh
Hadi hayırlısı canım hazırlıklarını yine de yavaşlatma derim
Amin kuzucum inşallah.Bayramdan sora inşaAllah başlayacağız hazırlıklara canım. Gelinliğimin dikimine başlarız bayramda ailem gelicek eşyaları bakarız evide erken tutucaz zaten ağustosta tutmayı düşünüyoruz bakalım Allah yardım eder inşaAllah hayırlı bir yuva kurmayı nasip eylesin hepimizeee
evet öyle duydum bende mobilyalarda sıkıntı yaşanıyor. Mesela bellonadan koltuk takımı bakmıştık. Yemek odasını farklı modelden beğenmiştim haliyle kumaşları farklıydı en az 6 haftada değişilir denilmştiAmin kuzucum inşallah.
Mobilyalarda sıkıntı olabiliyor mesela biz çok önce almamıza rağmen iki sandalyemiz ve kırlentlerimiz eksik
Gelinliğinde dediğin gibi bayramda başlansa yetişir çok rahat.
hadi gözün aydın kurtuldun demekki :)Günaydın kızlarr
Dün evimizi temizledik dip köşe pek bir güzel oldu ama bittik yorgunluktan kolumu kaldıramıyorum
Kına gecesi için bir elbise denedim sanırım alıcam fotoğraf az sonra albümde olacak
Evet uzun sürüyor malesefevet öyle duydum bende mobilyalarda sıkıntı yaşanıyor. Mesela bellonadan koltuk takımı bakmıştık. Yemek odasını farklı modelden beğenmiştim haliyle kumaşları farklıydı en az 6 haftada değişilir denilmşti
günaydınnn :) bende hafta sonu bişeyler aldım ki :)
Kurtuldum canım ya baya zorlandık ama bitti çok şükürhadi gözün aydın kurtuldun demekki :)
avize aldık canmEvet uzun sürüyor malesef
Kurtuldum canım ya baya zorlandık ama bitti çok şükür
Sen neler aldın ?
Paylaşamadım daha canım usb kablosunu bulamadımavize aldık canmsenin elbiseyi göremedim
Günaydın kızlarr
Oo ne var ne varben de haftasonu duduklu tencere aldim ya
günaydınnn :) bende hafta sonu bişeyler aldım ki :)
maşallah bereketli bir hafta sonu olmuş sanırım :) bende gelinlik provama gittim normalde son prova olacaktı ama bir hata yapmışlar oyüzden bayramdan önce bir daha provam olacak. sonra evimizin tül siparişlerini verdim bugün ölçü alacaklar. koridorumuza avizelerini aldık. banyo ve wc ye aynaları takıldı :) şu sizin mumluklar varya nişanlım ondan görmüş çok beğenmiş ondan almış bir tane :) tüm bunlar olurken de ben sadece tülün fotosunu çektim :) diğerleri koşturmaya geldi. albüme yüklüyorum onuda.avize aldık canmsenin elbiseyi göremedim
bende biraz şarjım dolsun diye bekliyorum kuzu :) atıcamPaylaşamadım daha canım usb kablosunu bulamadımarkadaştan alıcam birazdan atıcam inşallah
Hani senin avizelerin nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?