Hahaha bende de nadiren çıkar büyük inşallah öyle birşey olmaz gerçi benim tam dönemi olacak düğün günüAy deme deme, çıkıyorsa bu ara çıksın bitsin. Düğün zamanı pürüz istemiyoruz!Bir de silivce kapanmıyo diye ağlarım kuaförde ben çünkü kesin
O hafta içi gelicekte ben haftasonu servis alıcam işte napalım hayırlısı diyelimBeklemek sinir bozucu haklısın kuzucuum. Ama sıkma canını gelecekmiş haftaiçi neticede , can sağlığı olsun da 3-5 gün sonra oluversin
iki kere gidip beklemiyim dedim evde hepsi aynı anda olsunbuda güzel bişi bir yandan :) çok satılan bir ürün demekki :) diğerlerini getirsinler madem onu sonra getirsinler olmuyor mu öyle
yook ben genelde kaşıyıp zarar veriyorumOzaman hemen maskeler bakımlr başlasın toparlaa
Aa ama yalanmı sivilce pörtler bir yerlerden
Cilt bakımı yaptırınca kusuyor cilt biliosun dimi öncesinde yaptır canım temizlensinyook ben genelde kaşıyıp zarar veriyorumayyy cilt bakımı yaptırıcam zaten bi ara
Bende de pek çıkmaz ama stresten ne olacağı belli olmaz. Ayy düğüne mü denk geliyo? Benm de ya düğüne, düğüne olmasa bile balayına denk gelecek . Ama bu tatile çok odakladım kendimi izin vermem böyle bişeye tabi ki :) Engel olmak durumundayım kendisineHahaha bende de nadiren çıkar büyük inşallah öyle birşey olmaz gerçi benim tam dönemi olacak düğün günü
Öyle kuzu ya hayırlısı olsun tabii geç olsun güç olmasın diyelim sıkma canını :)O hafta içi gelicekte ben haftasonu servis alıcam işte napalım hayırlısı diyelim
Bende de pek çıkmaz ama stresten ne olacağı belli olmaz. Ayy düğüne mü denk geliyo? Benm de ya düğüne, düğüne olmasa bile balayına denk gelecek . Ama bu tatile çok odakladım kendimi izin vermem böyle bişeye tabi ki :) Engel olmak durumundayım kendisine
Öyle kuzu ya hayırlısı olsun tabii geç olsun güç olmasın diyelim sıkma canını :)
Ayrıcaa bakınız değişik bir ihtiyaç daha
http://www.hepsiburada.com/kenyap-809973-pratik-dar-mutfak-dolabi-pm-mbekol809973
Ay bunun hazırını bulabilcemi düşünmemiştim komiğime gitti
Dur demeden olmaz zaten balayı bu yani
Biliyorum sonrasını kuzu ya geçen sene yine tatile denk gelince kullanmıştım. Ve sonra şimşiş bir karın ve stresli dolaşan bir zat vardı ortadaAy nasıl gergindim ya kendimden korkmuştum yani.
Dolap da iyi dimi :) Öyle bir şey lazım yaptırırım diyodum ama uyarsa bunu alırım hazırı varmış
Ağrı yapmamıştı ben de ama gepgergin bir karın zaten çok rahatsız ediciydi. Ama yapacak birşey yok. Stresten erken olup bitse keşkeŞişlik gerginlik ve hat safhada ağrı yapmıştı bende de
Yaptırmaya kalkınca daha pahalıya mal oluyor uygunsa kaçırma hiç
evet evet bi on,on beş gün önce falan yaptırırmCilt bakımı yaptırınca kusuyor cilt biliosun dimi öncesinde yaptır canım temizlensin
Bende de pek çıkmaz ama stresten ne olacağı belli olmaz. Ayy düğüne mü denk geliyo? Benm de ya düğüne, düğüne olmasa bile balayına denk gelecek . Ama bu tatile çok odakladım kendimi izin vermem böyle bişeye tabi ki :) Engel olmak durumundayım kendisine
Öyle kuzu ya hayırlısı olsun tabii geç olsun güç olmasın diyelim sıkma canını :)
Ayrıcaa bakınız değişik bir ihtiyaç daha
http://www.hepsiburada.com/kenyap-809973-pratik-dar-mutfak-dolabi-pm-mbekol809973
Ay bunun hazırını bulabilcemi düşünmemiştim komiğime gitti
Benimde düğüne denk geliyoduMalesef düğünden bir gün sonrasına denk geliyor ama belli olmaz erkende oalbilir geçte strese bağlı bende kendisine dur diyeceğim balayını rezil edememDaha önce ameliyat için de engellemiştim sonrası çok kötü oluyor ağrı sızı haberin olsun
Dolap çok şirin buarada fiyatı da uygunmuş
Böyle bi dolap mı yaptırıyosun nasıl bişey?benim ek dolap yapılıyo zaten o yüzden ihtiyaç olmaz artık
Yok böyle bişey değil canım mutfakta kapı arkasında 30 cmlık bi yer var oraya 4 kapaklı uzun bi dolap böyle bardak tabak falan koymak için :)Böyle bi dolap mı yaptırıyosun nasıl bişey?
Ay böyle şeyleri daha önce hiç düşünmemiştim tabi araştırmak komik geldi
Aa çok güzeel :)
Yatak odası için şey ettim ama .. Gerçi bir renk kararı vermem gerek orası içinAa çok güzeel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?