2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayırlı olsun öncelikle. hiç diktirmeyeceğim hazır alacağım desen bile senin üstüne göre oynuyorlar bi kaç yerini 2 haftada çok zor. şimdiden bakmalısın bence bekletme okadar

geç oluyosa elimden geleni yapacağım artık eyvaaahh
curlygirl dediği gibi üstüne göre ayarlayacaklar şimdiden bakmaya başla :)

35liklerde vardı sepetli olanlar canım evideada hatta ama senin fikirde mantıklı

hihihi bence yaparsınız çokta zevkli. bizim bir kısım düşmüştü çok araştırdık nedendir diye. duvarda rutubet olabilir dediler. yada duvardaki boyadan dolayı olabilir dediler astar sürmek gerekebiliyormuş. ama en son bir duvar kağıtcısı bulduk. o bize bir yapıştırıcı ve özel bir tutkalı varmış onu verdi. karışımını anlattı. onunla yaptık şuan için sorun yok gibi gözüküyor. bence kendiniz yapabilirsiniz. sadece dikkat edin. bizim yapıştırıcıda iyi değilmiş. tekzenden aldık biz ordaki adam önerdi ondan dolayı oldu. duvar kağıtcısına gidin. arkası düz olan kağıtlardan alın. bence yaparsınız

Haha evet maceralı da olmuş sizinki Yani tek bir duvar için birini çağırmak istemedim ben ya. Bir de dediğim gibi siz geldiniz aklıma, neden olmasın dedim
O zaman kağıdı alıcamız zaman sen o yapıştırıcı ve tutkalım adını söylersen onu alırız , tecrübelerinden faydalanmadan olmaz

marka bilmiyorum işte canım adam kendisi uygulamalara gidiyormuş. kendi arabasından şişeye doldurdu verdi bize 2 rulo lazım dedik öyle verdi. ama kullanmaman gereken markayı söyleyebilirim

35liklerde vardı sepetli olanlar canım evideada hatta ama senin fikirde mantıklı
Di mi bence uygulamaya değer , hem çıksa daha rahat olur gibi geldi bana. Banyoda olmayacak ya çamaşır makinası .Aynısı sanırım 100 liraymış buradahttp://www.evmanya.com/urun/690576-evmanya-furniture-2-kapili-tek-cekmeceli-boy-dolabi-beyaz
bende sepet yernden çıksın diyordum ya bak iyi fikirmiş bende uygulayabilirim bunu
Haha dimi amaa , çıkması bence de daha iyi olur rahat rahat eşelersin hem falan

arka bilmiyorum işte canım adam kendisi uygulamalara gidiyormuş. kendi arabasından şişeye doldurdu verdi bize 2 rulo lazım dedik öyle verdi. ama kullanmaman gereken markayı söyleyebilirim
Hahah Bu işi yapan birine sormak gayet mantıklı bak doğru öyle yapayım ben. Olur bu iş olur

Kuzu tek derdimiz giyinme odası olsun hallederiz nolcak :)

haha rüyalarına girmeyemi başladı zor oluyormuydu bari
Ayy yine bişeylere moralim bozulmuştu ama neydi hatırlamıyorum hahah
Kuzu tek derdimiz giyinme odası olsun hallederiz nolcak :)
Ayy öyle mi dersin yaa :) Yani gardolabı koyduğumuz odayı nasıl bir hale sokup hem o amaçla hem de ekstra bir odaymış gibi kullanabiliriz bilemedim. Hani biri geldiğinde kalsın, kalabalık olduğunda oturulsun falan.
Aklına fikir gelen söylesin çok dua ederim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…