2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Herkeslere günaydıııın :)

dünkü ruh halim
Haha normal bir durum demek ki , o da ihtiyaç neticede
Renklerini çok sevdim
Ah en sevdikleriiiiiiiimmm, güle güle kullan bebiiş. Ben istiyorum diye ağlayabilirim şuann
Neredeyse aynılar kuzu, ben uğraşma derim. Yaptıkları şey sinir bozucu ama şimdi diğer modeli bulamayıp süre iyice uzayacak yüksek ihtimalle sen de daha çok sinir olacaksın.

Kimsecikler yok bugün
Ehh azcık bilerek geç kalmış olabiliriz

birde o var haklısın
Hahah bak olabilir, keşke ben de uyanmayaydım

Teşekkür ederimm :) Annem baya alışverişlere başlamış ya Tekstil işini de o halledecek. Bizim memleket havlularıyla meşhur malum

Migrosta %50 indirim var borcamlarda kuzucum :) Ben de o yüzden çılgınlar gibi aldım
birde birşeyim yok nasıl olacak diyorsun bak annende başlamış :) olur bu iş :)

birde o var haklısın

birde birşeyim yok nasıl olacak diyorsun bak annende başlamış :) olur bu iş :)
Aynen ya iyi oldu cidden en azından o kısmını düşünmeme gerek kalmadı. Havlu cezve vs almış bir şeyler :)
kızlar bir sürprizim var meraklı hatun kişiler albümüme baksınlar
Aaa davetiye gelmiiş Açık renk yaptırmışsın kuzu :) Güzel olmuş :)
Ayy evet ve gidemedim bi türlüüü Yarına kalsa keşke. Ne çok elimi atıp parama kıyamamıştım bunları almak için bir bilsen haha
Kalır bence ya a101 gibi değil orası

curlygirl Hahah şimdi dikkatimi çekti davetiye fotoğrafında sağdaki kartonumsu şeyde adım yazıyor

Aaa gerçekten sürpriz oldu valla :)
Çok güzel olmuş kuzu yaa güle güle dağııt :)
tşkler canım :)
henüz bana gelmedi arkadaşa gelmiş o fotoyu gönderdi canım. ben arkadaşa tarif ettim ya artık nasıl yaptılarsa açık olmuş. bence direkt krem kağıdın üstüne basmışlar gibi senin alt zemin rengi hiç yok gibi artık gelince bakıcam bakalım.
curlygirl Hahah şimdi dikkatimi çekti davetiye fotoğrafında sağdaki kartonumsu şeyde adım yazıyor
hihihi arkadaş adaşın ondan canım :)

Anladım canım, kötü olmamış ama bence. Daha yakından görünce anlaşılır bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…