2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben almıştım ama öyle özellikle seçtiğim bişey değildi setin içinde verilenlerden :)
Hff hiç eşyam yok, alasım da yok. Ama bunları şimdi halletmezsem diğer hazırlıklara param kalmayacak 4-5 ay sonra elektroniğe başlamam gerek. E önümüzdeki ay salon tutulacak, off benim daha hiçbir şeyim yok

Ayyy durdukça kafamda yeni şeyler üretiyorum, banyoda havluluk varmı , tuvalet kağıdı koymak için metal şeylerden varmı diye masraf üstüne masraf
hiç bitmiyor eksik
sende bardak almayı bırakıp bunlardan alıyosun

benimde bişeyim yok yemek takımı falan alsam mı ki şimdiden bilemiyrum sonradan güzel modeller cıkıyor
Evde durdukça bakıyor insan, baktıkça da sıkılıyor. Ben kahvaltı takımımdan sıkıldım bile

ben nereden başlanacağını bilemiyorum açıkçası
İnan ben de bilmiyorum Ve bu plansızlık belirsizlik beni bıktırdı. Hani o kadar para harcadım elinde ne var desen yok yani bişey. Elektroniğe girmezsem
çelik tencere takımı, sahan seti, tava, cezve vs yok
yemek takımım yok
nevresim 1 tane var sadece
battaniye vs yok
ay yok işte saydıkça darlanıyorum
yok artık:):) kapalı dolaplar ardına sakla sen onu sakla
O odaya girmiyorum artık o kadar sıkıldım
Selaam :)

Neler aldın yemek takımı alsana sende yaa en pahalılardan biri zaten
Ya işte pahalı yemek takımı da almak istemiyorum ben onu da günlük gibi alıcam galiba bilmiyorum hiç Ne aldım işte bi seramik tencere setim var, bi çkb takımım var, bi kahvaltı takımım var, bi seramik bıçak setim bi çaydanlığım bi düdüklüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…