- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
makinayı atıcizz tabi deterjanları boşunamı aldıkama makinada o yıkanırken elde yıkancaklar falan olur ay düşündükçe basıyolar bana
makinayı atıcizz tabi deterjanları boşunamı aldıkama makinada o yıkanırken elde yıkancaklar falan olur ay düşündükçe basıyolar bana
evet ya bende bi pazar var genede rahatım sankibeni panik sardı siz böyle konuşunca ya, sen cumartesi çalışmıyorsun aslında bizden daha iyi durumdasın
bişey fark etmiyo çok nişanlım çalışıyo kendime göre almak istemiyorum o da beğensin etsin diye pazar çıkıp hallediyoruz geneldebeni panik sardı siz böyle konuşunca ya, sen cumartesi çalışmıyorsun aslında bizden daha iyi durumdasın
senin eşyalar geldi ondan rahatlıkevet ya bende bi pazar var genede rahatım sanki
hihih oalbilirsenin eşyalar geldi ondan rahatlık
evet ya bende bi pazar var genede rahatım sanki
bişey fark etmiyo çok nişanlım çalışıyo kendime göre almak istemiyorum o da beğensin etsin diye pazar çıkıp hallediyoruz genelde
hepimiz aynı durumdayız sanırımKızlar ben farkettim ki ne arkadaşlarımla görüşebiliyorum doğru düzgün ne dinlenebiliyorum gözlerimin altı çöktü resmen ya yetişmiyor sanki hiçbir şey
hepimiz aynı durumdayız sanırım
dikkat etmek lazım tabiÜzülüyorum halime bir yandan mor gözlü gelin olmak istemiyorum
Üzülüyorum halime bir yandan mor gözlü gelin olmak istemiyorum
dikkat etmek lazım tabi
ikiside canımDirenin kızlar, balayını hayal edin
bu arada eşyalar gelmeden mi temizlik yapılmalı?, geldikten sonra mı ?
dikkat etmek lazım tabi
Direnin kızlar, balayını hayal edin
bu arada eşyalar gelmeden mi temizlik yapılmalı?, geldikten sonra mı ?
ikiside canımben genel bi temizlik yapmıştım ki dolaplar kurulunca altları arkaları temiz olsun diye. ama kurarken ve şimdide ayakkabı ile girilip çıkıldığı için yerlerin bir daha silinmesi lazım.
Valla bilemedim şimdi benbende şuna takıldım. şimdi ben bazayı japon bazamı neydi ya öyle yaptırdım ya. yatağın kenarları (ahşap kısımlar ) yere sıfır. bazanın altına ayaklarıda taktırmadım ya. dün arkadaşımgeldi gördü ee dedi sen bunun altını nasıl temizliceksin.varmı bi fikriniz
bende şuna takıldım. şimdi ben bazayı japon bazamı neydi ya öyle yaptırdım ya. yatağın kenarları (ahşap kısımlar ) yere sıfır. bazanın altına ayaklarıda taktırmadım ya. dün arkadaşımgeldi gördü ee dedi sen bunun altını nasıl temizliceksin.varmı bi fikriniz
Valla bilemedim şimdi bençekemezsin de onu sen
ayakları takınca yüksek oluyordu. ama ayakları taksamda zaten mobilyanın yanları yerde yani zaten havada değilki. @blisss seninki nasıl?bende baktım şimdi, neden ayakları taktırmadın?
Benimki de sıfırayakları takınca yüksek oluyordu. ama ayakları taksamda zaten mobilyanın yanları yerde yani zaten havada değilki. @blisss seninki nasıl?
arkadaş sorunca ben temizlemem olur biter demiştim ama bilemedim hahaBenimki de sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?