Ben acaba renki ama çiçeksiz bişey mi baksan diye düşündüm sanki kuzuKızlar bu benim yatak odama uyarmı sizce ? http://www.evmambo.com/Ege-Light-Pembe-Gul-Sarkit/Urun/168219
Halım buydu
Eki Görüntüle 1569333
http://yeni.koctas.com.tr/avizeler-ve-sarkitlar/colours-ellie-floral-pembe-sarkit/11467-17394/Kızlar bu benim yatak odama uyarmı sizce ? http://www.evmambo.com/Ege-Light-Pembe-Gul-Sarkit/Urun/168219
Halım buydu
Eki Görüntüle 1569333
Zaten dolabın kapaklı dolap iki duvar arası gibi bi yer varsa oraya koysan abes durmazda, diğer tarafada şirin bi koltuk koyarsın olur biter bizim bi arkadasa yaptık böyle kullanıyo :)Ayy yine bişeylere moralim bozulmuştu ama neydi hatırlamıyorum hahah
Ayy öyle mi dersin yaa :) Yani gardolabı koyduğumuz odayı nasıl bir hale sokup hem o amaçla hem de ekstra bir odaymış gibi kullanabiliriz bilemedim. Hani biri geldiğinde kalsın, kalabalık olduğunda oturulsun falan.
Aklına fikir gelen söylesin çok dua ederim gerçekten
Güzelmiş kuzu evet :)Ya bu çok tatlı değil miiii http://www.evmanya.com/urun/542049-...n-perde-seti?gclid=CPOP9c-Ct8YCFWnJtAodHUUDkA
Ayy yine bişeylere moralim bozulmuştu ama neydi hatırlamıyorum hahah
Ayy öyle mi dersin yaa :) Yani gardolabı koyduğumuz odayı nasıl bir hale sokup hem o amaçla hem de ekstra bir odaymış gibi kullanabiliriz bilemedim. Hani biri geldiğinde kalsın, kalabalık olduğunda oturulsun falan.
Aklına fikir gelen söylesin çok dua ederim gerçekten
Bana d uyar gibi geldi ama birde karabağlara bakıcamÇok şirinmiş :) birebirini bulamassın heralde ama bu öyle sırıtmaz uyar
Oda oalbilir canım küçük ya çiçekleri sırıtmaz gibi geldi perdem de düz çünkü bakmaya devam edicemBen acaba renki ama çiçeksiz bişey mi baksan diye düşündüm sanki kuzu
Bunu da gördüüm ama desenini beğenmedim pek
Ay çok tatlııı rengiiYa bu çok tatlı değil miiii http://www.evmanya.com/urun/542049-...n-perde-seti?gclid=CPOP9c-Ct8YCFWnJtAodHUUDkA
allah sağlık versin çalışır öderiz evini dizmeye başladın mı ben ufak ufak mutfaktan başlamak istiyorum ramazan bitsin. Komple eşyalar gidince karışıklık olur diye düşünüyorum
bak canm canlı canlı görünce farklı oluyo :)Kuzum biraz düşenelim bunun üstünde
Bana d uyar gibi geldi ama birde karabağlara bakıcam
Oda oalbilir canım küçük ya çiçekleri sırıtmaz gibi geldi perdem de düz çünkü bakmaya devam edicem
Bunu da gördüüm ama desenini beğenmedim pek
Ay çok tatlııı rengii
Odaya yerleşmiyor kuzu işte kolon falan her türlü bir engel var yani :)Zaten dolabın kapaklı dolap iki duvar arası gibi bi yer varsa oraya koysan abes durmazda, diğer tarafada şirin bi koltuk koyarsın olur biter bizim bi arkadasa yaptık böyle kullanıyo :)
Güzelmiş kuzu evet :)
Rengini ayrı desenini ayrı sevdim yaa, yatak odasına ne de güzel olur. Dolap olmayıcna bir ferah olacak yaAy çok tatlııı rengii
Kuzum biraz düşenelim bunun üstünde
Bana d uyar gibi geldi ama birde karabağlara bakıcam
Oda oalbilir canım küçük ya çiçekleri sırıtmaz gibi geldi perdem de düz çünkü bakmaya devam edicem
Bunu da gördüm ama desenini beğenmedim pek
Ay çok tatlııı rengii
Evet canlı görmek gerek :))bak canm canlı canlı görünce farklı oluyo :)
Odaya yerleşmiyor kuzu işte kolon falan her türlü bir engel var yani :)
Aa yapan var mı yani başka, buna sevindim şimdi. Olursa http://www.hepsiburada.com/polo-kose-takimi-yatakli-sandikli-murdum-p-MBSIGMPOLOKYSMU bunun gibi küçük bir köşe ya da açılan yine sandıklı bir kanepe alırım diyorum.
Başka alternatif yok zaten sanırım.
Rengini ayrı desenini ayrı sevdim yaa, yatak odasına ne de güzel olur. Dolap olmayıcna bir ferah olacak yaBaşlığı da renksiz yapmaya karar verdim zaten dediğiniz gibi. .
bu arada evmanya.com da çok mağdur edilmiştim. 2 ay önce bir berjer almıştım alacağıma pişman ettiler beni! şimdi değil koltuk saksı bile almam oradan. size tavsiyem dikkat edin çünkü daha sonra bu yoğunluğunuzda sinir hastası olma ihtimaliniz çok yüksek. ona göre aman diyeyim.
Ay ölçüsüz hayatta zaten aman amanEn iyisi canım perde çok yakışır oraya istediğin renklerdeyse.Diğer oda içinde ölçülerini alıp öyle koltuk ayarla
çizeriz kuzu odanın ölçüsüne göre bi kaç değişik yerleşim :) olabilir gayet iyiOdaya yerleşmiyor kuzu işte kolon falan her türlü bir engel var yani :)
Aa yapan var mı yani başka, buna sevindim şimdi. Olursa http://www.hepsiburada.com/polo-kose-takimi-yatakli-sandikli-murdum-p-MBSIGMPOLOKYSMU bunun gibi küçük bir köşe ya da açılan yine sandıklı bir kanepe alırım diyorum.
Başka alternatif yok zaten sanırım.
Rengini ayrı desenini ayrı sevdim yaa, yatak odasına ne de güzel olur. Dolap olmayıcna bir ferah olacak yaBaşlığı da renksiz yapmaya karar verdim zaten dediğiniz gibi. .
Ay teşekkür ederim kuzu :) Bir ara odanın net fotosu ve detaylı ölçüleri ile geleyim bariçizeriz kuzu odanın ölçüsüne göre bi kaç değişik yerleşim :) olabilir gayet iyi
ivit kuzu :) iyi bak geç kaldım diyip duruyodun evde belli artık istediğini yapabilirsin kuzuAy teşekkür ederim kuzu :) Bir ara odanın net fotosu ve detaylı ölçüleri ile geleyim bari
Evet evet erkenciyim bile artık bence hahaivit kuzu :) iyi bak geç kaldım diyip duruyodun evde belli artık istediğini yapabilirsin kuzu
Olsun kuzu on gün de olsa kar kardır :) evet eve girince anlaşılıyo ben olsam değişmezdim kuzu gride çok güzel olur neticede hep orda oturmicaksında, ben griyi daha çok seviyorum beyazdan :)bence bi an önce belirle yaptır anca çünkü canım salonun nasıl sığıyormu herşeyEvet evet erkenciyim bile artık bence hahaAma bulmuşken halledelim dedik, kafamı kurcalıyodu neticede.
Bir de cumartesi anlaştık ama kira 7 sinde başlayacak falan 10 gün karımız oldu
Ama alınması gereken çok şey varmış şimdi çıktı meydana resmen yaa .
Bir de mutfağı yavaştan gittikçe götürücez mesela. Sonra beyaz eşyaları isteriz . Salon takımı daha renk belirlenip yaptırılacak o iş uzun.
Ay bir de ben gri buzdolabı ve bulaşık makinamı beyaza mı çevirsem dedim ama sen ne dersin?
Dolapların rengi mürdüm ve beyaz gördünüz zaten
Kuzu bi de şimdi dikkatlice baktım ocağınla fırınını almışmıydın sen ?Evet evet erkenciyim bile artık bence hahaAma bulmuşken halledelim dedik, kafamı kurcalıyodu neticede.
Bir de cumartesi anlaştık ama kira 7 sinde başlayacak falan 10 gün karımız oldu
Ama alınması gereken çok şey varmış şimdi çıktı meydana resmen yaa .
Bir de mutfağı yavaştan gittikçe götürücez mesela. Sonra beyaz eşyaları isteriz . Salon takımı daha renk belirlenip yaptırılacak o iş uzun.
Ay bir de ben gri buzdolabı ve bulaşık makinamı beyaza mı çevirsem dedim ama sen ne dersin?
Dolapların rengi mürdüm ve beyaz gördünüz zaten
Oy hayıır almamıştım. Onlar da var daha alınacakKuzu bi de şimdi dikkatlice baktım ocağınla fırınını almışmıydın sen ?
fırının altına parça yaptırman gerekicek farkettin mi ? uzun bırakmışlar birde ocak için tezgahı oymamışlar tezgah üstü kullanman gerekebilirOy hayıır almamıştım. Onlar da var daha alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?