2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ohh maşallah kuzu sanaaa bu akşam da baya bişey aradan çıkıyor :) Tebrike diyorum kuzucum :)

maviyi sevdim ben canm :)

bence pembe yada mavi güzel olur gibi geldi

Ben oyumu maviden yana kullanıyorum kuzu :)

Teşekkür ederim kızlar hepsi çok cici ya ama ortak olarak mavi denmiş

ekimin sonuna ertelicez canım haftaya nişanlım gün alabilir

Kuzu ben o avizeyi hala almadım sen bakabilirsin fırsat bulursan
Ayyy kuzuuuu ben dün baktım ona ve unuttum sana söylemeyiiii. Zaten bugün o kadar çok şeyi unuttum kiii offf Nişanlım bile işe geç kaldı sayemde o kadar diyim.
Baktım kuzu ama fiyat farkı yoktu ya 3 lü olan 125 4 lü olsan 150ydi . Seninkileri bi daha göndersene aynımıymış tıpatıp bakiim :)

Nişanlın senin yüzünden nasıl işe geç kaldı ya
Bu kuzu benim baktığım 3lü 150 lira 4lü yok

Nişanlın senin yüzünden nasıl işe geç kaldı ya
Bu kuzu benim baktığım 3lü 150 lira 4lü yok
Eki Görüntüle 1579424
Ayy ehr gün uyandırıyorum yaa başka seçenek yokmuş gibi Bugün bir nişanlım olduğunu bile unuttum yani bırak uyandırmayı ahaha
Aslında aynı sanırım ama bunun kumaşındaki arka fon krem mi? O beyaz dı beyaz üstüne çiçekliydi. Bir de taşları varmış sarkan. Bu senin baktığın hali daha güzel bence ki zaten fiyat farkı da yokmuş

HAha nişanlın olduğunumu unuttun

İyi alaym ben bunu ozaman kuzu madem fark yok bunun arkası krem sanırım tam hatırlamıyorum şuan

meraba herkese ancak yazabildim mesajları okuyamadım.bugün perde almaya gittik.bi de whatsonsdan kocaman pembe bi bavul aldım 130 mu 140 mı ne fiyatı.daha önce bakmıştım baya uygun geldi

HAha nişanlın olduğunumu unuttun

İyi alaym ben bunu ozaman kuzu madem fark yok bunun arkası krem sanırım tam hatırlamıyorum şuan
Bak burdaa kuzuu . Seninki daha güzel sankii bu taşlı bir de işte. Renk farkı var mı emin değilim sen canlısnı gördüysen anlarsın :) Tepede olduğu için bu kadar çekebildim

Eklentiler

• IMG_20150709_175628.webp
    33 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20150709_175634.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 111
meraba herkese ancak yazabildim mesajları okuyamadım.bugün perde almaya gittik.bi de whatsonsdan kocaman pembe bi bavul aldım 130 mu 140 mı ne fiyatı.daha önce bakmıştım baya uygun geldi
Selam kuzu güle güle kullan resim yokmu ? Perde seçebildin mi ?
Bak burdaa kuzuu . Seninki daha güzel sankii bu taşlı bir de işte. Renk farkı var mı emin değilim sen canlısnı gördüysen anlarsın :) Tepede olduğu için bu kadar çekebildim

Hmm taşları hoş değil kuzu evet renkleri de farklı sağol ama zahmet edip çektin

fotoğrafı şuan yok eve bıraktım onları.yarın uğrarsam çeker atarım ama buraya.perdeleri de seçtim ama içim içimi yiyo güzel olcak mı diye

Ricca ederim canım ne demek :) Aklımızda kalmamış oldu. Sen alıver seninkini gitsin o iş
Hoşgeldin canımm. Ay bavul ihtiyacımızı hatırlatmasaydın iyiydi Nerde fotolaaar

fotoğrafı şuan yok eve bıraktım onları.yarın uğrarsam çeker atarım ama buraya.perdeleri de seçtim ama içim içimi yiyo güzel olcak mı diye
Olur canım neden olmasın bende çok merak ediorum ya evi gösteren perde sonuçta Bekliyoruz fotoğrafları :)
Ricca ederim canım ne demek :) Aklımızda kalmamış oldu. Sen alıver seninkini gitsin o iş

Evet aklımda kalmamış oldu alayım bari onu

benimde aklımdaydı ne zamandır baktıkki fiyatı uygun hemen aldık.hiç fotoğraf çekmedim ya.perdeleri gelince atabilirim ancak ama bavulları yarın atarım.yarın alışverişe çıkıcaz da.iftar yapıp döneriz.tabi eve uğramazsak olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…