İlla ki eksikler kalacak hepsine yetişemiyoruz malesefİnşallah kuzu şuan pek umutlu olamıyorum ama.. Bir sıralama gerekecek dediğiniz gibi hepsini tamamlayamayız ki
Olur mu diyosun... En iyisi bölümlere ayırayım. Bu ay bi kaç parçayı ben, bi kaç parçayı da nişanlıya karttan taksitlendireyim. Yoksa olmayacak bu işYok kuzu ya hallolur bence bak hazır indirimdeyken al paspaslardan kaçırma çok uygun çünkü ondan sonra bu ay setüstü ve fırını hallet büyükler çıksın yada küçükleri aradan çıkar büyükleri taksit yaptır duruma bağlı
Öyle kuzu haklısın... Bitmeyecek zaten . Acilleri halledelim de gerisi de kalacak artık napimİlla ki eksikler kalacak hepsine yetişemiyoruz malesef
Olur ya sıkma canını kuzu zaten aman aman büyük çok bişeyin yokki süpürge ocak falan var sadece zaten halı perdeyi öbür ay yaparsın eşyalara göre bitti gitti işte çaycıda falanda uygun bişey alırsın zaten çok bişey deil onlarOlur mu diyosun... En iyisi bölümlere ayırayım. Bu ay bi kaç parçayı ben, bi kaç parçayı da nişanlıya karttan taksitlendireyim. Yoksa olmayacak bu iş
yaparsın canım hiç telaşlanma ve dedikleri gibi zaten hiç dört dörtlük olmazki illaki eksikler olacak. paspaslar sende indirimdeyken al bak 17 tl ye aldım. başka alsanda aynı parayı vereceksin. fırın ocak falan onları taksitle alabilirisn. perde ve halı içinde elden taksit yapan bir yer bulursan süper olur bence.Bilmiyorum kuzu ya ama şuan çok gerildim sayınca gerçekten. Yani zaten iki kişi ne kadar eksiksiz yapabilirdik ki bunca şeyi..
Dediğin gibi bir liste yapayım evet ama bana sorarsan şuan hepsi acil gibi neredeyse. Yine de bi düzenleme yapılabilir illaki
Ahh sen ikinciyi alıyorken ben de bir tanesi yok gör iştee :)
bence 1. senin banyoya daha güzel olabilir gerçi aksesuarlada alakalı :)
güle güle kullan canım :)dün bunu aldım kızlar
canım ölçülere bak senin banyoya hangisi uygun oluyor. biri küçük diğeri büyük çünkü.farketmez diyorsan ben beyaz diyorum :)
saol canım.bayadır böyle ufak şeyler almıyordum ya kendime geldimgüle güle kullan canım :)
o zaman 2. canım :)
dün bunu aldım kızlar
Güle güle kulaln canım.canım ölçülere bak senin banyoya hangisi uygun oluyor. biri küçük diğeri büyük çünkü.farketmez diyorsan ben beyaz diyorum :)
Ölçüyü kestirremioyrum şuano zaman 2. canım :)
sen eve git bi ölç öyle al :) yada kesin olsun diyorsan küçük olanıGüle güle kulaln canım.
Ya kestiremiorum ki hangi ölçü olur
Ölçüyü kestirremioyrum şuan
60x100 olanlardan al canım :) diğerler ufakGüle güle kulaln canım.
Ya kestiremiorum ki hangi ölçü olur
Ölçüyü kestirremioyrum şuan
70x110 varmış canım kargo parasıda 10 tl en iyisi mağazadan bakmak60x100 olanlardan al canım :) diğerler ufak
Bencede mağazadan al canım kargo çokmuş70x110 varmış canım kargo parasıda 10 tl en iyisi mağazadan bakmak
güle güle kullan canımdün bunu aldım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?