daha uyanmadılar heralde :)Kimsecikler yok bugün
güle güle kullan canım :)Sağol canım şimdilik sıkıntı yok bakalım :)
Teyzelerin kulağına çıtlat şimdiden hangi renkleri seviyorsan
çok benziyolar bence boşver canm :)buda bana gelen sizce geri gönderiyim mi. nişanlımboşver uğraşma buda güzel diyor ama bilemedim.
Haha normal bir durum demek ki , o da ihtiyaç neticededünkü ruh halim
Ah en sevdikleriiiiiiiimmm, güle güle kullan bebiiş. Ben istiyorum diye ağlayabilirim şuannRenklerini çok sevdim
Neredeyse aynılar kuzu, ben uğraşma derim. Yaptıkları şey sinir bozucu ama şimdi diğer modeli bulamayıp süre iyice uzayacak yüksek ihtimalle sen de daha çok sinir olacaksın.evet canım aralarındaki tek fark eteğinde bulunan dantel kısım. ben onu istememiştim. birde adamları aradım ne zaman kargoya verilecek diye bana dediler. loren modeli yok elimizde rebeca var. fabrikadan getirtip göndericez dediler. bende beklerim loreni gönderin diğerini istemiyorum dedim. buna rağmen sormadan onu göndermişler ya biraz sinir oldum. yoksa hemen hemen aynılar
Ehh azcık bilerek geç kalmış olabilirizKimsecikler yok bugün
Hahah bak olabilir, keşke ben de uyanmayaydımdaha uyanmadılar heralde :)
Teşekkür ederimm :) Annem baya alışverişlere başlamış yagüle güle kullan canım :)
Migrosta %50 indirim var borcamlarda kuzucum :) Ben de o yüzden çılgınlar gibi aldımAh en sevdikleriiiiiiiimmm, güle güle kullan bebiiş. Ben istiyorum diye ağlayabilirim şuann
birde o var haklısınHerkeslere günaydıııın :)
Haha normal bir durum demek ki , o da ihtiyaç neticede
Ah en sevdikleriiiiiiiimmm, güle güle kullan bebiiş. Ben istiyorum diye ağlayabilirim şuann
Neredeyse aynılar kuzu, ben uğraşma derim. Yaptıkları şey sinir bozucu ama şimdi diğer modeli bulamayıp süre iyice uzayacak yüksek ihtimalle sen de daha çok sinir olacaksın.
Ehh azcık bilerek geç kalmış olabiliriz
Hahah bak olabilir, keşke ben de uyanmayaydım
Teşekkür ederimm :) Annem baya alışverişlere başlamış yaTekstil işini de o halledecek. Bizim memleket havlularıyla meşhur malum
birde birşeyim yok nasıl olacak diyorsun bak annende başlamış :) olur bu iş :)Migrosta %50 indirim var borcamlarda kuzucum :) Ben de o yüzden çılgınlar gibi aldım
Ayy evet ve gidemedim bi türlüüüMigrosta %50 indirim var borcamlarda kuzucum :) Ben de o yüzden çılgınlar gibi aldım
Aaa gerçekten sürpriz oldu valla :)kızlar bir sürprizim varmeraklı hatun kişiler albümüme baksınlar
Aynen ya iyi oldu cidden en azından o kısmını düşünmeme gerek kalmadı. Havlu cezve vs almış bir şeyler :)birde o var haklısın
birde birşeyim yok nasıl olacak diyorsun bak annende başlamış :) olur bu iş :)
Aaa davetiye gelmiişkızlar bir sürprizim varmeraklı hatun kişiler albümüme baksınlar
Kalır bence ya a101 gibi değil orasıAyy evet ve gidemedim bi türlüüüYarına kalsa keşke. Ne çok elimi atıp parama kıyamamıştım bunları almak için bir bilsen haha
tşkler canım :)Aaa gerçekten sürpriz oldu valla :)
Çok güzel olmuş kuzu yaa güle güle dağııt :)
henüz bana gelmedi arkadaşa gelmiş o fotoyu gönderdi canım. ben arkadaşa tarif ettim ya artık nasıl yaptılarsa açık olmuş. bence direkt krem kağıdın üstüne basmışlar gibi senin alt zemin rengi hiç yok gibi artık gelince bakıcam bakalım.Aynen ya iyi oldu cidden en azından o kısmını düşünmeme gerek kalmadı. Havlu cezve vs almış bir şeyler :)
Aaa davetiye gelmiişAçık renk yaptırmışsın kuzu :) Güzel olmuş :)
Kalır bence ya a101 gibi değil orası
hihihi arkadaş adaşın ondan canım :)
Anladım canım, kötü olmamış ama bence. Daha yakından görünce anlaşılır bakalım :)tşkler canım :)
henüz bana gelmedi arkadaşa gelmiş o fotoyu gönderdi canım. ben arkadaşa tarif ettim ya artık nasıl yaptılarsa açık olmuş. bence direkt krem kağıdın üstüne basmışlar gibi senin alt zemin rengi hiç yok gibi artık gelince bakıcam bakalım.
hihihi arkadaş adaşın ondan canım :)
Haha di mi ya inşallah öyle olurKalır bence ya a101 gibi değil orası
banada güzel geldi. haftasonu alıcam bakalım nasılmış :)Anladım canım, kötü olmamış ama bence. Daha yakından görünce anlaşılır bakalım :)
ayyy çok güzel olmuş :)kızlar bir sürprizim varmeraklı hatun kişiler albümüme baksınlar
:) saol kuzum. arkadaş şuan çok boş duruyor süslenince daha güzel durur dedi bende öyle düşünüyorum bir elime gelse süslesem ohh :) çok heyecanlı :)ayyy çok güzel olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?