2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet çok büyük şeyler değiler de birleşince dağ oluyo işte . Ama olur inşallah ya dediğin gibi :)
Halı ve perdeyi mutlaka elden taksit yapan bi yerden alıcam zaten kuzu . Onların alınacak yeri belli zaten . Halı çok masraflı olmayacak benim için küçük küçük gerecek :) Evet cocoya bakıcam banyo paspası için mutlaka.
Bu internet beni deli edecek ben göremiyorum
dün bunu aldım kızlar
Ee gayet güzelmiş bu renk bana da olur. Halledeyim bu işi

Allah yardımcın olsun canım. haftanın son günü diye düşünerek dayanmaya çalış sen.

bunlar çok tatlı bende beğeniyorum. güle güle kullan
Sağol canım şimdilik sıkıntı yok bakalım :)
Teyzelerin kulağına çıtlat şimdiden hangi renkleri seviyorsan

Sağol canım şimdilik sıkıntı yok bakalım :)
Teyzelerin kulağına çıtlat şimdiden hangi renkleri seviyorsan
ivit çok mantıklı :)
bana bir fikir verirmisiniz. geçen hafta yatak örtüsü takımı aldım ya ben. ben loren modelini aldım ama bana gönderilen rebeca modeli. resimlerini yüklüyorum. ilki benim almak istediğim

Eklentiler

• 155658609_tn120_0.webp
    33 KB · Görüntüleme: 50
buda bana gelen sizce geri gönderiyim mi. nişanlımboşver uğraşma buda güzel diyor ama bilemedim.

Eklentiler

• 81628946959065631533.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 55
Çok benziyorlar canım bence hiç uğraşma
evet canım aralarındaki tek fark eteğinde bulunan dantel kısım. ben onu istememiştim. birde adamları aradım ne zaman kargoya verilecek diye bana dediler. loren modeli yok elimizde rebeca var. fabrikadan getirtip göndericez dediler. bende beklerim loreni gönderin diğerini istemiyorum dedim. buna rağmen sormadan onu göndermişler ya biraz sinir oldum. yoksa hemen hemen aynılar

Eğer inatlaştılarsa gönder gitsin madem. KArgo parasını da mecbur karşılayacaklar sonuçta. Uğraşmaz kimse diyip boşvermişlik yapmasalarmış bak ben de uyuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…