Evet çok büyük şeyler değiler de birleşince dağ oluyo işte . Ama olur inşallah ya dediğin gibi :)Olur ya sıkma canını kuzu zaten aman aman büyük çok bişeyin yokki süpürge ocak falan var sadece zaten halı perdeyi öbür ay yaparsın eşyalara göre bitti gitti işte çaycıda falanda uygun bişey alırsın zaten çok bişey deil onlar
Halı ve perdeyi mutlaka elden taksit yapan bi yerden alıcam zaten kuzu . Onların alınacak yeri belli zaten . Halı çok masraflı olmayacak benim için küçük küçük gerecek :) Evet cocoya bakıcam banyo paspası için mutlaka.yaparsın canım hiç telaşlanma ve dedikleri gibi zaten hiç dört dörtlük olmazki illaki eksikler olacak. paspaslar sende indirimdeyken al bak 17 tl ye aldım. başka alsanda aynı parayı vereceksin. fırın ocak falan onları taksitle alabilirisn. perde ve halı içinde elden taksit yapan bir yer bulursan süper olur bence.
Bu internet beni deli edecek ben göremiyorum
Ee gayet güzelmiş bu renk bana da olur. Halledeyim bu işidün bunu aldım kızlar
dünkü ruh halimArtık tuhaf tuhaf şeyler araştırmaya başladım biliyorum ama ...
http://www.hepsiburada.com/teknotel-vakumlu-kare-havluluk-p-HRTKNDM234 Bu iyimiiş. kırıp delmeye gerek olmayışını sevdim
Migrosta 45 lira ütü masaları. Bi modeli öyle yami. Ben bugün aldımYaa öylemi ben 80den aşağıya görmemiştim sinir oluyordum bakayım ozaman migrosa da. Boşvereyim dimi gereksiz masraf şimdi
hihhii güle güle kullan canım ama keşke almasaydın. düğün zamanı teyzeler bir sürü borcam getiriyor zaten :)Günaydın kızlarr. Ay ben dün migrostan bi ton borcam aldım artık borcam defterini kapatmış bulunuyorum
Amaan bana kimse bir şey getirmez ki herkes uzaktahihhii güle güle kullan canım ama keşke almasaydın. düğün zamanı teyzeler bir sürü borcam getiriyor zaten :)
Cuma değil mi bugüüüngünaydın ve hayırlı cumalar kızlar
Allah yardımcın olsun canım. haftanın son günü diye düşünerek dayanmaya çalış sen.Cuma değil mi bugüüünYa ama ben akşam sahura kalkamadım bugün çok zor geçecek
bunlar çok tatlı bende beğeniyorum. güle güle kullanRenklerini çok sevdim
Sağol canım şimdilik sıkıntı yok bakalım :)Allah yardımcın olsun canım. haftanın son günü diye düşünerek dayanmaya çalış sen.
bunlar çok tatlı bende beğeniyorum. güle güle kullan
ivit çok mantıklı :)Sağol canım şimdilik sıkıntı yok bakalım :)
Teyzelerin kulağına çıtlat şimdiden hangi renkleri seviyorsan
Çok benziyorlar canım bence hiç uğraşmabuda bana gelen sizce geri gönderiyim mi. nişanlımboşver uğraşma buda güzel diyor ama bilemedim.
evet canım aralarındaki tek fark eteğinde bulunan dantel kısım. ben onu istememiştim. birde adamları aradım ne zaman kargoya verilecek diye bana dediler. loren modeli yok elimizde rebeca var. fabrikadan getirtip göndericez dediler. bende beklerim loreni gönderin diğerini istemiyorum dedim. buna rağmen sormadan onu göndermişler ya biraz sinir oldum. yoksa hemen hemen aynılarÇok benziyorlar canım bence hiç uğraşma
Eğer inatlaştılarsa gönder gitsin madem. KArgo parasını da mecbur karşılayacaklar sonuçta. Uğraşmaz kimse diyip boşvermişlik yapmasalarmış bak ben de uyuz oldumevet canım aralarındaki tek fark eteğinde bulunan dantel kısım. ben onu istememiştim. birde adamları aradım ne zaman kargoya verilecek diye bana dediler. loren modeli yok elimizde rebeca var. fabrikadan getirtip göndericez dediler. bende beklerim loreni gönderin diğerini istemiyorum dedim. buna rağmen sormadan onu göndermişler ya biraz sinir oldum. yoksa hemen hemen aynılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?