2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar mobilyalar geldi ben çalışıyorum evde yoktum annemler evdeler. Vitrin çıkmamış binaya girmiş ama merdivenlerden çevirememişler. Balkondan çekeceklermiş. Off çok gerildim bir şey olmaz umarım ev 4. kat

neden söküp tekrardan birleştirmiyolar ki ? ne tuhaflar kolaylarına geleni yapıyolar inşallah bişey olmaz yaa kesinlikle kabul etme bi yerine bişey olursada

neden söküp tekrardan birleştirmiyolar ki ? ne tuhaflar kolaylarına geleni yapıyolar inşallah bişey olmaz yaa kesinlikle kabul etme bi yerine bişey olursada

sökülmüyomuş kapakları sökük ama arka tarafı sökük değil bir bütünmüş yani. hep çekiyoruz demişler diğer balkonlar vurulmasından korkuyorum çok kötüyümmmm

fırının altına parça yaptırman gerekicek farkettin mi ? uzun bırakmışlar birde ocak için tezgahı oymamışlar tezgah üstü kullanman gerekebilir
Ocağı etzgahüstü alıcam kuzu zaten bir de o boşluklardan biri çamaşır makinası için. Ev sahibi ile görüşüp oraya bir kapak yaptırıp çamaşır makinasını gizlemeyi planlıyorum tabii ben :) Fırını da mini fırın alıcam zaten. Solda boş bi eyr var ya. Oraya iki katlı bir raf gelecek. Üstüne fırın altına artık ne girerse :)

canım bence eşya konusunda çok telaş yapma. sonuçta bir yerine bişi olsa asla kabul etmezsin ve mecbur yenisini yapmak zorundalar. ama etraftaki insanlara ve balkondakilere dikkat edin bence başınıza iş çıkmasın

bulaşık ve çamaşır için çift gider varmı

canım bence eşya konusunda çok telaş yapma. sonuçta bir yerine bişi olsa asla kabul etmezsin ve mecbur yenisini yapmak zorundalar. ama etraftaki insanlara ve balkondakilere dikkat edin bence başınıza iş çıkmasın

Of bir de bunun taşınması var ama taşınma sırasında nasıl indirilecek. Kayınpederim hafif vitrin halat bağlayıp çekecekler bir şey olmaz binada sıkıştı öyle daha çok zarar görür dedi. Mideme ağrılar girdi. Bir de mobilyacı çok yakın arkadaşımız bir sorun olsa zaten onu paralarım daha bu eve taşınmadan ilerde taşınırsak nasıl taşırız onu düşünüyorum

sökülmüyomuş kapakları sökük ama arka tarafı sökük değil bir bütünmüş yani. hep çekiyoruz demişler diğer balkonlar vurulmasından korkuyorum çok kötüyümmmm
Biz genelde söküp yollarız sökülmemesi gibi bir durum olmaması lazım ama dedikleri gibi çok taşınıyo merak etme koltuk falan çoğu zaman balkondan çekiliyo bişey olmuyo

Canım yavaş yavaş götürmek en güzeli ben elektroniklerin çoğunu geçen pazar götürdüm mesela bir anda yapıp sıkışmaktan iyidir. Bence değiştirme gri kalsın. Eve girince eksikler çıkıyor malesef Banyonda belli artık orayıda tamamlayabilirsin

Telaş yapma canım başına bişey gelirse kabul etmezsin

bulaşık ve çamaşır için çift gider varmı
Bağlanacak bi kaç bişey var hala kuzu ya, uydular ve onlar falan ayarlanacak. O detayları nişanlı bey bilir. Ben anlamam :d Ama herhalde gider yok çamaşır ve bulaşık makinası kullanmıyorsunuz demeyeceklerdir :)

evet birde başka yere taşınma derdi var

Biz genelde söküp yollarız sökülmemesi gibi bir durum olmaması lazım ama dedikleri gibi çok taşınıyo merak etme koltuk falan çoğu zaman balkondan çekiliyo bişey olmuyo

Hiç duymamıştım ben elim ayağım titredi birden telefonda annem öyle diyince ayy inşallah bir şey olmaz

Bağlanacak bi kaç bişey var hala kuzu ya, uydular ve onlar falan ayarlanacak. O detayları nişanlı bey bilir. Ben anlamam :d Ama herhalde gider yok çamaşır ve bulaşık makinası kullanmıyorsunuz demeyeceklerdir :)
yok kuzu şundan dedim. bizim evde tek gider vardı. çamaşır koymaya uygun değildi. biz o başlığı değiştirdik çift kafalı yaptık. su vanası içinde aynı şey geçerli. hani eğer seninde öyleyse beyaz eşya gelmeden hallet diye dedim.

Hee anladım şimdi kuzu sanki üstte aspiratör gördüm de ondan oraya fırın gelir dedim :)
Aspiratörün altına etzgahüstü gelecek işte kuzu . Fırını da yana o şekil koyuciiz :)
Evet biz de öyle dedik. Gittikçe götürürüz yavaş yavaş tamamlanır. Bizim ev de rahatlar biraz yazık heryerde benim bir kolim bişeyim var Dediğin gibi banyonun eksikleri de tamamlamak gerek. Banyo setini beyazlı gold lu bişey alayım dedim.
Ay bi tane buldum da 250 lira vermek istemedim yaaa

Bizde uydu işini halletmedik yıkıp dökmezler heralde dimi ya

Anladım canım :) çok şirin ne güzel yenide güle güle otur :)

Evet kuzu doğru önceden halletmek gerek. Dediğim gibi anlamıyorum ki ben o işlerden bakmadım da yani Ama nişanlım bahsediyordu onlardan. Ev sahibiyle konuşuyorlardı. Adam bi kaç güne halledicekmiş zaten yazlığına gitmeden . Ben üzerinde durayım ama yine tabii yanlış falan anlamış olurum, gözden kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…