- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Canım ben bunu aksesuar niyetli kullanmayı düşünüyorum zaten. Şampuanlar parfümler saç kremleri vs koyarım, deterjanı zaten kutuya koyarım, o da en alt rafta durur. Havluları da umuyorum ki kendi dolabı olur evin olmazsa da başka dolaba koyar kullanılacak miktarda buraya çıkartırım, 1 rafa da böyle kokulu dekoratif sabunlar falan koyarım demiştim. Tabi her şey eve bağlı, kısmet :)canım o resimlerde güzel oluyor ama çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum :) birsürü deterjandı temizlik malzemesi olacak onları nere koyacaksın. aynı şekilde havlular olacak öyle açıkta duramazlarki toz olur nem olur.
Çok hoş değil mii :) Yaratmak istediğim o otantik havaya da uyar hem :)Bende bunlardan alacaktım ama ölçüler ve yer uymadı malesef
Şöyle mesela :)
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...af-uniteleri/80241454/molger-raf-unitesi.aspx
Bu da kısaymış ama fena değil, yine de ilki gibi bir şey istiyorum
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...-uniteleri/10093763/ronnskar-raf-unitesi.aspx
aynen seninki bugünmü geliyo merak ediyorum nasıl diye :)Gelince karar verirsin artık nereye daha iyi olursa
Hihhi bak fotoğrafta da örnek olarak ne kadar güzel dizmiş bir deeÇok güzeller sauna havası yaratır banyoda ilki
Tam da benim boşluğa göreymiş ölçüYeni yeni icatlar çıkarıp kafamı kurcalıyosun pixiiii
Çok hoş ben beyaz ferforje düşünüyordum. İnşallah uyar sana ölçüler canım. Ama kapaklı dolabın çok değilse kullanşsız oluyorCanım ben bunu aksesuar niyetli kullanmayı düşünüyorum zaten. Şampuanlar parfümler saç kremleri vs koyarım, deterjanı zaten kutuya koyarım, o da en alt rafta durur. Havluları da umuyorum ki kendi dolabı olur evin olmazsa da başka dolaba koyar kullanılacak miktarda buraya çıkartırım, 1 rafa da böyle kokulu dekoratif sabunlar falan koyarım demiştim. Tabi her şey eve bağlı, kısmet :)
Çok hoş değil mii :) Yaratmak istediğim o otantik havaya da uyar hem :)
Bende çok beğeniyodum bunlarıŞöyle mesela :)
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...af-uniteleri/80241454/molger-raf-unitesi.aspx
Bu da kısaymış ama fena değil, yine de ilki gibi bir şey istiyorum
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...-uniteleri/10093763/ronnskar-raf-unitesi.aspx
Benimki gelmiş canım akşam bakabilirimaynen seninki bugünmü geliyo merak ediyorum nasıl diye :)
Benimki yarın gelmiş olsada kursam diciim ama zorBenimki gelmiş canım akşam bakabilirim
ayrıca dolap olacaksa harika olur bunlar :)Canım ben bunu aksesuar niyetli kullanmayı düşünüyorum zaten. Şampuanlar parfümler saç kremleri vs koyarım, deterjanı zaten kutuya koyarım, o da en alt rafta durur. Havluları da umuyorum ki kendi dolabı olur evin olmazsa da başka dolaba koyar kullanılacak miktarda buraya çıkartırım, 1 rafa da böyle kokulu dekoratif sabunlar falan koyarım demiştim. Tabi her şey eve bağlı, kısmet :)
Çok hoş değil mii :) Yaratmak istediğim o otantik havaya da uyar hem :)
ayyy çok heyecanlı kurarsanız foto bekliyoruz dememe gerek yok sanırım :)Benimki gelmiş canım akşam bakabilirim
Evet yaa, ama senin anlatımından daha çok etkilendiğimi söylemeliyim kesinlikle hahaHihhi bak fotoğrafta da örnek olarak ne kadar güzel dizmiş bir dee
aaa o nedenki. nezaman gelecekmişOfff fırın gelmemiş diye beyaz eşyalar gelemiyo kafayı yicem şimdi
kuzu senin lavabonun altında dolap var zaten ekstra dolaba ihityacın yok bencedeEvet yaa, ama senin anlatımından daha çok etkilendiğimi söylemeliyim kesinlikle haha
Napcaz şimdi yaaaaa , Bunun daha çok rafı var aslında daha iyi bile olabilir ama .. Deterjanları da lavabonun altındak dolaba koyarım. Beğendin mi yaptığını ?
HAhaha çok beğendimEvet yaa, ama senin anlatımından daha çok etkilendiğimi söylemeliyim kesinlikle haha
Napcaz şimdi yaaaaa , Bunun daha çok rafı var aslında daha iyi bile olabilir ama .. Deterjanları da lavabonun altındak dolaba koyarım. Beğendin mi yaptığını ?
Benimki yarın gelmiş olsada kursam diciim ama zor
Ben ancak yarın kurabilirim herhaldeOfff fırın gelmemiş diye beyaz eşyalar gelemiyo kafayı yicem şimdi
Tabikiii yarın kurarsam p.tesi fotoyla gelirimayrıca dolap olacaksa harika olur bunlar :)
ayyy çok heyecanlı kurarsanız foto bekliyoruz dememe gerek yok sanırım :)
Haha ben eve gidip bir derinlik ölçüsü alayım ordan kurtarıyor mu acaba diyeHAhaha çok beğendimBen de aynı şeyi düşünmüştüm çünkü
Ay ne de güzel olur yepyeni evindeeHaha ben eve gidip bir derinlik ölçüsü alayım ordan kurtarıyor mu acaba diyeYaktın bizi yaktın
Hafta içi gelicekmiş şaka gibiaaa o nedenki. nezaman gelecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?