Ayy deme öyle heyecanlanıyorumAy ne de güzel olur yepyeni evindee
Stoklarda kalmamış gelmesi zaman alıyomuş ayy şimdi gidip parçalayabilirim adamıBen ancak yarın kurabilirim herhalde
Aa neden öyle oldu niye gelmemiş fırın
Tabikiii yarın kurarsam p.tesi fotoyla gelirim
Benim hem lavabo altı hem makina üstünde vardı ama yinede aldım çok ihtiyaç oluyo çünkü düzleştirici şampuanlar havlular falan yetmez dedim bide sepet almiim ekstra dedim gözükmesinkuzu senin lavabonun altında dolap var zaten ekstra dolaba ihityacın yok bencede
Sıkma canını ya hafta içi gelecekmiş canımStoklarda kalmamış gelmesi zaman alıyomuş ayy şimdi gidip parçalayabilirim adamı
Benimdde öyle makina üstünde de var ama yetmez diye düşündüm banyoda çok eşya oluyor çünkü havlular kremler saç bakım ürünleri vs.Benim hem lavabo altı hem makina üstünde vardı ama yinede aldım çok ihtiyaç oluyo çünkü düzleştirici şampuanlar havlular falan yetmez dedim bide sepet almiim ekstra dedim gözükmesin
Tamam tamam sustum şimdi olmazsa üzüleceksin iş alıcaz başımızaAyy deme öyle heyecanlanıyorum
Ben şimdiden alsam düğüne kadar anca gelir herhaldeStoklarda kalmamış gelmesi zaman alıyomuş ayy şimdi gidip parçalayabilirim adamı
Hahah riske atamadın tabii di miTamam tamam sustum şimdi olmazsa üzüleceksin iş alıcaz başımıza
Sürekli bi aksilik çıkıyo canım sıkılıyo kuzu yaSıkma canını ya hafta içi gelecekmiş canım
sana onlar tarhi vermedimi ne siir bozucu hazırda tutsalardı mademHafta içi gelicekmiş şaka gibi
Sürekli bi aksilik çıkıyo canım sıkılıyo kuzu ya
Aynen canım aldığım dolabın üst rafını misafire ayırırım zaten geri kalanlara anca sığarım :)Benimdde öyle makina üstünde de var ama yetmez diye düşündüm banyoda çok eşya oluyor çünkü havlular kremler saç bakım ürünleri vs.
Ben ne kadar zaman önce aradım yaa ama unuttular sanırım türkiye stoklarında da yokmuş ondan gelmemiş, altı üstü bi fırın yani kıtlığa girdi heraldesana onlar tarhi vermedimi ne siir bozucu hazırda tutsalardı mademneyseki hafta içi geliyor kuzu olsun artık
Ben birine zarar vermeden düğünü bitiririz inşallahHaklısın ama haftaiçi gelecekmiş uzun bir süre değil 3-5 güncük daha
Aynen canım aldığım dolabın üst rafını misafire ayırırım zaten geri kalanlara anca sığarım :)
Ben birine zarar vermeden düğünü bitiririz inşallah
Beklemek sinir bozucu haklısın kuzucuum. Ama sıkma canını gelecekmiş haftaiçi neticede , can sağlığı olsun da 3-5 gün sonra oluversinSürekli bi aksilik çıkıyo canım sıkılıyo kuzu ya
Bozulmuş olabilirHahah bak çok stres yapma cildin bozulur
O kadar eşya zaten ancak sığar dolaplara
buda güzel bişi bir yandan :) çok satılan bir ürün demekki :) diğerlerini getirsinler madem onu sonra getirsinler olmuyor mu öyleBen ne kadar zaman önce aradım yaa ama unuttular sanırım türkiye stoklarında da yokmuş ondan gelmemiş, altı üstü bi fırın yani kıtlığa girdi heralde
Ozaman hemen maskeler bakımlr başlasın toparlaaBozulmuş olabilir
Aa ama yalanmı sivilce pörtler bir yerlerdenHaha uyarı süpermiş
Ay deme deme, çıkıyorsa bu ara çıksın bitsin. Düğün zamanı pürüz istemiyoruz!Ozaman hemen maskeler bakımlr başlasın toparlaa
Aa ama yalanmı sivilce pörtler bir yerlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?