2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

satıcıya bağlı açıkçası ben aldığım herşeyden memnun kaldım çanta almıstım çok güzel geldi

birinciye bende bayıldım harika:)

Hahah ay içim bir fena oldu Yani var ya sırf merakımdan bile almak isterim şimdi ben bunu ne gelecek diye 13,5 liradan ne olur ki ... Böyle diye diye battık gerçi de

Ayyy durdukça kafamda yeni şeyler üretiyorum, banyoda havluluk varmı , tuvalet kağıdı koymak için metal şeylerden varmı diye masraf üstüne masraf

Ooo hadi bakalım darısı dolabın başına artık
Gelsinde canlısını görelim biz de burada yatak örtüsünün de
inş canım bi gelse hele
hadi gözün aydın
saolasın

Ayyy durdukça kafamda yeni şeyler üretiyorum, banyoda havluluk varmı , tuvalet kağıdı koymak için metal şeylerden varmı diye masraf üstüne masraf
onlarda pahalı ya allahtan benim evden arkadaşım çıktı ya onun vardı gittği evede olmuyordu onları taktık geri onu kullanıcaz

Hahah ay onları dün ben de düşündüm biliyomusun Baya da merak ediyorum şuan ama yüksek ihtimalle yokk

Kızlar çelik tencere önerisi olan var mı uygun fiyata? Öyle çok parçalı olmasına da gerek yok düdüklüyü ayrı aldım zaten. Granit falan da alabilirim ileride e seramikler de var, fazla çelik kullanmam diye düşünüyorum ama bulunsun.

inş canım bi gelse hele

saolasın

onlarda pahalı ya allahtan benim evden arkadaşım çıktı ya onun vardı gittği evede olmuyordu onları taktık geri onu kullanıcaz
ne güzel
Hahah ay onları dün ben de düşündüm biliyomusun Baya da merak ediyorum şuan ama yüksek ihtimalle yokk
Bittik biz , sonra ekstre niye çok tabi çok olur bitmiyoki

Bilmediğim yerden sordun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…