- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
neden söküp tekrardan birleştirmiyolar ki ? ne tuhaflar kolaylarına geleni yapıyolar inşallah bişey olmaz yaa kesinlikle kabul etme bi yerine bişey olursadaKızlar mobilyalar geldi ben çalışıyorum evde yoktum annemler evdeler. Vitrin çıkmamış binaya girmiş ama merdivenlerden çevirememişler. Balkondan çekeceklermiş. Off çok gerildim bir şey olmaz umarım ev 4. kat
neden söküp tekrardan birleştirmiyolar ki ? ne tuhaflar kolaylarına geleni yapıyolar inşallah bişey olmaz yaa kesinlikle kabul etme bi yerine bişey olursada
Ocağı etzgahüstü alıcam kuzu zaten bir de o boşluklardan biri çamaşır makinası için. Ev sahibi ile görüşüp oraya bir kapak yaptırıp çamaşır makinasını gizlemeyi planlıyorum tabii ben :) Fırını da mini fırın alıcam zaten. Solda boş bi eyr var ya. Oraya iki katlı bir raf gelecek. Üstüne fırın altına artık ne girerse :)fırının altına parça yaptırman gerekicek farkettin mi ? uzun bırakmışlar birde ocak için tezgahı oymamışlar tezgah üstü kullanman gerekebilir
canım bence eşya konusunda çok telaş yapma. sonuçta bir yerine bişi olsa asla kabul etmezsin ve mecbur yenisini yapmak zorundalar. ama etraftaki insanlara ve balkondakilere dikkat edin bence başınıza iş çıkmasınKızlar mobilyalar geldi ben çalışıyorum evde yoktum annemler evdeler. Vitrin çıkmamış binaya girmiş ama merdivenlerden çevirememişler. Balkondan çekeceklermiş. Off çok gerildim bir şey olmaz umarım ev 4. kat
bulaşık ve çamaşır için çift gider varmıOcağı etzgahüstü alıcam kuzu zaten bir de o boşluklardan biri çamaşır makinası için. Ev sahibi ile görüşüp oraya bir kapak yaptırıp çamaşır makinasını gizlemeyi planlıyorum tabii ben :) Fırını da mini fırın alıcam zaten. Solda boş bi eyr var ya. Oraya iki katlı bir raf gelecek. Üstüne fırın altına artık ne girerse :)
canım bence eşya konusunda çok telaş yapma. sonuçta bir yerine bişi olsa asla kabul etmezsin ve mecbur yenisini yapmak zorundalar. ama etraftaki insanlara ve balkondakilere dikkat edin bence başınıza iş çıkmasın
Biz genelde söküp yollarız sökülmemesi gibi bir durum olmaması lazım ama dedikleri gibi çok taşınıyo merak etme koltuk falan çoğu zaman balkondan çekiliyo bişey olmuyosökülmüyomuş kapakları sökük ama arka tarafı sökük değil bir bütünmüş yani. hep çekiyoruz demişler diğer balkonlar vurulmasından korkuyorumçok kötüyümmmm
Evet evet erkenciyim bile artık bence hahaAma bulmuşken halledelim dedik, kafamı kurcalıyodu neticede.
Bir de cumartesi anlaştık ama kira 7 sinde başlayacak falan 10 gün karımız oldu
Ama alınması gereken çok şey varmış şimdi çıktı meydana resmen yaa .
Bir de mutfağı yavaştan gittikçe götürücez mesela. Sonra beyaz eşyaları isteriz . Salon takımı daha renk belirlenip yaptırılacak o iş uzun.
Ay bir de ben gri buzdolabı ve bulaşık makinamı beyaza mı çevirsem dedim ama sen ne dersin?
Dolapların rengi mürdüm ve beyaz gördünüz zaten
Telaş yapma canım başına bişey gelirse kabul etmezsinKızlar mobilyalar geldi ben çalışıyorum evde yoktum annemler evdeler. Vitrin çıkmamış binaya girmiş ama merdivenlerden çevirememişler. Balkondan çekeceklermiş. Off çok gerildim bir şey olmaz umarım ev 4. kat
Bağlanacak bi kaç bişey var hala kuzu ya, uydular ve onlar falan ayarlanacak. O detayları nişanlı bey bilir. Ben anlamam :d Ama herhalde gider yok çamaşır ve bulaşık makinası kullanmıyorsunuz demeyeceklerdir :)bulaşık ve çamaşır için çift gider varmı
evet birde başka yere taşınma derdi varOf bir de bunun taşınması var ama taşınma sırasında nasıl indirilecek. Kayınpederim hafif vitrin halat bağlayıp çekecekler bir şey olmaz binada sıkıştı öyle daha çok zarar görür dedi. Mideme ağrılar girdi. Bir de mobilyacı çok yakın arkadaşımız bir sorun olsa zaten onu paralarımdaha bu eve taşınmadan ilerde taşınırsak nasıl taşırız onu düşünüyorum
Biz genelde söküp yollarız sökülmemesi gibi bir durum olmaması lazım ama dedikleri gibi çok taşınıyo merak etme koltuk falan çoğu zaman balkondan çekiliyo bişey olmuyo
yok kuzu şundan dedim. bizim evde tek gider vardı. çamaşır koymaya uygun değildi. biz o başlığı değiştirdik çift kafalı yaptık. su vanası içinde aynı şey geçerli. hani eğer seninde öyleyse beyaz eşya gelmeden hallet diye dedim.Bağlanacak bi kaç bişey var hala kuzu ya, uydular ve onlar falan ayarlanacak. O detayları nişanlı bey bilir. Ben anlamam :d Ama herhalde gider yok çamaşır ve bulaşık makinası kullanmıyorsunuz demeyeceklerdir :)
Sıkma canını taşımışlardır bile şimdi :)Hiç duymamıştım ben elim ayağım titredi birden telefonda annem öyle diyinceayy inşallah bir şey olmaz
Aspiratörün altına etzgahüstü gelecek işte kuzu . Fırını da yana o şekil koyuciiz :)Hee anladım şimdi kuzu sanki üstte aspiratör gördüm de ondan oraya fırın gelir dedim :)
Evet biz de öyle dedik. Gittikçe götürürüz yavaş yavaş tamamlanır. Bizim ev de rahatlar biraz yazık heryerde benim bir kolim bişeyim varCanım yavaş yavaş götürmek en güzeli ben elektroniklerin çoğunu geçen pazar götürdüm mesela bir anda yapıp sıkışmaktan iyidir. Bence değiştirme gri kalsın. Eve girince eksikler çıkıyor malesefBanyonda belli artık orayıda tamamlayabilirsin
Bizde uydu işini halletmedik yıkıp dökmezler heralde dimi yaBağlanacak bi kaç bişey var hala kuzu ya, uydular ve onlar falan ayarlanacak. O detayları nişanlı bey bilir. Ben anlamam :d Ama herhalde gider yok çamaşır ve bulaşık makinası kullanmıyorsunuz demeyeceklerdir :)
Anladım canım :) çok şirin ne güzel yenide güle güle otur :)Aspiratörün altına etzgahüstü gelecek işte kuzu . Fırını da yana o şekil koyuciiz :)
Evet biz de öyle dedik. Gittikçe götürürüz yavaş yavaş tamamlanır. Bizim ev de rahatlar biraz yazık heryerde benim bir kolim bişeyim varDediğin gibi banyonun eksikleri de tamamlamak gerek. Banyo setini beyazlı gold lu bişey alayım dedim.
Ay bi tane buldum da 250 lira vermek istemedim yaaa
Evet kuzu doğru önceden halletmek gerek. Dediğim gibi anlamıyorum ki ben o işlerden bakmadım da yaniyok kuzu şundan dedim. bizim evde tek gider vardı. çamaşır koymaya uygun değildi. biz o başlığı değiştirdik çift kafalı yaptık. su vanası içinde aynı şey geçerli. hani eğer seninde öyleyse beyaz eşya gelmeden hallet diye dedim.
Amiin hepimiz inşallah kuzu :) Bir yerleşsin de ne çıkacak ortaya gerçekten inanılmaz meraktayım :)Anladım canım :) çok şirin ne güzel yenide güle güle otur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?