2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım ben bunu aksesuar niyetli kullanmayı düşünüyorum zaten. Şampuanlar parfümler saç kremleri vs koyarım, deterjanı zaten kutuya koyarım, o da en alt rafta durur. Havluları da umuyorum ki kendi dolabı olur evin olmazsa da başka dolaba koyar kullanılacak miktarda buraya çıkartırım, 1 rafa da böyle kokulu dekoratif sabunlar falan koyarım demiştim. Tabi her şey eve bağlı, kısmet :)
Bende bunlardan alacaktım ama ölçüler ve yer uymadı malesef
Çok hoş değil mii :) Yaratmak istediğim o otantik havaya da uyar hem :)

Çok güzeller sauna havası yaratır banyoda ilki
Tam da benim boşluğa göreymiş ölçü Yeni yeni icatlar çıkarıp kafamı kurcalıyosun pixiiii
Hihhi bak fotoğrafta da örnek olarak ne kadar güzel dizmiş bir dee

Çok hoş ben beyaz ferforje düşünüyordum. İnşallah uyar sana ölçüler canım. Ama kapaklı dolabın çok değilse kullanşsız oluyor

ayrıca dolap olacaksa harika olur bunlar :)
Benimki gelmiş canım akşam bakabilirim
ayyy çok heyecanlı kurarsanız foto bekliyoruz dememe gerek yok sanırım :)

Hihhi bak fotoğrafta da örnek olarak ne kadar güzel dizmiş bir dee
Evet yaa, ama senin anlatımından daha çok etkilendiğimi söylemeliyim kesinlikle haha
Napcaz şimdi yaaaaa , Bunun daha çok rafı var aslında daha iyi bile olabilir ama .. Deterjanları da lavabonun altındak dolaba koyarım. Beğendin mi yaptığını ?

kuzu senin lavabonun altında dolap var zaten ekstra dolaba ihityacın yok bencede

HAhaha çok beğendim Ben de aynı şeyi düşünmüştüm çünkü

Benimki yarın gelmiş olsada kursam diciim ama zor

Offf fırın gelmemiş diye beyaz eşyalar gelemiyo kafayı yicem şimdi
Ben ancak yarın kurabilirim herhalde
Aa neden öyle oldu niye gelmemiş fırın
ayrıca dolap olacaksa harika olur bunlar :)

ayyy çok heyecanlı kurarsanız foto bekliyoruz dememe gerek yok sanırım :)
Tabikiii yarın kurarsam p.tesi fotoyla gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…