günaydın canım.sen neler yaptın boş geçirmedin inş :)Günaydın kızlar
Günaydın canımm hoşgeldinGünaydın kızlar
baktım ve açıklama bekliyorum
fotoğraf altlarına yazdım salonu da şimdi yazdım hattaBende açıklama bekliyorum
var canım üstlerinde :) teşekkür ederim :)fotoların altına yazmış canım açıklamaları yeni gördüm bendeve yatak odası için olana ayrıca bayıldım.hepsi çok güzel güle güle kullanın. @Conchiglia yalnız benim baktıklaım gibi düz sanki bunlar tavana nasıl monte edilecek kancaları varmı
fotoğraf altlarına yazdım salonu da şimdi yazdım hatta
Biraz tuzlu oluyomuş avizeler ama baya indirim yaptı saolsun bide çocuk odasını öyle hediye verdi basit bişey :) sana yaziim canım bakiim ismine :)Canım çok beğendim ya adı ne burasının ve ne kadara aldın acabaBende gidip bakayım
buda çok güzel canım güle güle kullanın. toplamda nekadara mal oldu. çok güzeller çünkübu da mutfak için :) http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...ri/50138415/ikea-365--brasa-sarkit-lamba.aspx aldığımız yer getiricek aynısından bakalım :)
teşekkür ederim canım salona iki tane aldık o beyazdan söyledimmi hatırlayamadımbuda çok güzel canım güle güle kullanın. toplamda nekadara mal oldu. çok güzeller çünkü
teşekkür ederim canım onlar bizimde favorimiz oldu 3-5 yer gezdik onlardan görmemiştik burda görünce atladık direk@Conchiglia cok begendiim ozelliklerenkli olanlarii. Gulegule kullaninn:)
maşallah, iyi para kuzuteşekkür ederim canım salona iki tane aldık o beyazdan söyledimmi hatırlayamadım1200 lira verdik ama bi kaç yere daha bakmıştık daha fazla fiyat çıkarmışlardı
maşallah, iyi para kuzugüle güle dikkatli kullanın
evet herşeyde öyle diyoruz işte ekstrede ufak çaplı bir kriz hihihi :)bi kere oluyo diye diye bu hale geldik ekstrede görücem ben kendmi
Çok güzel canım güle güle kullan mutfağa stormu yaptıracaksın ?benim tülde albümde kızlar mutfak hariç tüm ev aynı olacak
evet canım. şimdilik şunu düşünüyorum eğer başka bulamazsam bu olacakÇok güzel canım güle güle kullan mutfağa stormu yaptıracaksın ?
günaydın canım.sen neler yaptın boş geçirmedin inş :)
Günaydın canım, hoşbuldumGünaydın canımm hoşgeldin
evet canım. şimdilik şunu düşünüyorum eğer başka bulamazsam bu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?