- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Hahhaha bende bilemedim canım arada bir çekilebilir herhaldearkadaş sorunca ben temizlemem olur biter demiştim ama bilemedim haha
ayyy bende aynen böyleyim giyeceğim şeyleri bile böyle kolay rahat ne varsa giyip çıkıyorum yaKızlar ben farkettim ki ne arkadaşlarımla görüşebiliyorum doğru düzgün ne dinlenebiliyorum gözlerimin altı çöktü resmen ya yetişmiyor sanki hiçbir şey
Haha ay çok hoşsun yaarkadaş sorunca ben temizlemem olur biter demiştim ama bilemedim haha
iki kere yapmak lazım kuzu :)Direnin kızlar, balayını hayal edin
bu arada eşyalar gelmeden mi temizlik yapılmalı?, geldikten sonra mı ?
yere sıfır mı mesela benimki yere sabit yerinden kalkmaz hiç boşlukta yok toz girmez heralde olsada sabit olcağı için kaldıramambende şuna takıldım. şimdi ben bazayı japon bazamı neydi ya öyle yaptırdım ya. yatağın kenarları (ahşap kısımlar ) yere sıfır. bazanın altına ayaklarıda taktırmadım ya. dün arkadaşımgeldi gördü ee dedi sen bunun altını nasıl temizliceksin.varmı bi fikriniz
Temizlemiceksiniz çekemezsinizki o koca yatağı. Benimki normal baza ayakları da var
Hahhaha bende bilemedim canım arada bir çekilebilir herhalde
Haha ay çok hoşsun ya
Aman bayramdan bayrama iki kişi halledeceksiniz o işi artık yeter o da
hihih bende işte böyle düşünüyorumyere sıfır mı mesela benimki yere sabit yerinden kalkmaz hiç boşlukta yok toz girmez heralde olsada sabit olcağı için kaldıramam
Ortalama 150x200 lük bir alanı temizlemeyeceğin için çok şanslısın bence boşverhihih bende işte böyle düşünüyorumyere sabit üstünde yatak var kenarlarından çarşaf falan olacak nirden toz olacak dimi ama gerek yok temizlemeye
Uzun zamandır kıyafet bile almıyorum kendime benayyy bende aynen böyleyim giyeceğim şeyleri bile böyle kolay rahat ne varsa giyip çıkıyorum ya
hihih bende işte böyle düşünüyorumyere sabit üstünde yatak var kenarlarından çarşaf falan olacak nirden toz olacak dimi ama gerek yok temizlemeye
Ortalama 150x200 lük bir alanı temizlemeyeceğin için çok şanslısın bence boşver
bende yaa ama balayına gitmeden alışveriş yapiciimm onu hayal ediyorum sürekliUzun zamandır kıyafet bile almıyorum kendime ben
Hahah yok ya nerden toz olacak bayramdan bayrama temizleriz artık
benim başlık la duvara monte edilmicek olsa ben sürükler silerdim de yok yanitopik benim gibi pasaklı dolu sanırım haha
bahanemizde hazırbenim başlık la duvara monte edilmicek olsa ben sürükler silerdim de yok yani
bahanemizde hazır
topik benim gibi pasaklı dolu sanırım haha
ahha oda iyyimişbahane değil bende hafif takıntı varr ya dağınıklığa falan pek tahammülüm yok düşünsene gece uyuyorum bi ara perdenin ucunun takıldığını göriim yada halıda bişey göriim kalkar düzeltirim üşenmem
haklısın canım pardonPasaklı demeyelim biz ona kendi düzenimiz temizlik alışkanlıklarımız var diyelim
Pasaklı demeyelim biz ona kendi düzenimiz temizlik alışkanlıklarımız var diyelim
ahahahah çok iyiahha oda iyyimişhiç bana göre değil valla ben biraz fazla dağınığım ama o dağınıklık içinde kendi düzenim vardır biri dokunursa çok kızarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?