2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet ya bende bi pazar var genede rahatım sanki

ben çok sıkıldım ama ya , tükendim bir pazar günüm var , ona da hiç bir şey yetişmiyor bu aralar kablumbağa gibiyim o ayrı tabi
bişey fark etmiyo çok nişanlım çalışıyo kendime göre almak istemiyorum o da beğensin etsin diye pazar çıkıp hallediyoruz genelde

bende hep nişanlımla alıyorum, yoksa daha çok sıkılırım..

Kızlar ben farkettim ki ne arkadaşlarımla görüşebiliyorum doğru düzgün ne dinlenebiliyorum gözlerimin altı çöktü resmen ya yetişmiyor sanki hiçbir şey

Direnin kızlar , balayını hayal edin

bu arada eşyalar gelmeden mi temizlik yapılmalı?, geldikten sonra mı ?
ikiside canım ben genel bi temizlik yapmıştım ki dolaplar kurulunca altları arkaları temiz olsun diye. ama kurarken ve şimdide ayakkabı ile girilip çıkıldığı için yerlerin bir daha silinmesi lazım.

ikiside canım ben genel bi temizlik yapmıştım ki dolaplar kurulunca altları arkaları temiz olsun diye. ama kurarken ve şimdide ayakkabı ile girilip çıkıldığı için yerlerin bir daha silinmesi lazım.

bende öyle düşündüm, dolaplar kurulmadan altlarının temizlenmesi lazım tabi

bende şuna takıldım. şimdi ben bazayı japon bazamı neydi ya öyle yaptırdım ya. yatağın kenarları (ahşap kısımlar ) yere sıfır. bazanın altına ayaklarıda taktırmadım ya. dün arkadaşımgeldi gördü ee dedi sen bunun altını nasıl temizliceksin. varmı bi fikriniz

Valla bilemedim şimdi ben çekemezsin de onu sen

bende baktım şimdi, neden ayakları taktırmadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…