- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ay karıştırdım ben herkesi birbirineHoşgeldiin , hayırlı olsun. Tarih baya yaklaşmış :)
Ağustos gelinleri Eylül gelinlerini solladı herhalde@Conchiglia
30 ağustos yoktu :)30 Ağustosvar mı aynı gün olan
Teşekkür ederim canımm benimde çok içime sindi akşam benim olacak inşallahElbiseni şimdi gördüm, özellikle yaka kısmı çok güzel ya , başarılı bir seçim olmuş
Hahah arada oluyor öyle şeyleray karıştırdım ben herkesi birbirine
Merhabalarrrr bende ağustos geliniyim. Evimiz tutuldu temizlik boya badana bitti. Kına kaftanım hazır gelinliğim daha dikilmedi ve yarında mobilyalarım geliyorr. Bir garip hissediyorum kendimi
hayırlı olsun, şimdiden tebrikler. heyecan olmazmı çok normal. benim 2 ay ben hiç geçmeyecek gibi düşünüyorum :)
bir de ilk kiramızı ödeyeceğiz bu ay başında o da çok garip bişey yaa
o kadar karıştırmadımHahah arada oluyor öyle şeyler
Sana eylül gelini olduğumu hatırlatıp sıyrılayım
işler bitmiyo bitmezde :)İşler biter mi hep eksik çıkıyor perdelerimi de seçtim adam 3 güne dikerim dedi. Kirlenmesin diye bekletiyorum ağustosun başında dikelecek
:):):) geçmiş olsun o zaman. ben 2 aydır ödüyorum 3 olacak. alışacağız inş ^.^
bende bayramdan sonra yerleştiricem :) 9 ağustos kısmetse benimdeallah sağlık versin çalışır öderiz evini dizmeye başladın mı ben ufak ufak mutfaktan başlamak istiyorum ramazan bitsin. Komple eşyalar gidince karışıklık olur diye düşünüyorum
bende bayramdan sonra yerleştiricem :) 9 ağustos kısmetse benimde
amin canım hepimize inş.Evet bayramdan sonra hiçbişey kalmıyoki allah kolaylık versin :)
canım kına adına bende de bişi yok ya bi şişelerim. daha ne giyeceğim belli değil.. bayram tatilinde hallederiz belki diye umuyorum bende. eve de küçük eşyaları götürmeyi düşünüyorum ama korkuyorum hırsız girer falan die oyüzden bayramdan sonra götürmeyi düşünüyorumcurlygirl benim hazır olsa hemen başlicam dizmeye bayramdan sonra çok yoğun olmaz mı ? ayy panik yaptım yaa çok az kaldı ve benim kına adına hiçbişeyim yok evimde hallolmadı
Beni o küçük tabak çanaklar zaman alcak ya o düşündürüyo yıka kurula diz falancanım kına adına bende de bişi yok ya bi şişelerim. daha ne giyeceğim belli değil.. bayram tatilinde hallederiz belki diye umuyorum bende. eve de küçük eşyaları götürmeyi düşünüyorum ama korkuyorum hırsız girer falan die oyüzden bayramdan sonra götürmeyi düşünüyorum
bişi olmaz onlarda ya makinaya atarız yıkanır kuru kuru al yerine yerleştir hihihi :)Beni o küçük tabak çanaklar zaman alcak ya o düşündürüyo yıka kurula diz falankıyafetler falanda var ayyy
makinayı atıcizz tabi deterjanları boşunamı aldıkbişi olmaz onlarda ya makinaya atarız yıkanır kuru kuru al yerine yerleştir hihihi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?