Hakikatten ya gülmekten karnıma ağrılar girerdi
haha son nokta diyorum ya yani benim de arkamda olur çantamın içinden bişey almaya üşenirim
korkuyorum artık bizden
çok sexy ve hoş:)
Plajda tekne turunda giymelikKızlar balayı içinn nasıl ? http://tr.aliexpress.com/item/Vinta...rochet-Hippie-Dress-Vestidos/32303071841.html
Ya ben daha önce alışveriş yaptım instagramda satılanların hepsi de brudan geliyor zatenPlajda tekne turunda giymelikÇok güzel ama ne gelir o bilinmez işte . Benim de oradan almak istediğim birsürü şey var ama cesaret edemiyorum
hiçç söylemediler bana bi öğreniim canım :)canım iki çeşitler biri tüpe biri doğalgaza uyumlu onu söyleyip öyle al mağazadan. tüplü olan doğalgaza çevriliyor sanırım ama doğalgaz olan tüpe çevrilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. tabi çevirmek için servise yaptırıp para ödüyorsun baştan tüpe uygunu al
ayy çok güzelmiş ama nasıl gelir ki :)Kızlar balayı içinn nasıl ? http://tr.aliexpress.com/item/Vinta...rochet-Hippie-Dress-Vestidos/32303071841.html
kesin almalısın çok hoşBu üşengeçlikle nasıl evlenip iş yapıcam acaba
Bende öyle düşünüyorumm alsammı
ben hep alıyorum kolye elbise çok beğeniyorumPlajda tekne turunda giymelikÇok güzel ama ne gelir o bilinmez işte . Benim de oradan almak istediğim birsürü şey var ama cesaret edemiyorum
güzel geliyor kuzular satıcıda önemli tabiayy çok güzelmiş ama nasıl gelir ki :)
Daha önce kötü birşeyle karşılaşmadım benayy çok güzelmiş ama nasıl gelir ki :)
kesin almalısın çok hoş
ben hep alıyorum kolye elbise çok beğeniyorum
güzel geliyor kuzular satıcıda önemli tabi
çıkar da alıver bari:) hahahDaha önce kötü birşeyle karşılaşmadım ben
Alayım bari kartı çıkarınca
hayırlı olsun :)Bende 19 Mayıs geliniyim :))))
Çok teşekkür ederim :*hayırlı olsun :)
Benim düğünüm oldu ama :) 1 aylık gelinim yani :)Hey gidi günler yaşlandık artık anacım
Heheh sonunda en son evlenecek kişi ben değilim bir mayıs gelini daha geldiHoşgeldinn
Sen çıkar o kartı artık benceAlayım bari kartı çıkarınca
Konu yeni evleneceklerin konusu da o yüzden ben de öyle düşünmüştümBenim düğünüm oldu ama :) 1 aylık gelinim yani :)
ben cok iyi bilmiyorum siteyi 2015-2016 gelini deyince geldim bende :)Sen çıkar o kartı artık bence
Konu yeni evleneceklerin konusu da o yüzden ben de öyle düşünmüştümAy yine sona ben kaldım ya. Mutluluklar o zaman size :)
Yaa ben de kolye aldım biliyosunuz ama giysi işine cesaret edemedim henüz hiç.Ya ben daha önce alışveriş yaptım instagramda satılanların hepsi de brudan geliyor zaten
Elbise de aldın yanii. Gerçi görümceciim almıştı gördüm geçenlerde. Tamam o elbise ama kalite yok hiç. Çok hafif görünüyolardı. Şans işi belki de :)ben hep alıyorum kolye elbise çok beğeniyorum
Hahah bravo kuzu
Sen çıkar o kartı artık bence
Konu yeni evleneceklerin konusu da o yüzden ben de öyle düşünmüştümAy yine sona ben kaldım ya. Mutluluklar o zaman size :)
Yaa ben de kolye aldım biliyosunuz ama giysi işine cesaret edemedim henüz hiç.
Elbise de aldın yanii. Gerçi görümceciim almıştı gördüm geçenlerde. Tamam o elbise ama kalite yok hiç. Çok hafif görünüyolardı. Şans işi belki de :)
Tabi canım bu çok riskli bir durum değil, elbiseler daha riskliDediğin gibi şansı işi kuzu aman çokta kaliteli olmasın napim plajda giyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?