2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay deme deme, çıkıyorsa bu ara çıksın bitsin. Düğün zamanı pürüz istemiyoruz! Bir de silivce kapanmıyo diye ağlarım kuaförde ben çünkü kesin
Hahaha bende de nadiren çıkar büyük inşallah öyle birşey olmaz gerçi benim tam dönemi olacak düğün günü

Hahaha bende de nadiren çıkar büyük inşallah öyle birşey olmaz gerçi benim tam dönemi olacak düğün günü
Bende de pek çıkmaz ama stresten ne olacağı belli olmaz. Ayy düğüne mü denk geliyo? Benm de ya düğüne, düğüne olmasa bile balayına denk gelecek . Ama bu tatile çok odakladım kendimi izin vermem böyle bişeye tabi ki :) Engel olmak durumundayım kendisine
O hafta içi gelicekte ben haftasonu servis alıcam işte napalım hayırlısı diyelim
Öyle kuzu ya hayırlısı olsun tabii geç olsun güç olmasın diyelim sıkma canını :)

Ayrıcaa bakınız değişik bir ihtiyaç daha
http://www.hepsiburada.com/kenyap-809973-pratik-dar-mutfak-dolabi-pm-mbekol809973
Ay bunun hazırını bulabilcemi düşünmemiştim komiğime gitti

Malesef düğünden bir gün sonrasına denk geliyor ama belli olmaz erkende oalbilir geçte strese bağlı bende kendisine dur diyeceğim balayını rezil edemem Daha önce ameliyat için de engellemiştim sonrası çok kötü oluyor ağrı sızı haberin olsun

Dolap çok şirin buarada fiyatı da uygunmuş

Dur demeden olmaz zaten balayı bu yani
Biliyorum sonrasını kuzu ya geçen sene yine tatile denk gelince kullanmıştım. Ve sonra şimşiş bir karın ve stresli dolaşan bir zat vardı ortada Ay nasıl gergindim ya kendimden korkmuştum yani.
Dolap da iyi dimi :) Öyle bir şey lazım yaptırırım diyodum ama uyarsa bunu alırım hazırı varmış

Şişlik gerginlik ve hat safhada ağrı yapmıştı bende de
Yaptırmaya kalkınca daha pahalıya mal oluyor uygunsa kaçırma hiç

Şişlik gerginlik ve hat safhada ağrı yapmıştı bende de
Yaptırmaya kalkınca daha pahalıya mal oluyor uygunsa kaçırma hiç
Ağrı yapmamıştı ben de ama gepgergin bir karın zaten çok rahatsız ediciydi. Ama yapacak birşey yok. Stresten erken olup bitse keşke
Evet kuzu muhtemelen uyacak uyarsa öyle yaparım , tek sevmediğim yönü üstünü tezgah gibi yapmış olmaları beyaz yaa ama idare ediciim artık.

benim ek dolap yapılıyo zaten o yüzden ihtiyaç olmaz artık

Benimde düğüne denk geliyodu ama ben kendim epey stres yaptım heralde şu anda denk gelmiyo gözüküyo

Böyle bi dolap mı yaptırıyosun nasıl bişey?
Ay böyle şeyleri daha önce hiç düşünmemiştim tabi araştırmak komik geldi
Yok böyle bişey değil canım mutfakta kapı arkasında 30 cmlık bi yer var oraya 4 kapaklı uzun bi dolap böyle bardak tabak falan koymak için :)

Aa anladımkuzu . Onu yaptırmak ne kadara mal oldu mesela? Yani bunun ölçüler uymazsa yaptırmak gerekicek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…