Hff hiç eşyam yok, alasım da yok. Ama bunları şimdi halletmezsem diğer hazırlıklara param kalmayacakben almıştım ama öyle özellikle seçtiğim bişey değildi setin içinde verilenlerden :)
Canım çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah beğendimmEvet kuzuu haftasonu tuttuk daha çok taze :)
Beğendin miii, sevindiimm :)
hiç bitmiyor eksikAyyy durdukça kafamda yeni şeyler üretiyorum, banyoda havluluk varmı , tuvalet kağıdı koymak için metal şeylerden varmı diyemasraf üstüne masraf
sende bardak almayı bırakıp bunlardan alıyosunHff hiç eşyam yok, alasım da yok. Ama bunları şimdi halletmezsem diğer hazırlıklara param kalmayacak4-5 ay sonra elektroniğe başlamam gerek. E önümüzdeki ay salon tutulacak, off benim daha hiçbir şeyim yok
Alırsın kuzu neler kaldıkiHff hiç eşyam yok, alasım da yok. Ama bunları şimdi halletmezsem diğer hazırlıklara param kalmayacak4-5 ay sonra elektroniğe başlamam gerek. E önümüzdeki ay salon tutulacak, off benim daha hiçbir şeyim yok
kesinlikle sıkıldım artık :)hiç bitmiyor eksik
sende bardak almayı bırakıp bunlardan alıyosun
benimde bişeyim yok yemek takımı falan alsam mı ki şimdiden bilemiyrum sonradan güzel modeller cıkıyorAlırsın kuzu neler kaldıki
Bardak almıyorum hiçbir şey almıyorum hatta çok sıkıldımmmsende bardak almayı bırakıp bunlardan alıyosun
Neler aldın desenAlırsın kuzu neler kaldıki
çok az kaldı ama seninde bunları düşünmen normalkesinlikle sıkıldım artık :)
Evde durdukça bakıyor insan, baktıkça da sıkılıyor. Ben kahvaltı takımımdan sıkıldım bilebenimde bişeyim yok yemek takımı falan alsam mı ki şimdiden bilemiyrum sonradan güzel modeller cıkıyor
ben nereden başlanacağını bilemiyorum açıkçasıBardak almıyorum hiçbir şey almıyorum hatta çok sıkıldımmm
Neler aldın desenBüyükbaşlar duruyor olduğu gibi
yok artık:):) kapalı dolaplar ardına sakla sen onu saklaEvde durdukça bakıyor insan, baktıkça da sıkılıyor. Ben kahvaltı takımımdan sıkıldım bile
Hep sonradan güzeli çıkar diyoruz ama sonradanda hepsi birikmiş oluyo canmbenimde bişeyim yok yemek takımı falan alsam mı ki şimdiden bilemiyrum sonradan güzel modeller cıkıyor
Neler aldınBardak almıyorum hiçbir şey almıyorum hatta çok sıkıldımmm
Neler aldın desenBüyükbaşlar duruyor olduğu gibi
selamm canıms :)selam gençler
evet yaa az kaldı ve benim hala hazırlığım bitmediçok az kaldı ama seninde bunları düşünmen normal
İnan ben de bilmiyorumben nereden başlanacağını bilemiyorum açıkçası
O odaya girmiyorum artık o kadar sıkıldımyok artık:):) kapalı dolaplar ardına sakla sen onu sakla
Selaam :)selam gençler
Ya işte pahalı yemek takımı da almak istemiyorum ben onu da günlük gibi alıcam galiba bilmiyorum hiçNeler aldınyemek takımı alsana sende yaa en pahalılardan biri zaten
Ben daha önce bunu beğenmiştim burada sorunca kızlar iyi değil bernardo alma falan dediler vazgeçtim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?