2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende bu akşam perdeciye gidicem sipariş vermeye resimlerini de çekicem yarın perde resimleriyle gelicem inşallah

haftaya tüm perde işini halletmiş olmalısın aslında kafanda bişey oluşturup gitsen cat diye alırsın :)

o kafa da bir şey yok işte sanki yanlış tercih yapacakmış gibi hissediyorum..birde camlar çok geniş.. mecbur iki kanat yaptırıcam eğreti olmaz inşallah

@blisss @Conchiglia ve diğer kuzulaar :) Buradayım aslında ama biraz keyifsiz olduğumdan girişemedim
Herkes birsürü şey halletmiş hepinizi tebrik ediyorum curlygirl seni de tebrik ediyorum tabiii en hızlısı sensin son zamanların :) Mevuzuyu biraz rahatladığımda size de açıcam elbet meraklanmayın. Bu sırada (sıramalaya dikkat) önce conchiglia 2. sırada @Pixiebelle ve diğer hatun kişiler. Albüme ne koyacağım bakın! :)

Aaa buralardamıydın sen sıkma canını ne için olursa olsun gel burda kaynatalım keyfini yerine getiririz

Bende bu akşam perdeciye gidicem sipariş vermeye resimlerini de çekicem yarın perde resimleriyle gelicem inşallah
hadi bakalım bekliyoruz :) zaman azaldıkça hareketlendik sanki :)
o kafa da bir şey yok işte sanki yanlış tercih yapacakmış gibi hissediyorum..birde camlar çok geniş.. mecbur iki kanat yaptırıcam eğreti olmaz inşallah
kuzu yanlış tercih yapmazsın. onların yönlendirmesini dinle biraz kolay yıkanabilir olsun mesela ütü istemesin. sonra zevkine uygun hopp seçersin :) benim en kolay seçimim oldu sanırım :) 2 tanesini çok beğendim anneme dedim hangisi seç oda bunu seçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…