Evet çok fark yok fiyatta hediye olursa tadından yenmezBen de ona bakıyordum şimdi :)
Benim denediğim 8341 di ama sanırım. o 750 W ama onunla ilgili baya uzun uzun anlatmıştı kadın. Resmen süpürgeyi zeminden kaldırmakta zorlanmıştımFiyat farkları pek yok sanırım. Ben de düşüneyim bunu. Hatta birine aldırayım olursa
Kötü oldu valla kuzu ya kaldımı kalıyo işte bugün yarın diye offayy süpürgeyi aldın sanıyordum bu kötü olmuşyorgan konusuda biizm adetlere görede erkek annesi yapar yorganı yatağı falan. ama bizde alın demedik. ben aldım zaten. kayınvalidem geçenlerde demişti yün yorgan yastık yaptırıcam die. ben mesafeden dolayı uğraşmayın ordan buraya getirmesi mesele dedim ama sanırım yaptırıyor bakalım artık
Haha di mi ben de öyle düşünüyorum dur bakalım bişiler düşüniciim bunun içinEvet çok fark yok fiyatta hediye olursa tadından yenmez
Heey çok heyecanlıı , yarına teslim olur herhalde gelsinde görelimDolabım kargoya verilmişş
Evet canım demonte gelecek ne zaman kurarız bilmiyorum şuanHeey çok heyecanlıı , yarına teslim olur herhalde gelsinde görelim
Gerçi demonte gelecek di mi.
ay ne güzel benimkinden hala ses yokDolabım kargoya verilmişş
bende sevmiyorum yün yorgan alan temziliğinide yapar şekerim hihihiKötü oldu valla kuzu ya kaldımı kalıyo işte bugün yarın diye off
Belki de ben duymamışım o adeti bilmiyorum, adetlerden pek haberim yok zatenYün yorgan yaptırmasaymış keşke yahu diğerlerinden alsaymış. Onunla nasıl uğraşıcaksın ki sonra. Bu ay o işe de el atmak gerekecek o zaman artık ..
Haha di mi ben de öyle düşünüyorum dur bakalım bişiler düşüniciim bunun için
Evet canım demonte gelecek ne zaman kurarız bilmiyorum şuan
Hahaha hadi inşallahay ne güzel benimkinden hala ses yok
bende sevmiyorum yün yorgan alan temziliğinide yapar şekerim hihihi
ay ne güzel benimkinden hala ses yok
bende sevmiyorum yün yorgan alan temziliğinide yapar şekerim hihihi
Aman ona kalsa geldiği gün gidip yapar çok tez canlıyızdırO da ayrı gıcık bişey zaten yaa amaan. Nişanlının elinden öpecek o iş muhtemelen, onun insafına kalmış o yüzdenn haha
Haha e iyimiş işteee ne güzelAman ona kalsa geldiği gün gidip yapar çok tez canlıyızdır
listede neler var canımHaha e iyimiş işteee ne güzel
Ben bir liste yaptım şimdi. Çok da düşünmeden yani aklıma gelenler. Ve evlenemeyeceğimi anladım. 2 aya bunları tamamlayamayız biz yok yani.
vay canına çok çabuk :)Dolabım kargoya verilmişş
O kadar uzun kii başlayayım mı ?listede neler var canım
Hahah valla güldüm sinirimden neler var listedeHaha e iyimiş işteee ne güzel
Ben bir liste yaptım şimdi. Çok da düşünmeden yani aklıma gelenler. Ve evlenemeyeceğimi anladım. 2 aya bunları tamamlayamayız biz yok yani.
Maşallah çok hızlılarvay canına çok çabuk :)
Yazdımm gördün di miHahah valla güldüm sinirimden neler var listede
kuzu çok stres yapma bundan 2 hafta önce bende benzer şeyleri sayıyordum. bence listende bir öncelik sırası yapabilrisin. hani düğünden önce mutlaka alınması gerekenler ve alınsa iyi olurlar gibi. mesela setüsü ocak mutlaka alınması gerekenlerde ama çaycı alınsa iyi olurlarda bana göre. böyle bi liste yap öncelikli olanları al diğerine gücün yeterse alırsın yoksa düğün sonrasına kalır artık.O kadar uzun kii başlayayım mı ?
-Elektrik süpürgesi, çaycı, setüstü ocak, mini fırın. banyo dolabı, ayakkabılık, tv ünitesi, ikinci oda için bir kanepe yada l koltuk, ütü masası, çamaşır askılığı, yorgan , yastık , yatak örtüsü (belki) , halılar, yolluklar, perdeler, bir tane avize, banyo seti , banyo paspası .... Mutfağa iki raflı bir dolap yaptırmak gerek küöük bişey. Bunlar pek de detaya girmeden olanlar tabi.
Daha bunun detayı var.....
Nasılll? Bittik biz ya cidden olmaz yani
Gördüm canım gördümYazdımm gördün di mi
Aaa neden bize resim göstermiiorsunkuzu çok stres yapma bundan 2 hafta önce bende benzer şeyleri sayıyordum. bence listende bir öncelik sırası yapabilrisin. hani düğünden önce mutlaka alınması gerekenler ve alınsa iyi olurlar gibi. mesela setüsü ocak mutlaka alınması gerekenlerde ama çaycı alınsa iyi olurlarda bana göre. böyle bi liste yap öncelikli olanları al diğerine gücün yeterse alırsın yoksa düğün sonrasına kalır artık.
buarada sen söyleyince aklıma geldi ben dün madamecocdan banyo paspası aldımbenim bir taneydi dah aönce almıştım beyaz renkte onu banyoya sererim dedim birde küçük tuvaletimiz var bizim oraya da sermek gerekiyor orayada krem rengi aldım fayanslar kahve rengi
Bilmiyorum kuzu ya ama şuan çok gerildim sayınca gerçekten. Yani zaten iki kişi ne kadar eksiksiz yapabilirdik ki bunca şeyi..kuzu çok stres yapma bundan 2 hafta önce bende benzer şeyleri sayıyordum. bence listende bir öncelik sırası yapabilrisin. hani düğünden önce mutlaka alınması gerekenler ve alınsa iyi olurlar gibi. mesela setüsü ocak mutlaka alınması gerekenlerde ama çaycı alınsa iyi olurlarda bana göre. böyle bi liste yap öncelikli olanları al diğerine gücün yeterse alırsın yoksa düğün sonrasına kalır artık.
buarada sen söyleyince aklıma geldi ben dün madamecocdan banyo paspası aldımbenim bir taneydi dah aönce almıştım beyaz renkte onu banyoya sererim dedim birde küçük tuvaletimiz var bizim oraya da sermek gerekiyor orayada krem rengi aldım fayanslar kahve rengi
Yok kuzu ya hallolur bence bak hazır indirimdeyken al paspaslardan kaçırma çok uygun çünkü ondan sonra bu ay setüstü ve fırını hallet büyükler çıksın yada küçükleri aradan çıkar büyükleri taksit yaptır duruma bağlıO kadar uzun kii başlayayım mı ?
-Elektrik süpürgesi, çaycı, setüstü ocak, mini fırın. banyo dolabı, ayakkabılık, tv ünitesi, ikinci oda için bir kanepe yada l koltuk, ütü masası, çamaşır askılığı, yorgan , yastık , yatak örtüsü (belki) , halılar, yolluklar, perdeler, bir tane avize, banyo seti , banyo paspası .... Mutfağa iki raflı bir dolap yaptırmak gerek küöük bişey. Bunlar pek de detaya girmeden olanlar tabi.
Daha bunun detayı var.....
Nasılll? Bittik biz ya cidden olmaz yani
İnşallah kuzu şuan pek umutlu olamıyorum ama.. Bir sıralama gerekecek dediğiniz gibi hepsini tamamlayamayız kiGördüm canım gördümcurlygirl ün dediği gibi yapmalısın bencede öncelikler acil olanlar gibi sırala strese girme ya bende panik oluyor nasıl alıcaz nasıl ödücez diye ama bir şekilde olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?