- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
kuzu iyi olll :) vee şu anda çok merakkk ettim@blisss @Conchiglia ve diğer kuzulaar :) Buradayım aslında ama biraz keyifsiz olduğumdan girişemedim
Herkes birsürü şey halletmiş hepinizi tebrik ediyorumcurlygirl seni de tebrik ediyorum tabiii en hızlısı sensin son zamanların :) Mevuzuyu biraz rahatladığımda size de açıcam elbet meraklanmayın. Bu sırada (sıramalaya dikkat) önce conchiglia 2. sırada H happy__ ve diğer hatun kişiler. Albüme ne koyacağım bakın! :)
olmaz merak etme ben görmüştüm öyle :) sen git beğen olmassa biz seçeriz beğendiklerindeno kafa da bir şey yok iştesanki yanlış tercih yapacakmış gibi hissediyorum..birde camlar çok geniş.. mecbur iki kanat yaptırıcam eğreti olmaz inşallah
Ee vakit daraldı mecbur hareketlendikhadi bakalım bekliyoruz :) zaman azaldıkça hareketlendik sanki :)
kuzu yanlış tercih yapmazsın. onların yönlendirmesini dinle biraz kolay yıkanabilir olsun mesela ütü istemesin. sonra zevkine uygun hopp seçersin :) benim en kolay seçimim oldu sanırım :) 2 tanesini çok beğendim anneme dedim hangisi seçoda bunu seçti :)
sıkma canını kuzu hallederiz@blisss @Conchiglia ve diğer kuzulaar :) Buradayım aslında ama biraz keyifsiz olduğumdan girişemedim
Herkes birsürü şey halletmiş hepinizi tebrik ediyorumcurlygirl seni de tebrik ediyorum tabiii en hızlısı sensin son zamanların :) Mevuzuyu biraz rahatladığımda size de açıcam elbet meraklanmayın. Bu sırada (sıramalaya dikkat) önce conchiglia 2. sırada H happy__ ve diğer hatun kişiler. Albüme ne koyacağım bakın! :)
düşününce aklıma o geldiEe vakit daraldı mecbur hareketlendik
Bende öyle tahmin ediyorum
evet asilik var birazşu sürahiden inatla bi ben almıyorum sanırım
hadi bakalım bekliyoruz :) zaman azaldıkça hareketlendik sanki :)
kuzu yanlış tercih yapmazsın. onların yönlendirmesini dinle biraz kolay yıkanabilir olsun mesela ütü istemesin. sonra zevkine uygun hopp seçersin :) benim en kolay seçimim oldu sanırım :) 2 tanesini çok beğendim anneme dedim hangisi seçoda bunu seçti :)
gittim almaya ama yoktu bende önlüklerden aldım kuzu napalım ksımet değilmişevet asilik var biraz
Ay hadi bekliyoruum@blisss @Conchiglia ve diğer kuzulaar :) Buradayım aslında ama biraz keyifsiz olduğumdan girişemedim
Hahah bak bunu niye düşünemedim
halledersin canım yeterki o mağazaya git :)ağır bir model istemiyorum bende.. sade ve modern bir şey olsun..eşyalarla sırıtmasın ..dediğin gibi ütü istemesin,ütüden nefret ederim :)
gittim almaya ama yoktu bende önlüklerden aldım kuzu napalım ksımet değilmişbaşka yerede bakasım gelmedi ahahah
Ay hadi bekliyoruum
Hahah bak bunu niye düşünemedimBen de ne diyorum
Kuzucuum teşekkür ederiim, evet azıcık uzaktan bakındım size de ayrı da duramadım tabiii :)Aaa buralardamıydın sen sıkma canını ne için olursa olsun gel burda kaynatalım keyfini yerine getiririz
kuzu iyi olll :) vee şu anda çok merakkk ettim
Hihi eh bi bakın bakalım sizde yahuuBende öyle tahmin ediyorum
Teşekkür ederim canıım, inşallah hallederiz. Bizden birşey kaçmaz değil mi :)sıkma canını kuzu hallederiz
Ay hadi bekliyoruum
tebrik ediyorum seni baskılara yenilip almışsın hihihhi :)Kuzucuum teşekkür ederiim, evet azıcık uzaktan bakındım size de ayrı da duramadım tabiii :)
Hihi eh bi bakın bakalım sizde yahuu
Teşekkür ederim canıım, inşallah hallederiz. Bizden birşey kaçmaz değil mi :)
Lütfeentebrik ediyorum seni baskılara yenilip almışsın hihihhi :)
güle güle kullan kuzuu :)Kuzucuum teşekkür ederiim, evet azıcık uzaktan bakındım size de ayrı da duramadım tabiii :)
Hihi eh bi bakın bakalım sizde yahuu
Teşekkür ederim canıım, inşallah hallederiz. Bizden birşey kaçmaz değil mi :)
kesinlikle baskı yoktebrik ediyorum seni baskılara yenilip almışsın hihihhi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?