2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu senin lavabonun altında dolap var zaten ekstra dolaba ihityacın yok bencede
Benim hem lavabo altı hem makina üstünde vardı ama yinede aldım çok ihtiyaç oluyo çünkü düzleştirici şampuanlar havlular falan yetmez dedim bide sepet almiim ekstra dedim gözükmesin

Benim hem lavabo altı hem makina üstünde vardı ama yinede aldım çok ihtiyaç oluyo çünkü düzleştirici şampuanlar havlular falan yetmez dedim bide sepet almiim ekstra dedim gözükmesin
Benimdde öyle makina üstünde de var ama yetmez diye düşündüm banyoda çok eşya oluyor çünkü havlular kremler saç bakım ürünleri vs.

Benimdde öyle makina üstünde de var ama yetmez diye düşündüm banyoda çok eşya oluyor çünkü havlular kremler saç bakım ürünleri vs.
Aynen canım aldığım dolabın üst rafını misafire ayırırım zaten geri kalanlara anca sığarım :)

sana onlar tarhi vermedimi ne siir bozucu hazırda tutsalardı madem neyseki hafta içi geliyor kuzu olsun artık
Ben ne kadar zaman önce aradım yaa ama unuttular sanırım türkiye stoklarında da yokmuş ondan gelmemiş, altı üstü bi fırın yani kıtlığa girdi heralde

Ben ne kadar zaman önce aradım yaa ama unuttular sanırım türkiye stoklarında da yokmuş ondan gelmemiş, altı üstü bi fırın yani kıtlığa girdi heralde
buda güzel bişi bir yandan :) çok satılan bir ürün demekki :) diğerlerini getirsinler madem onu sonra getirsinler olmuyor mu öyle

Ozaman hemen maskeler bakımlr başlasın toparlaa

Aa ama yalanmı sivilce pörtler bir yerlerden
Ay deme deme, çıkıyorsa bu ara çıksın bitsin. Düğün zamanı pürüz istemiyoruz! Bir de silivce kapanmıyo diye ağlarım kuaförde ben çünkü kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…