- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Çalıştığım yerde yapılıyo canım malzemeye göre değişir fiyatıdaAa anladımkuzu . Onu yaptırmak ne kadara mal oldu mesela? Yani bunun ölçüler uymazsa yaptırmak gerekicek çünkü
Ay ne ki bu göremiyoruum mirak ettiiimBu da benden gelsin ahahah
Alıntı yapınca göründü iihihBu da benden gelsin ahahah
Çok güzelmiş :)
Heyoo, teşekkürler kuzuÇok güzelmiş :)
Hahah bu şarkıyı son dinlediğimde bi pırlantam yoktu öyle bi beklentim de yoktuAlıntı yapınca göründü iihih
Hadi o zaman "Saağ eller havayaa! Pırlantalar burayaa! "
Hahah bu şarkıyı son dinlediğimde bi pırlantam yoktu öyle bi beklentim de yoktu
Ağrı yapmamıştı ben de ama gepgergin bir karın zaten çok rahatsız ediciydi. Ama yapacak birşey yok. Stresten erken olup bitse keşke
Evet kuzu muhtemelen uyacak uyarsa öyle yaparım , tek sevmediğim yönü üstünü tezgah gibi yapmış olmaları beyaz yaaama idare ediciim artık.
evet evet bi on,on beş gün önce falan yaptırırm
Ya benimde denk gelmiyordu aslında bakmıştım ama ne oldu anlalmadım şaştı tarihBenimde düğüne denk geliyoduama ben kendim epey stres yaptım heralde şu anda denk gelmiyo gözüküyo
stresten heralde her ay 3-4 gün atınca şaşıyo kuzuKeşke ya önceden bitmesi çok iyi olurdu. Olsun ya kötü durmuyor ama gayet şirin
Ya benimde denk gelmiyordu aslında bakmıştım ama ne oldu anlalmadım şaştı tarih
Muhtemelen yine şaşarsa çok iyi olacakstresten heralde her ay 3-4 gün atınca şaşıyo kuzu
şaşar şaşar benim bi kaç ay içinde 6-7 gün attı işte kurtuldumMuhtemelen yine şaşarsa çok iyi olacak
Bakalııım görücez olmassa oldurucazşaşar şaşar benim bi kaç ay içinde 6-7 gün attı işte kurtuldum
ayyy hepimizin birdenhepimizde aynı durum demek ki benimde balayı son günündeydi. son 2 aydır hep şaştı şuan düğün günü gözüküyor ama ne olur belirsiz şimdi :)
ben şaşmasından dolayı neden acaba diye düşünüyordum hiç olmazdı öyle sizlerdende duyunca kanaat getirdim bu kesin strestenayyy hepimizin birden
Ayy ne şanssızız topikçehepimizde aynı durum demek ki benimde balayı son günündeydi. son 2 aydır hep şaştı şuan düğün günü gözüküyor ama ne olur belirsiz şimdi :)
kesinlikle benimki işe yaradı gerçiben şaşmasından dolayı neden acaba diye düşünüyordum hiç olmazdı öyle sizlerdende duyunca kanaat getirdim bu kesin stresten
burdaaa :)kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?