- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
bende meraktayım bu kısmı kaçrımazdı aslında :) işi var heraldeMrs Pink nerede acabaa
Evet ya fotoğrafları kaçırıyorrbende meraktayım bu kısmı kaçrımazdı aslında :) işi var heralde
tebriklerhayırdır bitirdinde bizim habermiz yok heralde
dinlendinmi bari :) oda bişidir.
bizde beğendik bakalım :) maaşı bekliyorum :)
Allah ödeme kolaylığı versin kuzu
hayırlı olsun hoş geldim. hangi şehirdensin
kaba taslak 900 gibi bişi tuttu ama kesin hesap bugün belli oluroo iyi olmuş :) ne kadar tuttu
maaş günü gelsin açılırsın :)bir rahatlık,bir genişlik aldı başını gidiyorbeyaz eşya , halı, perde bile yok ortada
kaba taslak 900 gibi bişi tuttu ama kesin hesap bugün belli olur
maaş günü gelsin açılırsın :)
aaaa hadi biraz çık o moddanbir rahatlık,bir genişlik aldı başını gidiyorbeyaz eşya , halı, perde bile yok ortada
ayyy ne güzell :)kaba taslak 900 gibi bişi tuttu ama kesin hesap bugün belli olur
maaş günü gelsin açılırsın :)
aaaa hadi biraz çık o moddan
kesinlikle çok güzel hihih :)ayyy ne güzell :)
haftaya tüm perde işini halletmiş olmalısın aslında kafanda bişey oluşturup gitsen cat diye alırsın :)Aslında bu hafta tül bakacaktım ama kısmet olmadıhaftaya kaldı artık.
olsun kuzu sen kendine gelde bakarsın haftaya bişicik olmazAslında bu hafta tül bakacaktım ama kısmet olmadıhaftaya kaldı artık.
haftaya tüm perde işini halletmiş olmalısın aslında kafanda bişey oluşturup gitsen cat diye alırsın :)
olsun kuzu sen kendine gelde bakarsın haftaya bişicik olmaz
hadi bakalımm :) bekliyoruzzBende bu akşam perdeciye gidicem sipariş vermeye resimlerini de çekicem yarın perde resimleriyle gelicem inşallah
@blisss @Conchiglia ve diğer kuzulaar :) Buradayım aslında ama biraz keyifsiz olduğumdan girişemedim
Herkes birsürü şey halletmiş hepinizi tebrik ediyorumcurlygirl seni de tebrik ediyorum tabiii en hızlısı sensin son zamanların :) Mevuzuyu biraz rahatladığımda size de açıcam elbet meraklanmayın. Bu sırada (sıramalaya dikkat) önce conchiglia 2. sırada @Pixiebelle ve diğer hatun kişiler. Albüme ne koyacağım bakın! :)
hadi bakalım bekliyoruz :) zaman azaldıkça hareketlendik sanki :)Bende bu akşam perdeciye gidicem sipariş vermeye resimlerini de çekicem yarın perde resimleriyle gelicem inşallah
kuzu yanlış tercih yapmazsın. onların yönlendirmesini dinle biraz kolay yıkanabilir olsun mesela ütü istemesin. sonra zevkine uygun hopp seçersin :) benim en kolay seçimim oldu sanırım :) 2 tanesini çok beğendim anneme dedim hangisi seço kafa da bir şey yok iştesanki yanlış tercih yapacakmış gibi hissediyorum..birde camlar çok geniş.. mecbur iki kanat yaptırıcam eğreti olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?