2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yere sıfır mı mesela benimki yere sabit yerinden kalkmaz hiç boşlukta yok toz girmez heralde olsada sabit olcağı için kaldıramam

Temizlemiceksiniz çekemezsinizki o koca yatağı. Benimki normal baza ayakları da var

Hahhaha bende bilemedim canım arada bir çekilebilir herhalde

Haha ay çok hoşsun ya
Aman bayramdan bayrama iki kişi halledeceksiniz o işi artık yeter o da

yere sıfır mı mesela benimki yere sabit yerinden kalkmaz hiç boşlukta yok toz girmez heralde olsada sabit olcağı için kaldıramam
hihih bende işte böyle düşünüyorum yere sabit üstünde yatak var kenarlarından çarşaf falan olacak nirden toz olacak dimi ama gerek yok temizlemeye

ayyy bende aynen böyleyim giyeceğim şeyleri bile böyle kolay rahat ne varsa giyip çıkıyorum ya
Uzun zamandır kıyafet bile almıyorum kendime ben
hihih bende işte böyle düşünüyorum yere sabit üstünde yatak var kenarlarından çarşaf falan olacak nirden toz olacak dimi ama gerek yok temizlemeye

Hahah yok ya nerden toz olacak bayramdan bayrama temizleriz artık

ahha oda iyyimiş hiç bana göre değil valla ben biraz fazla dağınığım ama o dağınıklık içinde kendi düzenim vardır biri dokunursa çok kızarım

ahha oda iyyimiş hiç bana göre değil valla ben biraz fazla dağınığım ama o dağınıklık içinde kendi düzenim vardır biri dokunursa çok kızarım
ahahahah çok iyi nişanlım benim kadar değil titiz aslında ama hafif dağınıklıkta var o yüzden özellikle oturma odası yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…