- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hahahah yapsanaHaha bak yoksa bir paint çalışması yapar eklerim oraya
Eserini batırmamı isticeni hiiiç sanmıyorum
Harika olmuş çok cici ellerine sağlık H happy__
benim ev tamam, tek eksik ( l koltuk alındı ama para lazım :) yemek masası ) dün dolabı ve halıyı aldık. git gide masraf artıyor ve kredi kartları kabarıyor. daha balayını alamadık! en önemli kısmı o tabi işin :) benimde ilk gelinlik provam temmuzda. senin de neredeyse bitmiş. eğer istanbuldaysan avize konusunda şişhaneye de bakmanı öneriririm. ben oradan aldım.
Teşekkür ederim kuzucum. Bu kızlar bir harika resmen haha
Aaa deme öyle benim paintim çok iyidir hahahahHahahah yapsanaSanatsal bi çalışma olabilir belki
Teşekkür ederimm :)
Harika olmuş çok cici ellerine sağlık H happy__
Balayı önemli aslında biz ilk onu almıştıkMalesef masraflar artıyor zaman yaklaşınca
İzmirdeyim ben canım teşekkür ederim yine de.
yok balayı önemli bence demek istedim :) biz önce eşyalara kilitlendik anca öderiz diye. bir de geçen yaz yurt dışı turumuzda biraz fazla masraf yaptığımız için borcun bitmesini bekledik. tatilin çok önceden alınması bence de daha mantıklı çünkü sürekli ek bir şeyler çıkabiliyor. rica ederim ne demek ^.^
ahahahahHaha bak yoksa bir paint çalışması yapar eklerim oraya
Eserini batırmamı isticeni hiiiç sanmıyorum
Teşekkür ederiiiz :)
hoşgeldin hayırlı olsun bir ağustos gelini daha oldu :) tarih nedir ?Merhabalarrrr bende ağustos geliniyim. Evimiz tutuldu temizlik boya badana bitti. Kına kaftanım hazır gelinliğim daha dikilmedi ve yarında mobilyalarım geliyorr. Bir garip hissediyorum kendimi
Hoşgeldiin :) Teker teker bir sürü gelin gelmeye başladıMerhabalarrrr bende ağustos geliniyim. Evimiz tutuldu temizlik boya badana bitti. Kına kaftanım hazır gelinliğim daha dikilmedi ve yarında mobilyalarım geliyorr. Bir garip hissediyorum kendimi
Ayy çok tişikirler :)
Hoşgeldiin , hayırlı olsun. Tarih baya yaklaşmış :)Merhabalarrrr bende ağustos geliniyim. Evimiz tutuldu temizlik boya badana bitti. Kına kaftanım hazır gelinliğim daha dikilmedi ve yarında mobilyalarım geliyorr. Bir garip hissediyorum kendimi
Hoşgeldin işleri tamamlamışsın sende neredeyse :)Merhabalarrrr bende ağustos geliniyim. Evimiz tutuldu temizlik boya badana bitti. Kına kaftanım hazır gelinliğim daha dikilmedi ve yarında mobilyalarım geliyorr. Bir garip hissediyorum kendimi
Ah kuzum benim ya, yapan ellerini yerler!
Ay çok mutlu oldum ama yaAh kuzum benim ya, yapan ellerini yerler!
Vallahi ağzım kulaklarımda dağıtacağım kesin zaten!
hoşgeldin hayırlı olsun bir ağustos gelini daha oldu :) tarih nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?