- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
99 yazıyor ya kuzuAa ne güzelmiş buu güle güle kullan :) sen ne kadara aldın 4,5 lt olanınıı?
Teşekkürler canım :)güle güle kullan canım
Çok şiriin :)
Ay görsel hafızam da mı çökmüş yaniiYok yok olamaz görmediğime eminim ben. Şimdi de göremedim ama olsun . Önemli olan almış olman
Ama elimde patlıyordu az kalsın haha
deseni beğendim ben :) yoksa benimde bu tip bir takımım varHaha fotolar hep aynı masadan olunca
Vardır vardır ya. Yani ben de aldım hatta. Ama aynı desen değildir yüksek ihtimalle
güle güle kullan kuzu tekrar alışverişe dönmen çok hoş oldu tabiki :)Kızlar ben de bunun 4,5lt olanını aldım haftasonu esseden. 99tlydi.
Yani pek yapasım yoktu aslındagüle güle kullan kuzu tekrar alışverişe dönmen çok hoş oldu tabiki :)
iyi yapmışssın :) al sen yavaş yavaşYani pek yapasım yoktu aslındaAma nişanlımla dışarı çıkmıştık hadi dedim indirim varken bir seyler alayım sonra zor olacak dedim bunu buldum
Bulurum benVallahi de bulmuş
Hee ben acaba 6 lt. mi mağazasında o fiyattı da sen küçüğünü mü aldın diye şey etmiştim yaaa99 yazıyor ya kuzuÇok rahat ya ben hayatımda düdüklü kullanamamış insanım, tek elle kullanırım bunu
Ya ne sevimli buuu
Hee o zaman iş değişir tabiiideseni beğendim ben :) yoksa benimde bu tip bir takımım var
Ay resmen bulmuşş
dimii cok beğendim bende :) evettt hep beraber kıvırıyoruzzzzHee ben acaba 6 lt. mi mağazasında o fiyattı da sen küçüğünü mü aldın diye şey etmiştim yaaa
Ya ne sevimli buuu
Hee o zaman iş değişir tabiii
Ay resmen bulmuşş
Hatırladım fotoyuu ama o zaman ben bunu annen "bunlar var bak" diye göndermiş sanıyordum yaa. Aldığını bilmiyoduum
hihihi görsel hafızada gittiMrs Pink
Hahaha ay vallahi kıvırdım yaa mübarek ramazan günüdimii cok beğendim bende :) evettt hep beraber kıvırıyoruzzzz
galiba ben çok beğendimKızzlar kına için baktığım elbiseyi ekledimmm
Eveetgaliba ben çok beğendimyırtmaç mı var onda.
Kuzuu ben ba-yıl-dım!!! Süper olmuşşş..Kızzlar kına için baktığım elbiseyi ekledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?