hhihi :)LütfeenMrs Pink arkadaşımız kendi hür iradesiyle almıştır ek bilgi geçeyim
Kuzu somon rengi kalmamış mı?
Aaa yok vallahi ben baya kendi isteğimle ve heyecanla aldım.Hatırası büyük olacak :)tebrik ediyorum seni baskılara yenilip almışsın hihihhi :)
Vardııı ama ben tabaklarımla daha güzel olacağı için bunu aldım. Gerçi albümdeki açıklamayı okumuşsundur amaLütfeenMrs Pink arkadaşımız kendi hür iradesiyle almıştır ek bilgi geçeyim
Kuzu somon rengi kalmamış mı?
güle güle kullan kuzuu :)
Ay görmedim ne saftiriğimVardııı ama ben tabaklarımla daha güzel olacağı için bunu aldım. Gerçi albümdeki açıklamayı okumuşsundur ama
Sen mii? Yok canım, asla!Ay görmedim ne saftiriğim
annem almıştı ya kuzu ilk gün kırmızısından :)Aaa yok vallahi ben baya kendi isteğimle ve heyecanla aldım.Hatırası büyük olacak :)
Vardııı ama ben tabaklarımla daha güzel olacağı için bunu aldım. Gerçi albümdeki açıklamayı okumuşsundur ama
Ah çok mersiiii :))) Sen almışmıydın ya ?
Aa nasıl unutursun o bizden habersiz almıştı da tesadüfen öğrenmiştik yaAh çok mersiiii :))) Sen almışmıydın ya ?
annem almıştı ya kuzu ilk gün kırmızısından :)
Aayy iviit. Benim görsel hafızam daha kuvvetlidir foto görmeyince unutuvermişimAa nasıl unutursun o bizden habersiz almıştı da tesadüfen öğrenmiştik ya
Detaylar detaylar
İnceden bi dokundurdun lafı sankiAayy iviit. Benim görsel hafızam daha kuvvetlidir foto görmeyince unutuvermişim
toplu annemin markette atığı fotoda vardı kuzuAayy iviit. Benim görsel hafızam daha kuvvetlidir foto görmeyince unutuvermişim
Kuzu sanırım yıllar evvel alınmış bir english home şeysi bu , öyle anımsıyorum ama %99,8 ihtimalle de öyle
merak etme karşılığında bende didim bişeylerDetaylar detaylar
İnceden bi dokundurdun lafı sanki
ne güzelmiş yaa hala varmıdır acaba bakiimKuzu sanırım yıllar evvel alınmış bir english home şeysi bu , öyle anımsıyorum ama %99,8 ihtimalle de öyle
Ay görsel hafızam da mı çökmüş yaniitoplu annemin markette atığı fotoda vardı kuzu
Ama elimde patlıyordu az kalsın hahaİnceden bi dokundurdun lafı sanki
Haha fotolar hep aynı masadan oluncamerak etme karşılığında bende didim bişeylerayrıca evet kaç vakittir dikkatimi çekiyor dayanamadım sordum
Vardır vardır ya. Yani ben de aldım hatta. Ama aynı desen değildir yüksek ihtimallene güzelmiş yaa hala varmıdır acaba bakiim
Tam diyecektim english home gibi duruyor diyeKuzu sanırım yıllar evvel alınmış bir english home şeysi bu , öyle anımsıyorum ama %99,8 ihtimalle de öyle
güle güle kullan canımKızlar ben de bunun 4,5lt olanını aldım haftasonu esseden. 99tlydi.
Bu işin kurdu olduk tabiiTam diyecektim english home gibi duruyor diye
Aa ne güzelmiş buu güle güle kullan :) sen ne kadara aldın 4,5 lt olanınıı?Kızlar ben de bunun 4,5lt olanını aldım haftasonu esseden. 99tlydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?