hayırlı olsun öncelikle. hiç diktirmeyeceğim hazır alacağım desen bile senin üstüne göre oynuyorlar bi kaç yerini 2 haftada çok zor. şimdiden bakmalısın bence bekletme okadarkızlar 16 ağustosta düğünüm var henüz gelinlik bakamadık diğer işlere koşturmaktan.. sizce dikim olmasa,, kiralama veya satın alma düşünsem son iki hafta baksam gelinliğe yetişir mi dersiniz. fizik itibariyle normal kıyafet, abiye vs. konusunda sıkıntı yaşamıyorum genellikle. gelinlikte problem yaşar mıyım dersiniz. ona göre acilen hızlandıracağım bi şekilde
geç oluyosa elimden geleni yapacağım artık eyvaaahh
Hee 40 cm beni aştı 38 cm alan var koymak istediğim yerdeÇamaşır sepetli olması iyiymiş ama ekstra yer kaplamazdı. Gerçi ben ona çare buldum olmazsa aldığım dolabın alt katındaki rafı çıkartıp filelerden koyucam içine. Al sana çamaşır sepetli dolap
Ayy valla dün nişanlıma biz yaparız yaaa falan dedim sen gelince aklıma ama hahahNe diyosun en doğru cevap senden gelir?
hihihi bence yaparsınızHee 40 cm beni aştı 38 cm alan var koymak istediğim yerdeÇamaşır sepetli olması iyiymiş ama ekstra yer kaplamazdı. Gerçi ben ona çare buldum olmazsa aldığım dolabın alt katındaki rafı çıkartıp filelerden koyucam içine. Al sana çamaşır sepetli dolap
Ayy valla dün nişanlıma biz yaparız yaaa falan dedim sen gelince aklıma ama hahahNe diyosun en doğru cevap senden gelir?
bende sepet yernden çıksın diyordum ya bak iyi fikirmişcurlygirl dediği gibi üstüne göre ayarlayacaklar şimdiden bakmaya başla :)
35liklerde vardı sepetli olanlar canım evideada hatta ama senin fikirde mantıklı
hihihi bence yaparsınızçokta zevkli. bizim bir kısım düşmüştü çok araştırdık nedendir diye. duvarda rutubet olabilir dediler. yada duvardaki boyadan dolayı olabilir dediler astar sürmek gerekebiliyormuş. ama en son bir duvar kağıtcısı bulduk. o bize bir yapıştırıcı ve özel bir tutkalı varmış onu verdi. karışımını anlattı. onunla yaptık şuan için sorun yok gibi gözüküyor. bence kendiniz yapabilirsiniz. sadece dikkat edin. bizim yapıştırıcıda iyi değilmiş. tekzenden aldık biz ordaki adam önerdi ondan dolayı oldu. duvar kağıtcısına gidin. arkası düz olan kağıtlardan alın. bence yaparsınız
marka bilmiyorum işte canım adam kendisi uygulamalara gidiyormuş. kendi arabasından şişeye doldurdu verdi bizeHaha evet maceralı da olmuş sizinkiYani tek bir duvar için birini çağırmak istemedim ben ya. Bir de dediğim gibi siz geldiniz aklıma, neden olmasın dedim
O zaman kağıdı alıcamız zaman sen o yapıştırıcı ve tutkalım adını söylersen onu alırız , tecrübelerinden faydalanmadan olmaz
Kuzuuu bayıldımm güle güle oturunKıııızlarrr!
Albümün ennn bombasını ben yaptım bence
Dünki moral bozukluğunun sebebi ortadan kalkınca herşey halloldu. Ve biz de evimizi tutmuş bulunduk!
Haydi albümeeee :)
Di mi bence uygulamaya değer , hem çıksa daha rahat olur gibi geldi bana. Banyoda olmayacak ya çamaşır makinası .Aynısı sanırım 100 liraymış buradahttp://www.evmanya.com/urun/690576-evmanya-furniture-2-kapili-tek-cekmeceli-boy-dolabi-beyaz35liklerde vardı sepetli olanlar canım evideada hatta ama senin fikirde mantıklı
Haha dimi amaa , çıkması bence de daha iyi olur rahat rahat eşelersin hem falanbende sepet yernden çıksın diyordum ya bak iyi fikirmişbende uygulayabilirim bunu
Hahaharka bilmiyorum işte canım adam kendisi uygulamalara gidiyormuş. kendi arabasından şişeye doldurdu verdi bize2 rulo lazım dedik öyle verdi. ama kullanmaman gereken markayı söyleyebilirim
Canıım çok teşekkür ederiiim, amiiin :)Kuzuuu bayıldımm güle güle oturun
Aa bak bu iyiymiş ölçülerde uyuyorDi mi bence uygulamaya değer , hem çıksa daha rahat olur gibi geldi bana. Banyoda olmayacak ya çamaşır makinası .Aynısı sanırım 100 liraymış buradahttp://www.evmanya.com/urun/690576-evmanya-furniture-2-kapili-tek-cekmeceli-boy-dolabi-beyaz
Haha dimi amaa , çıkması bence de daha iyi olur rahat rahat eşelersin hem falan
Evet bu olur bence de bana. Her eve lazım bişeymiş demek ki bu dolaplar baksana hahaAa bak bu iyiymiş ölçülerde uyuyor
Hahaha o kadar çok eşyamız var ki normal banyolara sığmıyorEvet bu olur bence de bana. Her eve lazım bişeymiş demek ki bu dolaplar baksana hahaHerkes bir kaç cm farkla bir tane aldı
Hakikaten aldık aldık da bakalım nasıl sığdırıcaz yaaHahaha o kadar çok eşyamız var ki normal banyolara sığmıyor
haha rüyalarına girmeyemi başladı zor oluyormuydu bariHakikaten aldık aldık da bakalım nasıl sığdırıcaz yaa
Ay rüyamda mutfağı diziyordum , uyanınca ne güldüm kendime hahaha
Kuzu tek derdimiz giyinme odası olsun hallederiz nolcak :)Teşekkürleeer :)
Ama giyinme odası kısımda yardımınıza ihtiyacım olacak.. Yani o odada bir de açılır bir kanepe vs bişey olsun istiyorum. Biri geldiğinde nerede kalacak yoksaa. Salondaki koltuklar açılmıyor bizim çünkü. Nasıl bişey yapmak lazım o odaya bilemedim kafam karışık o konuda :
Bir dee tv ünitesi işte arkasına duvar kağıdı falan seçmemiz gerek. Yani benimle çok işiniz var artık
Ayy yine bişeylere moralim bozulmuştu ama neydi hatırlamıyorum hahahhaha rüyalarına girmeyemi başladı zor oluyormuydu bari
Ayy öyle mi dersin yaa :) Yani gardolabı koyduğumuz odayı nasıl bir hale sokup hem o amaçla hem de ekstra bir odaymış gibi kullanabiliriz bilemedim. Hani biri geldiğinde kalsın, kalabalık olduğunda oturulsun falan.Kuzu tek derdimiz giyinme odası olsun hallederiz nolcak :)
Çok şirinmiş :) birebirini bulamassın heralde ama bu öyle sırıtmaz uyarKızlar bu benim yatak odama uyarmı sizce ? http://www.evmambo.com/Ege-Light-Pembe-Gul-Sarkit/Urun/168219
Halım buydu
Eki Görüntüle 1569333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?