kuzu dün gititm biraz temizlik yaptım perdeler gelecek diye. şarjım bitmişti nişanlının telefonuna çektim beyaz eşyaları ama kendime almayı unuttum yarın gönderirim hepsini :)oo maşallah canm :) fotoğraf çekmen gerektiğini biliyorsun dimi ?
Ohh maşallah kuzu sanaaa bu akşam da baya bişey aradan çıkıyor :) Tebrike diyorum kuzucum :)kızlarrr yazamadım yoğunluktan ama bikaç bişi hallettim. halılarım kargodan gelmiş. perdelerimde hazırmış bi aksilik olmazsa akşama takacaklar. ayrıca akşama setüstü ocağı bağlamak için servis gelecek onuda aradan çıkartmış olucam :)
Ben oyumu maviden yana kullanıyorum kuzu :)Kızlar davetiyeleri paylaşmıştım sizinle sondaki ortancalı olacak ona zarf olarak hangisi daha güzel olur sizce ?Eki Görüntüle 1579258 Eki Görüntüle 1579259 Eki Görüntüle 1579260 Eki Görüntüle 1579261
Kızlar davetiyeleri paylaşmıştım sizinle sondaki ortancalı olacak ona zarf olarak hangisi daha güzel olur sizce ?Eki Görüntüle 1579258 Eki Görüntüle 1579259 Eki Görüntüle 1579260 Eki Görüntüle 1579261
maviyi sevdim ben canm :)
bence pembe yada mavi güzel olur gibi geldi
Ben oyumu maviden yana kullanıyorum kuzu :)
ekimin sonuna ertelicez canım haftaya nişanlım gün alabilirZaten şimdiden o sebepten yok kiii. Atamalar, öğrenciler... Baya kalakaldık. Kışın ortasında evlenseymişim keşke
Siz tarihi ne yaptınız en son kuzu
Evet resmen öyle, şaka gibi ama gerçek bayaa... İnşallah kuzucum bi yerden çıkacak çıkmaz zorunda yanii :)
ekimin sonuna ertelicez canım haftaya nişanlım gün alabilir
Kuzu ben o avizeyi hala almadım sen bakabilirsin fırsat bulursanBen burdayııııım :)
Ayyy kuzuuuu ben dün baktım ona ve unuttum sana söylemeyiiii. Zaten bugün o kadar çok şeyi unuttum kiii offfKuzu ben o avizeyi hala almadım sen bakabilirsin fırsat bulursan
Nişanlın senin yüzünden nasıl işe geç kaldı yaAyyy kuzuuuu ben dün baktım ona ve unuttum sana söylemeyiiii. Zaten bugün o kadar çok şeyi unuttum kiii offfNişanlım bile işe geç kaldı sayemde o kadar diyim.
Baktım kuzu ama fiyat farkı yoktu ya 3 lü olan 125 4 lü olsan 150ydi . Seninkileri bi daha göndersene aynımıymış tıpatıp bakiim :)
Ayy ehr gün uyandırıyorum yaa başka seçenek yokmuş gibiNişanlın senin yüzünden nasıl işe geç kaldı ya
Bu kuzu benim baktığım 3lü 150 lira 4lü yok
Eki Görüntüle 1579424
Ayy ehr gün uyandırıyorum yaa başka seçenek yokmuş gibiBugün bir nişanlım olduğunu bile unuttum yani bırak uyandırmayı ahaha
Aslında aynı sanırım ama bunun kumaşındaki arka fon krem mi? O beyaz dı beyaz üstüne çiçekliydi. Bir de taşları varmış sarkan. Bu senin baktığın hali daha güzel bence ki zaten fiyat farkı da yokmuş
Bak burdaa kuzuu . Seninki daha güzel sankii bu taşlı bir de işte. Renk farkı var mı emin değilim sen canlısnı gördüysen anlarsın :) Tepede olduğu için bu kadar çekebildimHAha nişanlın olduğunumu unuttun
İyi alaym ben bunu ozaman kuzu madem fark yok bunun arkası krem sanırım tam hatırlamıyorum şuan
Selam kuzu güle güle kullan resim yokmu ?meraba herkeseancak yazabildim mesajları okuyamadım.bugün perde almaya gittik.bi de whatsonsdan kocaman pembe bi bavul aldım 130 mu 140 mı ne fiyatı.daha önce bakmıştım baya uygun geldi
Bak burdaa kuzuu . Seninki daha güzel sankii bu taşlı bir de işte. Renk farkı var mı emin değilim sen canlısnı gördüysen anlarsın :) Tepede olduğu için bu kadar çekebildim
Selam kuzu güle güle kullan resim yokmu ?Perde seçebildin mi ?
Hmm taşları hoş değil kuzu evet renkleri de farklı sağol ama zahmet edip çektin
Ricca ederim canım ne demek :) Aklımızda kalmamış oldu. Sen alıver seninkini gitsin o işSelam kuzu güle güle kullan resim yokmu ?Perde seçebildin mi ?
Hmm taşları hoş değil kuzu evet renkleri de farklı sağol ama zahmet edip çektin
Hoşgeldin canımm. Ay bavul ihtiyacımızı hatırlatmasaydın iyiydimeraba herkeseancak yazabildim mesajları okuyamadım.bugün perde almaya gittik.bi de whatsonsdan kocaman pembe bi bavul aldım 130 mu 140 mı ne fiyatı.daha önce bakmıştım baya uygun geldi
Olur canım neden olmasın bende çok merak ediorum ya evi gösteren perde sonuçtafotoğrafı şuan yok eve bıraktım onları.yarın uğrarsam çeker atarım ama buraya.perdeleri de seçtim ama içim içimi yiyo güzel olcak mı diye
Evet aklımda kalmamış oldu alayım bari onuRicca ederim canım ne demek :) Aklımızda kalmamış oldu. Sen alıver seninkini gitsin o iş
Hoşgeldin canımm. Ay bavul ihtiyacımızı hatırlatmasaydın iyiydiNerde fotolaaar
Ricca ederim canım ne demek :) Aklımızda kalmamış oldu. Sen alıver seninkini gitsin o iş
Hoşgeldin canımm. Ay bavul ihtiyacımızı hatırlatmasaydın iyiydiNerde fotolaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?