2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaaaar benim de H happy__ eseri davetiyelerim hazııır!
Ve tabi ki albümde , haydi bakınııız :)
Harika olmuş çok cici ellerine sağlık H happy__

Balayı önemli aslında biz ilk onu almıştık Malesef masraflar artıyor zaman yaklaşınca
İzmirdeyim ben canım teşekkür ederim yine de.

Çok şeker olmuş çok beğendim

ben de davetiyem için tekrar @blisss çok teşekkür ederim

Ahh rica ederimm canım benimm

Merhabalarrrr bende ağustos geliniyim. Evimiz tutuldu temizlik boya badana bitti. Kına kaftanım hazır gelinliğim daha dikilmedi ve yarında mobilyalarım geliyorr. Bir garip hissediyorum kendimi

Kızlaaaaar benim de H happy__ eseri davetiyelerim hazııır!
Ve tabi ki albümde , haydi bakınııız :)
çok güzelll olmuş bayıldım :) H happy__ ellerine sağlık şekerim :)
Merhabalarrrr bende ağustos geliniyim. Evimiz tutuldu temizlik boya badana bitti. Kına kaftanım hazır gelinliğim daha dikilmedi ve yarında mobilyalarım geliyorr. Bir garip hissediyorum kendimi
hoşgeldin bir ağustos gelini daha !!

Hoşgeldiin :) Teker teker bir sürü gelin gelmeye başladı

Hoşgeldiin , hayırlı olsun. Tarih baya yaklaşmış :)
Ağustos gelinleri Eylül gelinlerini solladı herhalde @Conchiglia

Hoşgeldin işleri tamamlamışsın sende neredeyse :)

Elbiseni şimdi gördüm, özellikle yaka kısmı çok güzel ya , başarılı bir seçim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…