2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İşler biter mi hep eksik çıkıyor perdelerimi de seçtim adam 3 güne dikerim dedi. Kirlenmesin diye bekletiyorum ağustosun başında dikelecek

Merhabalarrrr bende ağustos geliniyim. Evimiz tutuldu temizlik boya badana bitti. Kına kaftanım hazır gelinliğim daha dikilmedi ve yarında mobilyalarım geliyorr. Bir garip hissediyorum kendimi

hayırlı olsun, şimdiden tebrikler. heyecan olmazmı çok normal. benim 2 ay ben hiç geçmeyecek gibi düşünüyorum :)

:):):) geçmiş olsun o zaman. ben 2 aydır ödüyorum 3 olacak. alışacağız inş ^.^

allah sağlık versin çalışır öderiz evini dizmeye başladın mı ben ufak ufak mutfaktan başlamak istiyorum ramazan bitsin. Komple eşyalar gidince karışıklık olur diye düşünüyorum

allah sağlık versin çalışır öderiz evini dizmeye başladın mı ben ufak ufak mutfaktan başlamak istiyorum ramazan bitsin. Komple eşyalar gidince karışıklık olur diye düşünüyorum
bende bayramdan sonra yerleştiricem :) 9 ağustos kısmetse benimde

curlygirl benim hazır olsa hemen başlicam dizmeye bayramdan sonra çok yoğun olmaz mı ? ayy panik yaptım yaa çok az kaldı ve benim kına adına hiçbişeyim yok evimde hallolmadı

curlygirl benim hazır olsa hemen başlicam dizmeye bayramdan sonra çok yoğun olmaz mı ? ayy panik yaptım yaa çok az kaldı ve benim kına adına hiçbişeyim yok evimde hallolmadı
canım kına adına bende de bişi yok ya bi şişelerim. daha ne giyeceğim belli değil.. bayram tatilinde hallederiz belki diye umuyorum bende. eve de küçük eşyaları götürmeyi düşünüyorum ama korkuyorum hırsız girer falan die oyüzden bayramdan sonra götürmeyi düşünüyorum

Beni o küçük tabak çanaklar zaman alcak ya o düşündürüyo yıka kurula diz falan kıyafetler falanda var ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…